iki erkek arasında kaldım..

Şimdi bir laf vardır inşallah bam yemem ama gönül her zaman seveni değil si....ni sever diye Buda o hesap

ha bu arada ,2ci sevgilin iyimi. kafa yerindemi.
1.
senin erkek arkadaşını bilerek senle çıkmışmı çıkmış.
2.kendinin sevgilisi olmuş birde iğrençleşerek o beni çok mutlu etti diyerek,hem çifte standartlılığını,hemde bunu kız arkadaşına söyleyecek kadar iğrençleşerek,karaktersizliğliğini bellli etmiş.
3.birde benden bir şey bekleme' diyerekte , insan olmadığını bir güzel göstermiş. yol ver şu şerefsize

derdmi anlatamıyorum bi yandan artık aşka sevgiye inanmıyorum beni sevsin sadık olsun dyorum ki bu eski arkadaşımda var diğer yandan şuanki sevgilimden vazgeçemiyorum o beni çok sevmediği halde

Sizi eski sevgiliniz var diye suçluyor da kendisi sütten çıkmış ak kaşık ı siz ilk kız arkadaşımısınız. İkisnden de ayrılın. İletişimi kesin. Çocukça işler bunlar.

İkisi de işe yaramaz.
Kendine daha mutlu olacağın birini bulacaksın sadece biraz sabır ve özgüven

eee kendi hayatında biri olmuş ama senin oldu diye suçluyor tam bir özgüvensiz pasif erkek örneği böyle dediği an çekip gitmeliydin gitmezsen bu tiplere prim vermiş olursun..

seni bilmem ama bir an önce ikisinin de senin gerçek yüzünü görüp senden uzaklaşmaları gerek.
şu durumda iki erkeği birden idare eden kadın oluyorsun

derdmi anlatamıyorum bi yandan artık aşka sevgiye inanmıyorum beni sevsin sadık olsun dyorum ki bu eski arkadaşımda var diğer yandan şuanki sevgilimden vazgeçemiyorum o beni çok sevmediği halde
iyide ne diyelim sana. bunu biz çözemeyizki. yapman gerekeni yazıyoruz.
vazgeçemiyorsan biz ne yapalım ne diyelimki sana

ıkısıde degıl
bı baskası hem huyu hem sevecegın bı baskasıyla ol bence

Hayatinda biri varken gel diyenden de hayir gelmez, seni asagilayan bu adamdan da.
Zamana birak ve vakti gelince üçüncü bir alternatif düşün

Basta nefes alamaman onsuz yapamayacagini dusunme gayet normal zaten zamanla alisicaksin. Sana bu hakaretleri reva gören uzerine gelecek düşünmediğini acikca belirten biriyle vaktini harcama. ..unutma kopamazsan bu her gecen gun daha da zor olur. Adamdaki rahatlikta bunu bilmesindendir zaten yoksa ne munasebet bir genc kizla bu sekilde konusuck

Bence ikisini de boş verin. İlla hayatınızda bir erkek mi olması gerekiyor?
Az fırsat verin kendinize, bir kendinizi dinleyin, ne bu acele?
Ahmet'den ayrılıp, hemen Mehmet'e koşma tavrı yanlış.
Su akar yolunu bulur, şimdiki sevgilinizi gözden çıkarın en başta. Çünkü pek sağlam ayakkabı değil.
Diğeri için de acele etmeyin, her şey olacağına varır, olacağı varsa olur.
Ama çok üzerine gidiyorsunuz, nedir yani, şart mı bir ilişki sizin için?

hayır şart değil tabi bazı durumlardan sıkıldım yani sevgili muhabbetinden hayatımda bir kişi olsun bana sadık olsun sevsin ve hep onunla devam edeym diyorum ben ondan ona giden biri değilm hayatım 2 kişi oldu onlarda şu anlattığım kişiler uzun lafın kısası ömürlük olsun diyorum bu şartlara en uygunuda eski sevgilim herkes yanlış anlamış o ben sevgilimden ayrıldığım zaman bana mesaj attı sevglimi bildiği halde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…