- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.