İki erkek arasinda

Bu cümlenin hesabını neden Ahmet'e sormadınız?

Ay tövbe.

İskillendim kızın ağzını aradım saçmalama falan dedi sonra dediki bunlar kampa gittiler geçen sene bı kızla ikisi dedi. Aynı çadırda kaldılar niyetleri kötü olsa orda olurdu. Sanki kendi çadırda kalmış da ne oldu biliyor kız. Tek çadır ne alaka.

Whatsapp grubundan çıkıp iletişiminizi kesin her ikisiyle de..

İnanamadım ya

Türk dizisi gibi

Ben mi fesat düşünüyorum ya.

Akıl var mantık var 2 erkek 1 kızla tek çadırlı tatile gidiyorlar.
Sonra aynı adamlar sana yürüyor.
Neresi fesat bunun?
Arkadaş olarak gitselerdi hepsi farklı çadırda kalırdı.
Bu öpüşmede de muhtemelen ahmet seni denedi
Karşılık alınca mehmetle de görüş dedi (kötü insansın diye yazmıyorum yanlış anlama)
Mehmet te seninle öpüşmek isteyecek ve sonuç 3 lü ilişki

Heee Mehmet cok iyi insan Mehmet cami yaptırmış. Hala ne Mehmet iyi insan tribine giriyorsun sen. Kaç bacım kaç. Hatta bence o seni Mehmetle tanistiran kiz arkadasinin bile bu planlardan haberi var. Bak buraya yaziyorum.

Nasıl sapik bunlar ya. Kız üçüncü buluşmada öpüştük zaten. O da çok erken değil ki hoş sevismedik ki. İki dakka öptü birakirken

Heee Mehmet cok iyi insan Mehmet cami yaptırmış. Hala ne Mehmet iyi insan tribine giriyorsun sen. Kaç bacım kaç. Hatta bence o seni Mehmetle tanistiran kiz arkadasinin bile bu planlardan haberi var. Bak buraya yaziyorum.
Kızı beş aydır tanıyorum kursta tanıştık zaten

Nasıl sapik bunlar ya. Kız üçüncü buluşmada öpüştük zaten. O da çok erken değil ki hoş sevismedik ki. İki dakka öptü birakirken

Ay yok öpüşmek normal bir durum, istersen ilk sefer de ilişki yaşa ben yadırgamam.
Onların ne kadar hasta olduğunu anlatmak istedim.
Sen his olarak yaşadın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…