İki erkek arasında kalmış gibi hissediyorum

Vicdan yapmışsınız. Bırakıp giden de kendisi? İstanbul da da avukatlık yapabilirdi? Sizde gözümden uzak olan gönlümden uzak olur demişsiniz,? Demekki yeteri kadar sevmemişsiniz? Neyin Izdırabı bu?

Merhaba kızlar,

Bana nolur akıl verin. Kafam çok karışık darmadağınık oldum. Doğru yolu bulmama yardım edin.
Bu klasik bir iki erkek arasında kaldım konusu değil.
Biri eski sevgilim, 3.5 senemi verdiğim insan. Onunla ilgili çok konu açtım buraya. Onunla her şey çok güzeldi. Şimdi dönüp bakınca daha iyi anlıyorum bunu. Aşırı iyi anlaşırdık, hep gezer eğlenirdik, değişik aktiviteler bulup ilişkimizi canlı tutardık. Ama büyük bir sorun vardı. Kendisi Edirne’liydi avukattı ve memleketine dönme kararı almıştı. Benim orada iş bulamayacağımı bile bile. Burada (İstanbul) kendi işini kurabilmesi zor olacak diye. Orada babası ev, araba alacak ve işini kuracak diye. Başta “İstanbulda kalacağım” dediği için ilişkiye başlamıştık zaten, ilişki boyunca da kaç kere daha söz vermesine rağmen gitmeyi tercih etti. Bir süre daha uzaktan götürmeye çalıştık ama ben yapamadım, geleceğimizin olmadığını bildiğim halde biriyle devam edemedim. Bunu kendi elleriyle yok ettiği için de, güçlü duramadığı için de zamanla yıprandım ve soğudum. İlişkimiz bittikten sonra benim annem kanser oldu ve vefat etti, o süreçlerde hep yanımdaydı hep destekçiydi sağolsun. Sonra o kanser oldu, birinci evre yakalandı çok şükür ve ameliyat oldu, 5 sene takip edilecek. Ben de o süreçte onun yanında oldum elimden geldiğince. Bunlar olurken o Edirne’de mutsuz olduğunu, yanlış karar verdiğini anladığını dönmek istediğini beni unutamadığını vs çok söyledi ama ben istemedim çünkü hem soğumuştum, hem de ona tekrar güvenip tekrar hayal kırıklığına uğramak istemedim. Zaten güvenemezdim de. Arada bir ayda 1 falan benimle iletişime geçip halimi hatrımı soruyor, kötü olduğunu hayattan hiç keyif almadığını söylüyordu dertleşiyorduk. Ben de “artık keşke hayatını yoluna soksa beni mutsuzum diye aramasa” diye düşünüyordum.

Sonra hayatıma biri girdi ve bir süredir beraberiz. Eski sevgilim aklımın ucuna gelmiyordu. Kendisi benimle ciddi düşünüyor, ben de ona karşı aynı şekilde. Ailesiyle tanıştırdı sürekli onlarla da vakit geçiriyoruz annesi beni gelinim diye tanıtıyor çevresine vs. Ama son zamanlarda ilişkimizde içime sinmeyen bazı şeyler var bazı davranışları beni rahatsız ediyor ve geleceği düşünmeyi bana sorgulatıyor; konuştuk bunları söyledim o bunları düzeltmek için çok istekli, düzelteceğim diyor. Ben de ilişkimize zaman ona da düzeltmek için şans verdim.

Hayatım böyle devam ederken eski erkek arkadaşım hayatımda yeni biri olduğunu öğrendi ve komple yıkıldı. O beni unutamamışken ben nasıl onu unutup, onda kanser olmasına rağmen yeni birini bulabilmişim yaşadıklarımız bu kadar mı kolaymış vb. Sitem etti ağladı. Ben çok üzüldüm ve bu olaydan beri kafam çok karışık. O benim için çok değerli ve onu üzmek hiç istemezdim. Bir iki kere konuştum gönlünü almak için ama işe yaramadı. Benim de aklıma saçma bir şekilde eski günlerimi gelip duruyor, halbuki ne kadar mutluyduk her şey ne kadar güzeldi, acaba benim için doğru kişi o mu, ona bir daha şans mı vermeliydim ya da şuanki ilişkimi bitirip onunla tekrar birlikte olmam için bu bir işaret miydi moduna girdim. Ama bu olay olmadan önce ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum tek isteğim hayatını oturtsun birini bulsun benden uzaklaşsın mutlu olsun’du.

Sizce ne yapmalıyım? :KK43:
Umarım okunmayacak kadar çok uzun yazamamışımdır.
Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum :)

Sana ne yapacağını nasıl biz söyleyelim?eski sevgilin seçimini yapmış ayrılmışsınız.ayrıldınız madem hala ne olarak konuştunuz?öyle ayrılmak mı olur?hem yanında olmuşsun hem soğumuşsun falan filan.sonra yeni bir sevgili yapmışsın onun da değişmesi lazımmış.sonra eski sevgilin yazmış sen ona bunu nasıl yapmışsın.şimdi sen ne yapacakmışsın..
offff offf

Merhaba kızlar,

Bana nolur akıl verin. Kafam çok karışık darmadağınık oldum. Doğru yolu bulmama yardım edin.
Bu klasik bir iki erkek arasında kaldım konusu değil.
Biri eski sevgilim, 3.5 senemi verdiğim insan. Onunla ilgili çok konu açtım buraya. Onunla her şey çok güzeldi. Şimdi dönüp bakınca daha iyi anlıyorum bunu. Aşırı iyi anlaşırdık, hep gezer eğlenirdik, değişik aktiviteler bulup ilişkimizi canlı tutardık. Ama büyük bir sorun vardı. Kendisi Edirne’liydi avukattı ve memleketine dönme kararı almıştı. Benim orada iş bulamayacağımı bile bile. Burada (İstanbul) kendi işini kurabilmesi zor olacak diye. Orada babası ev, araba alacak ve işini kuracak diye. Başta “İstanbulda kalacağım” dediği için ilişkiye başlamıştık zaten, ilişki boyunca da kaç kere daha söz vermesine rağmen gitmeyi tercih etti. Bir süre daha uzaktan götürmeye çalıştık ama ben yapamadım, geleceğimizin olmadığını bildiğim halde biriyle devam edemedim. Bunu kendi elleriyle yok ettiği için de, güçlü duramadığı için de zamanla yıprandım ve soğudum. İlişkimiz bittikten sonra benim annem kanser oldu ve vefat etti, o süreçlerde hep yanımdaydı hep destekçiydi sağolsun. Sonra o kanser oldu, birinci evre yakalandı çok şükür ve ameliyat oldu, 5 sene takip edilecek. Ben de o süreçte onun yanında oldum elimden geldiğince. Bunlar olurken o Edirne’de mutsuz olduğunu, yanlış karar verdiğini anladığını dönmek istediğini beni unutamadığını vs çok söyledi ama ben istemedim çünkü hem soğumuştum, hem de ona tekrar güvenip tekrar hayal kırıklığına uğramak istemedim. Zaten güvenemezdim de. Arada bir ayda 1 falan benimle iletişime geçip halimi hatrımı soruyor, kötü olduğunu hayattan hiç keyif almadığını söylüyordu dertleşiyorduk. Ben de “artık keşke hayatını yoluna soksa beni mutsuzum diye aramasa” diye düşünüyordum.

Sonra hayatıma biri girdi ve bir süredir beraberiz. Eski sevgilim aklımın ucuna gelmiyordu. Kendisi benimle ciddi düşünüyor, ben de ona karşı aynı şekilde. Ailesiyle tanıştırdı sürekli onlarla da vakit geçiriyoruz annesi beni gelinim diye tanıtıyor çevresine vs. Ama son zamanlarda ilişkimizde içime sinmeyen bazı şeyler var bazı davranışları beni rahatsız ediyor ve geleceği düşünmeyi bana sorgulatıyor; konuştuk bunları söyledim o bunları düzeltmek için çok istekli, düzelteceğim diyor. Ben de ilişkimize zaman ona da düzeltmek için şans verdim.

Hayatım böyle devam ederken eski erkek arkadaşım hayatımda yeni biri olduğunu öğrendi ve komple yıkıldı. O beni unutamamışken ben nasıl onu unutup, onda kanser olmasına rağmen yeni birini bulabilmişim yaşadıklarımız bu kadar mı kolaymış vb. Sitem etti ağladı. Ben çok üzüldüm ve bu olaydan beri kafam çok karışık. O benim için çok değerli ve onu üzmek hiç istemezdim. Bir iki kere konuştum gönlünü almak için ama işe yaramadı. Benim de aklıma saçma bir şekilde eski günlerimi gelip duruyor, halbuki ne kadar mutluyduk her şey ne kadar güzeldi, acaba benim için doğru kişi o mu, ona bir daha şans mı vermeliydim ya da şuanki ilişkimi bitirip onunla tekrar birlikte olmam için bu bir işaret miydi moduna girdim. Ama bu olay olmadan önce ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum tek isteğim hayatını oturtsun birini bulsun benden uzaklaşsın mutlu olsun’du.

Sizce ne yapmalıyım? :KK43:
Umarım okunmayacak kadar çok uzun yazamamışımdır.
Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum :)

O hasta olduğu için sana yakınlaşmış gibi geldi. Başka şehre taşınan kendisi. Sağlıklı olsaydı belki aklına bile gelmeyecektin. İnşallah sağlığına kavuşur.

Iki sey arasinda kalıyorsan ikisi de tam olarak icine sinmiyor demektir

Ikisini de sal gitsin. Önüne bak derim.

Eski erkek arkadaşınızın istanbulda iş imkanı yokmuş diğer ilde şartlar daha iyiymiş gitmesi çok yerinde olmuş gitmemesi saçma olurdu. Bence sorun sizde yok soğudum yok aklıma takılan şeyler var yani hatasız eksiksiz ilişki olmaz ama siz çok takılıyorsunuz gibi geldi. Özellikle bir ilişkiniz varken eski sevgilinizle ne için olursa olsun iletişime geçmeniz hiç hoş değil bence insanlar başkalarını eleştireceğine önce kendine bakmalı ben doğru insan mıyım? Diye.

Oncelikle cok tatli, duyarli ve kulturlu birisiniz yerim.

Eskiyi yeni yapmak daima hatadir..hastalik hepimize her an olabilir, bunun merhameti ile dönmemenizi ümit ederim.

Yeni beyefendi icin ise biraz daha yavaslayarak sindirerek gidin bence. Ailesi cok hevesli belli. Ama biraz daha yavas gidilsin ki kafaniza tam otursun isterim

Hiç öyle bir şey yok valla. Şuanki ilişkimdeki erkek arkadaşımı seviyorum. Tüm çevrem de bunu görüp bana söylüyordu :) Sadece son zamanlarda bazı hareketleriyle beni çok üzüyor ve bunun da farkında, değiştirmesi gerekiyor...
bir seçim yapmak da konu değil. Sadece hislerimi anlamlandırma konusunda yardıma ihtiyacım vardı.
Nasıl hareketleri sizi rahatsız ediyor? Gerçekten düzeltilmeyecek veya olduğu gibi kabul edilmeyecek şeyler mi?

Edirneyi size tercih eden adamla ilgili konunuzu hatırlıyorum. Size attığı büyük bir kazıktı. Orada istediği gibi mutlu olsa, yeni biriyle de tanışsa hala ille de sen diye ağlar mıydı? Sakın ona dönmek gibi bir hata yapmayın. Zaten hafamız seçici, biten birşeyin ardından hep sadece güzel olanı hatırlamaya meğilli...adam ne kolay sildi geçti sizi oysa, şimdi canı isteyince geri dönsün. Yok öyle bi dünya.

c) hiçbiri

aklında soru işareti varsa 2. ile de olmaz.

eski sevgili ise tam bir duygu sömürücü. eyvallah geçmiş olsun ama ilişkiniz yokken kanser olmış sen onu aldatmış falan değilsin yani. acıma duygusuyla da ilişkiye başlama.

insan iyi gününde buldumcuk olup etrafından sevenlerine şımarıklık yaparsa kötü gününde yalnızım diye ağlamamalı

şu an eski sevgilin kanser olmasa belki başka birini bulmuş evlenmişti bile. senelerce söz verip yıllarını yiyip yine kendi bildiğini yapan insana güven olmaz.

kaldı ki aranızda aşk yok hasta bakıcı olmak için mi sevgili olacaksın.

bence yeni kısmetlere yol al. bunlardan olmamış

Back
X