İki embriyo transferi hk.

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
167
82
98
Kızlar merhaba, dün biri 3. gün diğeri 4. gün normal kalitede iki embriyo transferi yapıldı.Yalnız iki yapılması biraz zoraki oldu.Yani ben ikiz istemiyorum ihtimali bile çok korkutuyor.Allah ın gücüne gitmesin ben ikiz annesi olacak biri değilim.Doktor ikiz olma ihtimali % 15 dedi iki embriyo konulması gebelik şansını artırıyormuş mecbur tamam dedim ama dünden beri içimde bir korku var.Var mı benim gibi olan biraz paylaşın lütfen

Canım hiç çocuğun var mı yoksa ikiz olması seni korkutmasın zaten büyük ihtimal biri tutar korkma

Canım Allahın dediği olur, hiç belli olmaz. Bende ikİz istemedim o yüzden tek embriyo transfer ettirdim. Ama embriyom bölündü ve tek yumurta ikizlerine hamile kaldım. Yani Allah isterse tek embryoda da iki bebek oluyor
Doğru söylüyosunuz.Maşallah size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Maddi manevi çok zor ama böyle kendinizi koşullayıp stres olmayın. Transferden sonra moral en önemlisi. İnşallah size tutunurlar. Tutunmaması daha kötü ve psikolojik olarak ağır bir süreç.

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz.bana da 2 tane transfer yapıldı. Hiç endişelenmeyin inşallah tutunsunlar ve sağlıklı olsunlar da bir şekilde Allah yardım eder

Canım neden tüp bebek yaptırdın benim amh düşüklüğüm var 4. Kez transfer olacağım çok yoruldum senin tersine o kadar çok ikizlerim olsun istiyorum ki bu kadar olumsuzdan sonra
Merhaba, kusura bakmayın geç yazıyorum.Benimde amh düşük erken menopoz bu sebepten iki tane konuldu.

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz.bana da 2 tane transfer yapıldı. Hiç endişelenmeyin inşallah tutunsunlar ve sağlıklı olsunlar da bir şekilde Allah yardım eder
Ay ne güzel nasıl hissediyosunuz bugün.Ben ilaçlardan sanırım çok halsizdim

Maddi manevi çok zor ama böyle kendinizi koşullayıp stres olmayın. Transferden sonra moral en önemlisi. İnşallah size tutunurlar. Tutunmaması daha kötü ve psikolojik olarak ağır bir süreç.
Bugün akşama doğru iyice olumlu düşünmeye başladım.Hayırlısı olsun diyorum artık

İnşallah. Çok zor oldu bu iki embriyo 6 ay boyunca her ay denedim.Sabah bu konuyu açtım ama sonrada dedim ben bu yolda çok çaba sarfettim bi tanede olsa benim ikizde olsa benim.Allah hayırlsını nasip etsin

Ben daha önce iki tek tek bir kere çift embriyo transferi oldum hepsi 3. Gün. Tekler tutunmadı çiftte bir tanesi tutundu bir oğlum oldu çok şükür. Şimdi tekrar ona kardeş isteğiyle başladık. Dün 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Allâh biliyor gönlümden geçenin ikiz istemiyorum. Tek başımayım gurbette. Oğlum var zaten 4 yaşında birde ikiz olursa 3 çocukla naparım diyorum arada ama geçmişi düşününce tekler tutmadığı için çift istedik . İnşallah gönlümüze göre olur hepimizin

Ay ne güzel nasıl hissediyosunuz bugün.Ben ilaçlardan sanırım çok halsizdim
Sormayın ilk gununde işe gitmek zorunda kaldım. Sürekli oturmaya çalıştım ama eve gelince çok yorulmuştum. 9 da uyudum. Ben iş sebebiyle yoruldum diye düşündüm inşallah ilactandir. Sizin de rahimde bir hareketlenme var mı böyle çok hafif gibi

Ben şuan için hiç bişey hissetmiyorum zaten kendimi pek dinlemiyorum.Sizde korkmayın inşallah güzel haberlerimizi paylaşırırız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…