- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi adigepsasee
-
ha bu arada ,2ci sevgilin iyimi. kafa yerindemi.kızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var 1 yıldır çıkıyoruz onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı sürekli evlilik hayali kurdurdu şimdi hayatımda önceden biri olduğu için senin evlenmek istemiyorum gelecek adına benden birşey bekleme diyor ve bana çok kötü davrandı bana eski sevgilim beni daha mutlu etti ona kurban ol dedi hakaretler etti sonrada sinirlendim özür dilerim dedi ama hep böyle yapıyo bi iyi bi kötü şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ailemde onu seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm((
iyide ne diyelim sana. bunu biz çözemeyizki. yapman gerekeni yazıyoruz.derdmi anlatamıyorum bi yandan artık aşka sevgiye inanmıyorum beni sevsin sadık olsun dyorum ki bu eski arkadaşımda var diğer yandan şuanki sevgilimden vazgeçemiyorum o beni çok sevmediği halde
nasıl. ne gibi yardım. sen çözemiyorsan biz nasıl çözelim. git o zaman terapi al.kaç defa ayrıldım yok sanki nefes alamıyorum dayanamyorm yardım edin ya
ıkısıde degılkızlar öncelikle biraz uzun olabilir ama lütfen okuyun. benim bi erkek arkadaşım var 1 yıldır çıkıyoruz onu çok seviyorum ama bana yaşattıkları normal değil beni bütün ailesine anlattı sürekli evlilik hayali kurdurdu şimdi hayatımda önceden biri olduğu için senin evlenmek istemiyorum gelecek adına benden birşey bekleme diyor ve bana çok kötü davrandı bana eski sevgilim beni daha mutlu etti ona kurban ol dedi hakaretler etti sonrada sinirlendim özür dilerim dedi ama hep böyle yapıyo bi iyi bi kötü şu sıralar eski erkek arkadaşım bana mesaj atıyo o çok sadık biri biliyorum beni çok seviyo ailemde onu seviyo ona saygı duyuyorum ama sevemiyorum geleckte sen ol diyo hayatmda kafam çok karışık ben şuan hayatmda olan ama ban saygı duymayan adamı seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum umarım anlata bildim ne yapmam lazımm((
hayır şart değil tabi bazı durumlardan sıkıldım yani sevgili muhabbetinden hayatımda bir kişi olsun bana sadık olsun sevsin ve hep onunla devam edeym diyorum ben ondan ona giden biri değilm hayatım 2 kişi oldu onlarda şu anlattığım kişiler uzun lafın kısası ömürlük olsun diyorum bu şartlara en uygunuda eski sevgilim herkes yanlış anlamış o ben sevgilimden ayrıldığım zaman bana mesaj attı sevglimi bildiği halde değilBence ikisini de boş verin. İlla hayatınızda bir erkek mi olması gerekiyor?
Az fırsat verin kendinize, bir kendinizi dinleyin, ne bu acele?
Ahmet'den ayrılıp, hemen Mehmet'e koşma tavrı yanlış.
Su akar yolunu bulur, şimdiki sevgilinizi gözden çıkarın en başta. Çünkü pek sağlam ayakkabı değil.
Diğeri için de acele etmeyin, her şey olacağına varır, olacağı varsa olur.
Ama çok üzerine gidiyorsunuz, nedir yani, şart mı bir ilişki sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?