- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
bende hep kücük göstersem demişimdirikiside kötü en iyisi yası göstermek
Yok canım ip koptu bi kere düşman gibiyizben onu hep düşündüm hatta en son olayda bile düşündüm ama o beni hic düşünmedi..gecen bayram sans verdim ona dedim gelip pişman oldugunu dile getirirse her bayram gibi kuru kuru elimi öpse bile konusurum ama yok oralı bile olmadı hatta daha da kötüye sardı kısacası bitti o benim için
Ama öyle demeeKardeş bu et tırnaktan kopmaz ki... Tabiki yaşanılanları sen daha iyi bilirsin ama o da pişman olup hatasını anlayacaktır bir gün.
Bilmiyorum nihanımcok bekledim artık beklemiyorum ben hala o her yemegi yemez diye ayrı yemek yapıyorum onu bile düşünüyorum ama o hic bunları haketmiyo aslına bakarsan
Noldu ki koptunuz bu kadar:26: Kaç yaş var aranızda.Sen yine çabalıyorsun belki o yaşı gereği gurur inat yapıyordur zamanla anlayacaktır.
Bilmiyorum nihanımcok bekledim artık beklemiyorum ben hala o her yemegi yemez diye ayrı yemek yapıyorum onu bile düşünüyorum ama o hic bunları haketmiyo aslına bakarsan
4 yas ben 22 o 18..tek yaptıgı iyi şey sevgilimin nereli oldugunu ögrendiginde annem tepki verirken o desteklemişti..
Söylerken canım acıyo daha dogrusu yüregim acıyodövdü beni canım hemde acımayacak sekilde..bir kerede degil biliyomusun o beni döverken ben hic birsey yapmadım kıyamadım canı acır diye kıyamadım o yüzden bitti artık bunların üzerine ben sadece kuru bi özür dilemeyi kabul ettim ama yok onuda yapmadı bu saatten sonra istemiyorum hem barıssam ne olacak daha öncelerde aynı şeyler oldugu halde hep ben adım atmıstım kardeşim diye ama yok aslaaa hep barıstım hep daha şiddetli oldu o yüzden en iyisi bana uzak olsun evlenincede bayramda seyranda annemlere gelince karsılasırsak bu kadar
Ah canım yaaa.. Bilmiyordum bunu ben..Kız mı yoksa erkek mi? Nasıl da kıyabilmiş, annen baban kızmadı mı yani tepki vermediler mi? Of ne diyeceğimi şaşırdım
Erkek canım..Cocuklugumdan beri annemin kıymetlisidir..babamda annem ve kardeşim konusunca haklı olarak onlara inanır..hic sormaz annem anlatın olayı ne oldu diyekesin suclu edadır sadece dayımlar ve anneannem korurdu beni hatta anneannem anneme bu kıza bi daha böyle yıpratırsanız annen degilim sütümüde helal etmem demişti..o yüzden yine dövdügünde hic inanmadılar hatta üstüne bana bagırdılar..taki son olaya kadar ben son olayda annemi korumustum sadece ve ilk sopayla vurdugunda ben aglamaya baslayınca anneme dönüp ne kadar yalancı dokunmadım bile dedi sonra bende actım gösterdim sopanın izi bacagıma cıkmıs annem beni korumaya calıstıkca daha da vurdu o zaman anladı işte annem birazda olsa..şimdi üzülüyorlar babamda annemde haliyle konusmuyoruz diye ama onlar üzülüyor diye ben yine aynı şeyleri yasıyamam kusura bakma canım baya dökülmüs oldum şu hale bak topik şimdide bi derdim vara döndü
Canım benim cıkmam gerek annem basımda bekliyor ben oyun oynıyım diyegörüşürüz
Ay edam yaaa içim nasıl oldu kusura bakma sakın da nasıl öfkelendim, kızdım, üzüldüm bir de sopayla vuruyo, annen demiyor mu oğlum ali kıran başkesen olmuşsun o sopa ne diye.Nasıl izin veriyor vurmasına. Burda annen de çok suçlu. Offf evlenirsiniz inşallah biran önce edam, her gün yüzyüze bakmak da zor olur. YAni normal kavgalar her kardeş arasında olur da... dövmek... benim abilerim bir tokat bile atmamıştır bana çok şükür. Sevgilin duysa nasıl öfkelenir ya. Ne diyeceğimi bilemedim be... Çok kızdım çok
Neden kıymetli nasıl kıymetli bilmiyorum kardeşimi cogunlukla farkederler cocuklarını ayırıyorsun sen diye..insanlardan bu gercegi duymak bile garip yapıyor insanı..anlam veremiyorum bu duruma kücük diyemi erkek diyemi :44:
Biliyor canım ne yapsın garibim ancak evliligi hızlandırdık işte..şimdi gelip birsey dese işler daha cok sarpa saracaktı..en iyisi bu oldu inşallah hayırlısıyla olur bu ilkbaharda dügün canım yuvamızı kurarız..ve ben yavrularımı hic ayırmamak istiyorum inşallah Rabbim bize hayırlı evlatlar verirde bunuda yasarız..
Çok şükür canım abilelerin bunu yapmamıs ve inşallahta yasamazsın hic
İyiki varsın perimde sende her konuda yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim
şimdi çıkıyorum gelince görüşürüz canım
İnşallah perim inşallah... Rabbim nasip etsin hepimize güzel güzel kavuşmayı...
Güzel haberler paylaşmak nasip olur umarım
Bende tam tersi yasımdan büyük :26: yaklasık 6-7 yıldır 24-25 yasındamısın diyolar ama demekki gelişme var hala aynı yas aralıgını söylüyorlar demekki gittikce normallesiyorumhic büyümedim ben
kardeşimle bi de konusmuyoruz ya biz muhatap olmam onunla çok fazla
Kuzummm bizde samsung istiyoruz hele buzdolabını daha dogrusu ben cok istiyorum ne zaman avm ye gitsek ben buzdolabını acıp kalıyorumbozdolabı işte hepsi aynı degilmi diyen ben samsunugun dolabınının kapagını acıp hayran hayran bakıyorum gercekten içleri cok geniş oluyor inşallah nasipse ondan istiyorum ama bakalım zaten daha pahalısını alamayız bulasık makinesinden zaten yırrttım ben istemiyorum ya ben bu fikre cevremi alıstırmaya basladım gecen 2 arkadasım ve annem haklısın dediler sonunda samsungu ben hep avmlerde gördüm magazalarda varmı :44: en aızndan para yetmezse orası taksitte yapar:44:
beko ve arçelik bizim evde tek bunlardan var bizimkiler baska almaz memnunuz sanırım yani bi sıkıntımız yok çok şükür yıllardırbaska markada kullanmayınca kıyasta yapamıyorum
hotpointin fiyatlar falan nasıl perimmm :44:
Tabi ki olacağız canım, sen de iyi ki varsın, iyi ki tanışmışız.
Sevgilin çok üzülmüştür tabi de bu durumda bir şey yapmaması en doğrusu gibi. Sonra ona da öfkelenebilirlerdi.
İnşallah bu baharda ömrünüzün baharı da başlar canım.
Çok iyi bir anne olacağından eminim ben
Amin canım İnşallahh.
Samsung buzdolapları gerçekten çok iyiymiş, herkes o kadar memnunki..
Hotpointte güzel bitanem onun da buzdolabı 1200-2000 benim beğendiklerim , çamaşır makineleri 900-1200 arası...
İnşallah herşey gönlünmüze göre olsun canım benim
Tabi canım ya zaten zor ikna edilmiş olacaklar bide müdahale ederse iler tamamen zorlasmıs olurdu bizim için
Dua edin nolur
İnşallah canım ya cok istiyorum anne olmak ama inşallah Rabbim nasip eder o duyguyu yasamayı
o zaman iyi marka begenmişiz oda iyimiş canım o zaman oda olur fiyatıda cok olmasında tabi camasır için 7 kg 1000 devir yeterli sanırım dimi bize :44:
Canım ya şans işi diyorlar ya gercekten dogru..markasız alanlar bile var onlar bile memnun :44: sakın vestel almada bir çöpünü bile bide regal alma ne alırsan alevet cnm benim baktığımda o canım. 7 Kg en ideali. yorganda yıkanıyor, bataniyede.
1000 devirde en güzeli, 1200 çok kırıştırıyor 800 çok ıslak en ortası :)
Canım ya bir yandan kalbim Siemens diyor bir yandan mantığım Samsung, çünkü kötü çıkarlarsa dedikkk dicekler
Canım ya şans işi diyorlar ya gercekten dogru..markasız alanlar bile var onlar bile memnun :44: sakın vestel almada bir çöpünü bile bide regal alma ne alırsan alevet canım ben beyaz istiyorum sen canım ?
Evet kesinlikle şans işi canımy aa..
Vestel mi ASLAA
Biz ki yıllar öncee 12 yıl olmuştur Mahkemelik olmuştuk klimalarından.
Gerçekten asla almam canım.
Evet canım beyaz en yakışanı olduğunu düşünüyorum bende. Gri beğenmiyorum.
Dün yediklerimi yazayım
09:30
2 Dilim Ekmek 1 KK Peynir 4 Zeytin
15:00
1 Adet Mandalina
18:00
4YK pilav
5YK Bezelye.
19:00
Hoş beş yidim
Bugün
07:45
1,5 Dlm Ekmek
1 Dlm Peynir
11:30
3YK Pilav
1 Dlm ekmek
4 YK Bezelye
Fıstıklarım nasılsınız? Bakınıyorum ben sadece.. yazmaya gücüm de yok sanki
Siz nasılsınız?
Fıstıklarım nasılsınız? Bakınıyorum ben sadece.. yazmaya gücüm de yok sanki
Siz nasılsınız?
Kesinlikle canım adı üstünde beyaz eşyaohh canım ne gzel baslamıssın diyete bende bugün basladım afiyet olsun sana hosbesin kücük paketimi :26: bende sabah gec kalktım o yüzden ögle yemeginden basladım 5-6 kasık kabak yemegi,5-6 kasık salata,2 kasık yogurt
canım ne oldu neden gücün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?