iki erkek arasinda

Elma armut mu seciyorsunuz Allah askina?

İlk şık.
İkincisi arayıp sormadığı için dikkatini çekme dürtünüz ağır basmış.
Annem hep 'senin çok sevdiğin değil, snei çok sevenle ol pişman olmazsınd' der.

Arkadaşımı iki sene önce bu zamanlar zorla biriyle görüştürdüler. Kız aşık olmak istiyorum ben öyle arkadaş komşu falan tanıştırsın gelemem dedi hep. Neyse görüştüler bunlar. Ertesi gün arıyor, "Isınamadım, içimde hiç kıpırtı olmadı ama mantığıma da uyan bir insan. Çok da yakışıklı etkilenmem gerekmez miydi ama etkilenmedim. Ne yapayım ben numaramı verdim bir gaflette bulunup ama istemiyorum. O benden çok etkilenmiş. Bordo kimsenin günahına girmek, kalbini kırmak istemiyorum. Sen olsan ne yapardın," dedi. Ben de, "Olabilir, eğer mantığıma uyuyorsa ben şans verirdim. Bu şekilde tanışıp aşık olan çok," dedim. Ölümüne istemiyor. Ee o zaman bana niye soruyorsun git mesaj at söyle ama seni tanıyorsam sen bu çocuğa aşık olursun dedim. İmkânı yok, dedi. Gel zaman git zaman çocuğa fena kapıldı. 8 ay görüştüler ve sonra çocuk yolları ayırdı. Arkadaşım şimdi psikolojik destek alıyor. Hâlâ unutamadı. Çocuğun hayatında da bir başkası var. Kısacası mantığına hangisi uyuyorsa ona yönlendir kendini. Arkadaş 8 ay boyunca gel git bir öyle bir böyle takıldığı için fazla naz aşık usandırdı.

Arkadaşınızın kararsızlığından dolayı mı ayrılmak istedi adam?

ilki diyosunuz yani harika bi ornek
boyle bi cevap tavsiye bekliyodum
cok tesekkur ederim

Arkadaşınızın kararsızlığından dolayı mı ayrılmak istedi adam?
Çok fazla git gel yaptı. Seviyorum ama emin değilim. İçine sinmeyen bir şey mi var dediğinde yok diyor. Flört mü ediyorlar sevgililer mi ne oldukları belli değildi. Flörte daha yakındılar ama çocuk sonunda gerçek bir adım göremedi. Herkesin ilişki anlayışı farklıdır diye düşünüyorum ama çocuk en son artık görüşmesek ikimiz içinde daha iyi olacak, ben hayatımı paylaşacağım bir insan istiyorum demiş. Hayırlısı öyleydi herhalde diyorum. Arkadaş ondan sonra kendine geldi çok koştu peşinden ama o da ters tepti. Şimdi sürekli sosyal medyada stalklıyor. Tam aklımdan çıkarıyorum gibi oluyor sonra yine başa sarıyorum diyor. Psikoloğu da gerçekten aşık olmuşsun demiş ama bence taktı kafaya. Durmadan onu ima eden tweetler atıyor, kızıyorum ona hayatında başkası var diyorum ama cevabı engel olamıyorum oluyor.

ilki diyosunuz yani harika bi ornek
boyle bi cevap tavsiye bekliyodum
cok tesekkur ederim
Fakat tavsiyem hayatınıza alacaksanız kesin olarak alın sahiplenin yani. Peşimden koşsun, nasıl olsa elimin altında psikolojisine kapılmayın. Şans verin bir iki kez daha görüşün ve içinize sinerse ilişkinizi netleştirin bence. İki arada bir derede yürümüyor maalesef.

ikisi ile de birkaç defa görüş
1 ay kendine zaman tanı
sonra karar ver
ama sürekli kızlarla takılan bana ürkütücü geliyor
siz hamileyken sadık kalabilecek mi?
bence siz birkaç defa daha görüşün ikisiyle

Bence başta arkadaşınız tam beğenmedi, onun ilgisini istedi egosunu okşadı bu ama sonra çocuk bunu yapmayınca takıntı yaptı bu sefer kendine. Gururu kırıldı şu an.

Bence başta arkadaşınız tam beğenmedi, onun ilgisini istedi egosunu okşadı bu ama sonra çocuk bunu yapmayınca takıntı yaptı bu sefer kendine. Gururu kırıldı şu an.
İkili kadın erkek ilişkilerinde hep böyle. İlk sevgilisi peşinden çok koştu, istemedi. İlgi kesildiği an kendisi peşinden koşmaya başladı. Ciddi bir ilişkileri de oldu sonra kendisi ayrıldı. Bir dönem kuzenim kendisine ilgi duydu onu da istemedi. Çok uzun zaman sonra X'i stalkladım biraz profili gizli nasıl ne yapıyor diye sordu. Oo, sevgilisi vardı geçen onu istedik sözlendiler dedim karalar bağladı. Kaçırdım gül gibi çocuğu dedi. En son da bu bey işte. Altında yatan psikolojik bir sebep var mıdır bilmiyorum ama hep böyle ilgi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…