29 yaşındayım .2tane oğlum var. Biri 4 diğeri 2.5 yaşında. Büyük oğlum otistik,eğitim görüyor. Diğeride hiperaktif. Eşim madde bağımlısı , kumarda herşeyini kaybetmiş. Beni ikinciye 8 aylık hamileyken aldatmış ve bu 3yıl sürmüş,sorumsuz ilgisiz soğuk insanlıktan çıkmış bir varlık. Boşanmak istemiyor,seviyorum diyor ama her haltıda yiyor. 2 aydır annemlerde yaşıyoruz çocularımla birlikte. Babamla annemde sorun yaşıyor babam evden ayrıldı.Annemin 500 milyon olan maaşıyla kıt kanaat burda geçinioruz,eşim derseniz şimdi sigara almaya parası yokki çocuklarına bir çikolata alsın. Eşimin ailesi arada elime para sıkıştırıyolarki gelirleri yüksekoldugu halde.Sosyal güvencemiz yok,geleceğimi düşünüorumda karanlıkki çocuklarıma nasıl bir gelecek verecğim.Mesleğim yok nerde çalışabilirim çalışabilmem için boşanmam lazım.kocam ne yardan ne serden geçio. ben yanında olayım ama yine o bildiği gibi yaşasın.Annemin yanına 2 çocukla sığındım ama ikiside sorunlu annemin kafa kaldırmıyo yaşlı haliyle. ne için yaşadıgımı bilmiorum. çocuklarım için yaşıorum ama ben onlara nasıl bir gelecek sunacağım.
29 yaşındayım .2tane oğlum var. Biri 4 diğeri 2.5 yaşında. Büyük oğlum otistik,eğitim görüyor. Diğeride hiperaktif. Eşim madde bağımlısı , kumarda herşeyini kaybetmiş. Beni ikinciye 8 aylık hamileyken aldatmış ve bu 3yıl sürmüş,sorumsuz ilgisiz soğuk insanlıktan çıkmış bir varlık. Boşanmak istemiyor,seviyorum diyor ama her haltıda yiyor. 2 aydır annemlerde yaşıyoruz çocularımla birlikte. Babamla annemde sorun yaşıyor babam evden ayrıldı.Annemin 500 milyon olan maaşıyla kıt kanaat burda geçinioruz,eşim derseniz şimdi sigara almaya parası yokki çocuklarına bir çikolata alsın. Eşimin ailesi arada elime para sıkıştırıyolarki gelirleri yüksekoldugu halde.Sosyal güvencemiz yok,geleceğimi düşünüorumda karanlıkki çocuklarıma nasıl bir gelecek verecğim.Mesleğim yok nerde çalışabilirim çalışabilmem için boşanmam lazım.kocam ne yardan ne serden geçio. ben yanında olayım ama yine o bildiği gibi yaşasın.Annemin yanına 2 çocukla sığındım ama ikiside sorunlu annemin kafa kaldırmıyo yaşlı haliyle. ne için yaşadıgımı bilmiorum. çocuklarım için yaşıorum ama ben onlara nasıl bir gelecek sunacağım.
Cnm mesleğin olması şart değil herhangi bir işte olabilir kocan bir işte çalışmıyomu nafaka davası açabilirsin boşanmadan,allah bir kapı kapanırsa diğerini açar cnm inş maddeyi bırakır
Üzüldüm durumunuza. Ama sabırlı olun. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz umutsuz vakka. Kaymakamlığa gidip yeşil kart çıkartabilirsiniz. Ayrıca artık çocuklar devlet güvencesinde sağlık açısından. Ben öyle biliyorum. Anneniz kirada mı? Babanız evi terk etse bile hala babanız. Size maddi manevi yardımcı olabilir. İş konusunda da pek bişey diyemeceğim ama elinizden gelen ufak tefek bir işle başlayabilirsiniz. Bir şekilde ayakta durmaya çalışın. Eşiniz anladığım kadarıyla pek değişme hevesinde değil. O zaman bırakın gitsin. Hem kumar, hem madde bağımlılığı hem de aldatma maşallah herşey var. Siz n`olur güçlü olun.
Çalışabilmen için neden boşanman lazım, orasını anlamadım ben?
engelli çocuğnuuz için maaş da bağlanabiliyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?