iki erkek arasında kaldım..

adigepsasee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
24
6
3
kızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı bana çok kötü davrandı şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm ((

Son düzenleme:
İki erkek arasinda kalmamissiniz.

Biri sevseydi sizi gecmisinizle asagilayarak kotu hissettirmezdi.

Digeri sevseydi hayatinizda baskasi oldugu halde sizinle iletisim kurmaya devam edemezdi.

İkisi de gercekten seven bir erkegin yapacagi seyler degil.

Bunlardan kurtulun.

Sizi seven sayan bir adam bulun.

ilk sevgilinizi sevmiyorsunuz demekki sirf sadik diye omrunuzu ona adayamazsiniz ama simdiki sevgilinizin de iyi oldugunu sanmiyorum ne demek benden birsey bekleme geleceginde yoksaniz sizle olmasinin anlami ne

Ikisi de ise yaramaz. Sevmedigin (eski) biri de olmaz seni sevmeyen de (suanki)

Ayrica sevgilin haksiz da sayilmaz eski sevgilinle gorustugune gore hakikaten guvenilir degilsin

eskiden bir erkek arkadaşınız var diye niye sizi suçluyor.ilk erkek arkadaşıyla evlenen kaç kişi var ki?

Eee siz önceki sevgilinizle niye ayrılmıştınız ??
Şimdiki sevgiliniz neden evlilik istemiyor onun hayatında önceden kimse olmamış mı ssanki !
Bide sen ona kurban ol dediyse sizi kurban yapıcak gibi geliyorr bana

başka birine “kurban ol” diyen insanın melikelerinin eksik olduğunu düşünüyorum. Bir kere tartışma esnasında eski insanları konuya katıyorsa savunma mekanizması yetersizdir ki onları kullanıyordur. Bu tarz bir insandan ne beklentin var anlaması çok zor. Diğer insana da gelince sevmiyorsan neden zorluyorsun kendini? Yani birisinin mutlaka olması şart mı? Biraz yalnız kal, kafanı dinle, belki hayatının aşkı karşına çıkacak.

Eski sevgiliniz sizi önemsiyor ise neden ayrıldınız ?
Şimdiki sevgilinizin aşağılamalarına ne kadar tahammül edebilirsiniz ?

Kusura bakmayın ikisinden de cacık olmaz.
Madem şimdiki sevgilinize aşıksınız e ne diye eski sevgiliyi düşünürsünüz.

eski arkadaşımın hayatnda sadece ben oldum oda şimdi diyoki ilk sen oldun son olarakta kal beni çok sevdiğini biliyorum eskiden bana bakamazdı bile utancından

eski sevglmden ona ısınamadığım için ayrldım nasıl anlatsam her dediği yapardı resmen üstüme titrerdi bi süreden sonra bunaldım bitirdim çok msj attı ama dönmedm

ilişkmz devam etmiyo 1 ay ayrı kaldık bu arada eski sevglm msj attı şimdi bana geri döndü herşeyi unutalım dedi bende seviyorum yan açıklaması yok sevyrm kabul ettm ama çok vicdan azab çekiyorum

ne yapman gerektiği ortada değilmi. sana saygı duymayana tekme atacaksın. eskiyede bir şey hissetmiyorsan onada yüz vermeyeceksin.zaten sevsen diğeriyle olmazdın.
2sinide unutup hayatına devam edeceksin.
hoş eskide garip başkasıyla çıktığını biliyor sanamesaj atıyor. sadık yada değil değerleri garip.

Canım aptal olma okadar diyorum sana umarım açık olmuştur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…