iki erkek arasinda

ilkinin hayatinda kimse yok ama ikinciden supheleniyorum biraz capkin gibi ama cok hos iyi hos beklerim de bu belirsizlik de canimi sıkıyor.

Ne yap yap, 2 kişi arasında kalma.. Ve sevmediğin hoşlanmadığın biriyle görüşme.. Görüşeceksen hoşlandığın biriyle görüş.. Ben bunu derim.. Tavsiyem bu.

ilki benim icin ilgi demek ikinci ise cekim zamanla hoslanir miyim ilkinden onu bilmiyorum.
İşte dediğim gibi ilkini seçerseniz daha çok hoşlandığımı mı seçmeliydim dersiniz ,.ikincisini seçerseniz ilgisiz olursa keşke ilgiliyi seçseydim diyceksiniz. Bilemedim biraz daha zamana bırakın madem

İnsan Bi kişiyi gerçekten istiyorsa bin kişide gelse o bir kişiyi seçer yinede. Gerçekten birisinden etkilenme durumu olsaydı ikinci bir seçenek zaten olmazdı.

2 bana çapkın, hocarda serseri gibi geldi. Ondan iş çıkmaz bence panpa yani ciddi ilişki olöuyor bu tiplerle.

1 numara da bence hoşlanmamışsın. C şıkkı diyorum bu durumda
aklim ilkini sec diyor kalbim ikincisini
ama ikinci de hovarda gibi fakat evlenme konularina kadar sordu 33 yasinda ama cok ketum digeri 25 ve romantik birisi

O iki erkegi iki kadin olarak dusunelim. O kadinlardan biri de siz olun mesela. Karsinizdaki erkek hem sizinle hemde baska bir kadinla görüssün "arkadaşça". Bilmem size birsey ifade etti mi söylediklerim

sizin amaciniz mikserlik galiba ?
gundelik hayatta gorustugum iki insan ikisi de ilgili bana karsi ve birini secmek istiyorum bunun nesi sizi rahatsiz etti?
allah ailenize sabir versin.

Loreal veya sac boyasiyla kolundaki tuyleri sarartmaya niyetli biri bana akil vermemeli.

O iki erkegi iki kadin olarak dusunelim. O kadinlardan biri de siz olun mesela. Karsinizdaki erkek hem sizinle hemde baska bir kadinla görüssün "arkadaşça". Bilmem size birsey ifade etti mi söylediklerim
uzaktan tanisikligim vardi ikisiyle de.
mesajlasmaya basladik ve disarda gorustuk topigin amaci birini secmek zaten o yuzden yaziyorum.

sizin amaciniz mikserlik galiba ?
gundelik hayatta gorustugum iki insan ikisi de ilgili bana karsi ve birini secmek istiyorum bunun nesi sizi rahatsiz etti?
allah ailenize sabir versin.

Siz isinize gelmeyen yorumlara ya trol ya da mikser mi diyorsunuz? Bence siz uslubunuza bir bakin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…