- 9 Ocak 2019
- 69
- 156
- 93
- Konu Sahibi practicalmagix
-
ilki benim icin ilgi demek ikinci ise cekim zamanla hoslanir miyim ilkinden onu bilmiyorum.Hangisiyle devam ederseniz aklınız devam etmediğinizde kalacak gibi duruyor
ilkinin hayatinda kimse yok ama ikinciden supheleniyorum biraz capkin gibi ama cok hos iyi hos beklerim de bu belirsizlik de canimi sıkıyor.Belki onlar da birkaç kiz arasında kalmıştır. Siz de onlardan birisinizdir. Yoksa hem arkadaşca(ymis) gibi yapıp hem de size ilgi göstermezlerdi. Bence siz secim yapmayın ve bekleyin. Bakalim hangisi sizi seçecek. Yani bi da D şıkkı olsun :)
iki erkek var tanisma asamasindayiz arkadasca gorustum ikisiyle de.
Biri hep mesaj atiyo halimi soruyo bu az hoslandigim
Digeri daha az yaziyo falan bu cok hoslandigim ama dogru duzgun kiz arkadasi falan olmamis takilmis genel olarak kizlarla ariza bi tip yani
ikisi de 1.90 in uzerinde boyu insaat muhendisi gayet hos tipler ama ikincisi aklimi cok celiyo siz hangisiyle gorusmeye devam ederdiniz birini secmem lazim
yardimci olun o zaman2 kisi yetmez, listeyi kabartalim.
İlk hangisinden hoşlanıpta ikincisi sonradan dahil olduysa bu hoşlanmaya, sonradan hoşlandığını seç o zamanyardimci olun o zaman
İşte dediğim gibi ilkini seçerseniz daha çok hoşlandığımı mı seçmeliydim dersiniz ,.ikincisini seçerseniz ilgisiz olursa keşke ilgiliyi seçseydim diyceksiniz. Bilemedim biraz daha zamana bırakın mademilki benim icin ilgi demek ikinci ise cekim zamanla hoslanir miyim ilkinden onu bilmiyorum.
yardimci olun o zaman
1 kisiden yani ikinciden etkilendim ama ilkinin ilgisi hosuma gidiyor romantik biri bi deİnsan Bi kişiyi gerçekten istiyorsa bin kişide gelse o bir kişiyi seçer yinede. Gerçekten birisinden etkilenme durumu olsaydı ikinci bir seçenek zaten olmazdı.
aklim ilkini sec diyor kalbim ikincisini2 bana çapkın, hocarda serseri gibi geldi. Ondan iş çıkmaz bence panpa yani ciddi ilişki olöuyor bu tiplerle.
1 numara da bence hoşlanmamışsın. C şıkkı diyorum bu durumda
O iki erkegi iki kadin olarak dusunelim. O kadinlardan biri de siz olun mesela. Karsinizdaki erkek hem sizinle hemde baska bir kadinla görüssün "arkadaşça". Bilmem size birsey ifade etti mi söylediklerim
sizin amaciniz mikserlik galiba ?Arkadascaymis ama. Kilifi da hazir yani.
sizin amaciniz mikserlik galiba ?
gundelik hayatta gorustugum iki insan ikisi de ilgili bana karsi ve birini secmek istiyorum bunun nesi sizi rahatsiz etti?
allah ailenize sabir versin.
uzaktan tanisikligim vardi ikisiyle de.O iki erkegi iki kadin olarak dusunelim. O kadinlardan biri de siz olun mesela. Karsinizdaki erkek hem sizinle hemde baska bir kadinla görüssün "arkadaşça". Bilmem size birsey ifade etti mi söylediklerim
sizin amaciniz mikserlik galiba ?
gundelik hayatta gorustugum iki insan ikisi de ilgili bana karsi ve birini secmek istiyorum bunun nesi sizi rahatsiz etti?
allah ailenize sabir versin.
ne goruyorsam onu yaziyorum hosunuza gitmiyorsa yazdiklarimi takip etmeyin gizli hayranliga gerek yok :)Siz isinize gelmeyen yorumlara ya trol ya da mikser mi diyorsunuz? Bence siz uslubunuza bir bakin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?