- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi practicalmagix
-
yok dedi ama olduguna dair ciddi veya degil suphelerim varİkincisi pek seçenek gibi durmuyor ki
Hem ilgisiz hem de hayatında biri var mı yok mu bilmiyorsunuz bile
ilgili de olsa ilgisiz de olsa fark etmez ikinci derdim ama ilki isim gucum okulum cok ilgili ki o kadarhangisi surundurcekse onu tercih et..cunku bize iyilik yaramaz : )))
ne goruyorsam onu yaziyorum hosunuza gitmiyorsa yazdiklarimi takip etmeyin gizli hayranliga gerek yok :)
Bence ikisinde bir müddet yazmayın kafanız çok karışmış aradan zaman geçince bakarsınız duruma. Böyle akşam pazarı son kalan ürünler gibi acele bir seçim sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.1 kisiden yani ikinciden etkilendim ama ilkinin ilgisi hosuma gidiyor romantik biri bi de
ben de oyle dusunuyorum bi netlik olmayacak hayatimda ama yanlis karar vermekten iyidir benceBence ikisinde bir müddet yazmayın kafanız çok karışmış aradan zaman geçince bakarsınız duruma. Böyle akşam pazarı son kalan ürünler gibi acele bir seçim sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
c sıkkı olsa keske soyle tam birisi herseyiyle ama maalesefiki kişi varsa demek ki ikisi de değil.c şıkkı.
Çıkar belkic sıkkı olsa keske soyle tam birisi herseyiyle ama maalesef
Bayıldım karikatureEki Görüntüle 2223810
Casper25 Bu karikatür geldi aklıma.
Konu sahibi dikkat edin de cızzt olmayın sonunda
Ben olsam ilgisiz olanla uğraşmazdım.
Diğerinden hoşlanıyorsam biraz daha tanımaya çalışırdım. Hoşlanmıyorsam direkt C şıkkına doğru yol alırdım.
İyi de sen seçmiyorsun farkındaysan.birini secmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?