29 yaşındayım .2tane oğlum var. Biri 4 diğeri 2.5 yaşında. Büyük oğlum otistik,eğitim görüyor. Diğeride hiperaktif. Eşim madde bağımlısı , kumarda herşeyini kaybetmiş. Beni ikinciye 8 aylık hamileyken aldatmış ve bu 3yıl sürmüş,sorumsuz ilgisiz soğuk insanlıktan çıkmış bir varlık. Boşanmak istemiyor,seviyorum diyor ama her haltıda yiyor. 2 aydır annemlerde yaşıyoruz çocularımla birlikte. Babamla annemde sorun yaşıyor babam evden ayrıldı.Annemin 500 milyon olan maaşıyla kıt kanaat burda geçinioruz,eşim derseniz şimdi sigara almaya parası yokki çocuklarına bir çikolata alsın. Eşimin ailesi arada elime para sıkıştırıyolarki gelirleri yüksekoldugu halde.Sosyal güvencemiz yok,geleceğimi düşünüorumda karanlıkki çocuklarıma nasıl bir gelecek verecğim.Mesleğim yok nerde çalışabilirim çalışabilmem için boşanmam lazım.kocam ne yardan ne serden geçio. ben yanında olayım ama yine o bildiği gibi yaşasın.Annemin yanına 2 çocukla sığındım ama ikiside sorunlu annemin kafa kaldırmıyo yaşlı haliyle. ne için yaşadıgımı bilmiorum. çocuklarım için yaşıorum ama ben onlara nasıl bir gelecek sunacağım.
Ya çok üzüldüm elbette.
Ama çenemi tuttamayacağım. Adamın sizi aldattığını sonra öğrenmişsiniz de madde ve kumar bağımlısı olduğunu ne zaman öğrendiniz?
İki çocuk yapıp aldatılana kadar.... Sağlık ocaklarında tüm korunma yöntemleri bedava.
Eşim boşanmadıgım müddetçe benim karşıma dikilir.Yoluma çıkar işyerime gelir o yüzden istemiyorum canım korkuyorum.
Kumar oynadıgını herşeyini kaybedince öğrendim babasından.Madde bağımlısı oldugunuda sana hiçbir zararım yok bırakamıyorum bırakırsam sinirli olurum sen üzülürsün şeklinde savundu kendini.Bende bana zararı olmasında içsin mantıgıyla görmeezden geldim.İkinci çocuğa ise kazara hamile kaldım aldırmanın günah oldugunu bildiğim içinde doğurdum
Çocuk aldırmak günah ama şimdi o çocuklara bunları yaşatmak günah değil.Durumuna çok üzüldüm, allah yardımcın olsun arkadaşım. Kürtaja karşı olan arkadaşlar. Buyurun, yardım eli uzatın arkadaşımıza.
Çocuk aldırmak günah ama şimdi o çocuklara bunları yaşatmak günah değil.Durumuna çok üzüldüm, allah yardımcın olsun arkadaşım. Kürtaja karşı olan arkadaşlar. Buyurun, yardım eli uzatın arkadaşımıza.
biz manevi olarak yardım edebiliriz ancak burdan
asıl yardımı Rabbim verecektir bu kadar zorluğa göğüs gerdiği için
hem bu dünyada hem de öbür dünyada
hemen vermeyecek tabi ama bundan bikaç yıl sonra hayatında çok şey değişecektir olumlu yönde sabrettiği için
ve ne günler yaşamışım gecti gitti şükür diyecektir
Arkadaşla aynı koşullardasınız neredeyse, arkadaştan daha başarılı ve doğru bir sonuç elde etmiş değilsiniz, başkalarının hayatlarıyla mı doğruluğunuzu ispatlıyacaksınız.
Siz de arkadaşta, keşke zamanın da düşünüp, o çocuklara hamile kalmasaydınız, ha aldırmışsınız ha doğurmuşsunuz, hangisi daha iyi sizce, sizin ki mi çok doğru ?
Sizi alkışlayalım o zaman aldırdığınız için.
Ya biraz gerçekçi olun allah aşkına. Sevgi pıtırcığı gibi ne böyle. Baba baba mı şimdi? Ne yardan ne serdenmiş oh ne ala. Böyle burdan ses vermekle olmuyor işte. Hadi birer kap çorba verebilin de görelim.Ya da iş bulun arkadaşa. Hadi hastalandığında doktora götürün o küçük çocuğu.Böyle adama bir çocuk alana ikincisi bedava. Ne kadar hassaslaştınız birden.Nabıza göre şerbet.
Arkadaşlar.Böyle bir adama ikinci çocuk yapılırmı tarzında düşüncelere saygı duyuyorum.Ama eşimin bukadar adice değişeceğini, bizi böyle bu durumlara sokacağını bilseydim korunmaz mıydım.Ben 8 aylık hamileyken başladı herşey.Eşim yine madde bağımlısıydı ama bana zararı yoktu.Ben sadece büyük oğlum otistik diye istemedim ikinci çocugu.bu konuda yanlış anlaşılmak istemem.
Arkadaşlar.Böyle bir adama ikinci çocuk yapılırmı tarzında düşüncelere saygı duyuyorum.Ama eşimin bukadar adice değişeceğini, bizi böyle bu durumlara sokacağını bilseydim korunmaz mıydım.Ben 8 aylık hamileyken başladı herşey.Eşim yine madde bağımlısıydı ama bana zararı yoktu.Ben sadece büyük oğlum otistik diye istemedim ikinci çocugu.bu konuda yanlış anlaşılmak istemem.
Ya biraz gerçekçi olun allah aşkına. Sevgi pıtırcığı gibi ne böyle. Baba baba mı şimdi? Ne yardan ne serdenmiş oh ne ala. Böyle burdan ses vermekle olmuyor işte. Hadi birer kap çorba verebilin de görelim.Ya da iş bulun arkadaşa. Hadi hastalandığında doktora götürün o küçük çocuğu.Böyle adama bir çocuk alana ikincisi bedava. Ne kadar hassaslaştınız birden.Nabıza göre şerbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?