iki erkek arasinda

Hangisini seceyim de ne demek?bu kalp ve akil meselesi..kalbiniz akliniz ne diyorsa o...

birini sen begenmiyosun
ikincisi ilgisiz..
ikiside bence zaten YOKLAR!

illa oldurmaya neden çalışıyosun ki? Bekle kafana yatana bakarsın.Bu iki şıkta olumsuz

Ben ilki ile görüşürdüm, belli ki diğerinden hayır gelmeyecek zaten sicili de kötüymüş :)

cevap ikisinde de eksiklik olduğunu hissetmişsiniz bu yüzden ikisi bi adam ediyor yani. ikisi de yarım karakter ikisini birleştirince ortaya tek bi adam oluyor. olaya bu yönden bakın. birine ağırlık verseniz. hoşlantınız geçecek.sahi sizin burcunuz ve bu erkeklerin burcu nedir?

Baba sevgisi görmemiş ya da eksik görmüş olabilir. Bende de vardı bu bir dönem, yani bu kızımız kadar olmasa da hep erkekler peşimden koşsun istedim. Kimseye ilk adım atmadım, hayatımda bir kez adım attığım kişi tarafından terkedildim çünkü. Aradan 13 sene geçti şimdi saçma sapan yakınlık kurmaya çalışıyor ya neyse.

İnşaat mühendislerini çok da büyütmeyin gözünüzde ben de mimarım, mimar ve mühendisler olarak öyle aman aman bir yanımız yok, işim gereği inşaat mühendisi çok erkek tanıdım, hiç de matah değiller. Meslek belirttiğiniz için böyle bir yorum yaptığımı da açıklayayım bu arada.

birinciyle öpüştüğünü hayal et ıyyyy öğğkkk demiyosan ona şans ver

ikinciye hiç bi türlü bulaşma çok başın ağrır o sinsi çapkınla

birincisi itülü amerikada lisansinin bi kismini okumus ikinci odtulu yurtdisinda calismis yillarca gayet kulturlu beyler de ikinci biraz hizli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…