- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
:))) Demi canım insan sorumlu hissediyor gerçekten yazarken utanıyor
Ben bugün son kaçırma günümdü, yarından itibaren sahalardayım
Nihanım kim sıktı canım senin canını ?
Canlarım yaa aklımızda deli sorular ve rüzgarlar varr
Eğer nasip olurdaaa Haziranda işe başlarsammm bizim düşünce 2015 Nisan yaaa,
2014 Kasım-Aralığa alalım diyoruz, Borçla olsn 10 bin, nasılsa çalışacağız ikimizde, öderiz, geçiniriz.
5 Ay ayrı evlerde ödemektense evimizde kapımızı kapatıp ödemeyi istiyoruzz, tabi bayada masraflı olcak ama olsun.
Nihanım kim sıktı canım senin canını ?
Canlarım yaa aklımızda deli sorular ve rüzgarlar varr
Eğer nasip olurdaaa Haziranda işe başlarsammm bizim düşünce 2015 Nisan yaaa,
2014 Kasım-Aralığa alalım diyoruz, Borçla olsn 10 bin, nasılsa çalışacağız ikimizde, öderiz, geçiniriz.
5 Ay ayrı evlerde ödemektense evimizde kapımızı kapatıp ödemeyi istiyoruzz, tabi bayada masraflı olcak ama olsun.
Bırakma zatenbebek sevdiğin için bir şey demiyeyim şimdi
ben de artık gündüz giremiyorum.Haftasonları, akşamları ancak artık
Karaca kardeşi olmuşuzBeğenmene ben de çok sevindim tatlım merak ediyordum
Canım yaa neler olmadı ki... Özetle babam kabul etmiyor diyeyimoysa biz kurbanda söz hazırlıklarına başlamıştık bile
Caanım ya süper süper süper budaha öncede konusmustuk bunu daha mantıklı canım hem sevgiliykende baya para gidiyor gezmelere o paraya fatura desek eve veriyo olsa para onun yerinede kira desek ikinizde calısınca Allah büyüktür borc falan kalmaz yeterki kavusun
ayyyyyyyyy ne güzel olur perim yaaa bence çok iyi düşünmüşsünüz, gerçekten insan bir gün de bir gündür diyor. ömür ertelemekle geçiyor
Yazdım diğer mesajda canım:26:
Evet canım Karaca kardeşi olduk :)
Baban öğrendi mi canım, hadi yaa.
Bir anda duyduysa, ee kızını evlendircek kolay değil ki canım, Yüreğini ferah tut, bu Fikre alışmaya çalışıyordur, kızının birini sevdiğini öğreniyor sonuçta...
İlk anki tepkileri, asıl sizin bayramda söz istediğinizi duyduysa hemen belki bundan da tepki vermiş olabilir mi?
Annen mi konuştu?
Yok kuzum ya bizim olaylar arap saçı gibi oldu maalesef. Annem sevdiğimizi söyleme, üzülür baban kızar dedi.Bu yüzden babam sırf beni istediklerini biliyor ve buna bile nasıl kızdı anlatamam sana. Sanırım sevdiğimizi söyleyeceğiz başka çare yok ki bence baştan beri en mantıklısı buydu anlatamadım bizimkilere.Söz olayından haberi yok maalesef. Onu duysa kimbilir nolur
Evet canım ya, gerçekten artık gezmeme kararı aldık zaten
Yeterki kavuşalım modundayız, 6 buçuk yıloldu, Bazen çok geriliyoruz bunun için bile..
Ne zaman olacak ne zaman rahat olacağız, işte benim ailem borçla evlenmemizi kabul eder mi bilmiyorum, ama bir şekilde ikna edilecekler....
İnşallah canım İnşallah hepimizin herşey Gönlüne göre olsun İnşallah
Yok kuzum ya bizim olaylar arap saçı gibi oldu maalesef. Annem sevdiğimizi söyleme, üzülür baban kızar dedi.Bu yüzden babam sırf beni istediklerini biliyor ve buna bile nasıl kızdı anlatamam sana. Sanırım sevdiğimizi söyleyeceğiz başka çare yok ki bence baştan beri en mantıklısı buydu anlatamadım bizimkilere.Söz olayından haberi yok maalesef. Onu duysa kimbilir nolur
Evet canım biliyorum annen o konuda seni frenliyordu.
Asıl seni istediklerini söylemeleri olmamış, tabiki kızımızda seviyor dese babanda tepkisini daha düşünerek verirdi.
Sonuçta ortada biricik kızı var, sende istedikten sonra adamcağız ne diyebilecek...
Bence bayramda sen konuşmalısın canım, açıkça ve net olarak.
Hazır zeminde var baba biz birkaç zamandır konuşuyoruz, anlaşıyoruz diye olmaz mı canım.
Evet gerçekten çok zor olmalı, ben ki anneme anlatabilmek için aylarca bekledim, söylemesi kolay diyeceksin ama başka yolu yok...
İllaki bu gün gelecek ve sen söylemedikçe o kadar tarih ileri atacaktır
Masallah canım dile kolay 6.5razı olurlar canım herkes bol parayla evlenmiyorki hep borc harc zaten gözümüzde yüksekte degil çok şükür azıcık aşım agrısız basım bölemiydi
Kuzum olacak olacak inşallah ikna olacak şimdi kücücük görüyor ya seni eninde sonunda anlayacak
Canlarımmm ben cıkmak zorundayım kardeşim oturacakmıssöpüyorum ikinizide iyiki varsınız [/QUOTE]
Edaaaa sen de mi yaaBi denk gelip muhabbet edemedik, sen de iyiki varsın
Masallah canım dile kolay 6.5razı olurlar canım herkes bol parayla evlenmiyorki hep borc harc zaten gözümüzde yüksekte degil çok şükür azıcık aşım agrısız basım bölemiydi
Kuzum olacak olacak inşallah ikna olacak şimdi kücücük görüyor ya seni eninde sonunda anlayacak
Değil mi perim böyle olaylar çok daha kırıcı boyutlara varıyor. Çok büyük tepkiler veriyor ve karşı tarafa da ayıp oluyor gerçekten.
Ama babam bu duruma da ne tepki verecek kestiremiyorum doğrusu
Abim de sağ olsun çok olumlu tepki vermiş benim için sorun değil demiş nasıl rahatladı yüreğim ondan yana çok seviyorum abimiii oyy
Ben geri adım atmak istemiyorum çünkü konuşulup yüzleşilmedikçe bu olay unutulacak ve her seferinde işler daha da zorlaşacak
Canlarımmm ben cıkmak zorundayım kardeşim oturacakmıssöpüyorum ikinizide iyiki varsınız
Canlarımmm ben cıkmak zorundayım kardeşim oturacakmıssöpüyorum ikinizide iyiki varsınız
Ah canım İnşallah.
:))
Beyaz eşyaaları eskiden kesinlikle Siemens diyen ben araştırmalarımda istediğim ürünler:
Buzdolabı:2300
Çamaşır M.: 1200
Bulaşık M. :1100
Fırın Set: 1000
oluncaaa Samsung ya da Bekoda karar kıldımmm.
Buzdolabı : 1700 2000
Çamaşır M. : 900 1100
Bulaşık M. : 800 1000
Düşün canım artık herşeyin en detaylısını araştırıp almak istiyoruz en uygununu, beyaz eşya tamamen ki şans işi.
Evde herşey siemens, Derin dondurucu ve Klima aldık Bekodan ki ondanda çok memnun kaldık.
Bizimkide Hotpointi beğeniyor...
Hatta geçen Samsungun buzdolabını aalıyorduk, durdurdum nerede saklayacağız?
Orasıda çeyizci mağazası beyaz eşya mağazasıda değil ondan da istemedim...
Kesinlikle daha da yıpranıyorsun canım...
Canım 2 ay beklesende aynı tepkiyi verecek söylediğinde 5 ay beklesende...
Karşı tarafada beklemesi zor, aynı şekilde sanada.
Abin de ne kadar iyi miş canımSağolsun, bak destekmiş, babanla abinle konuşsanız?
Canımm dikkat et kendine öpüyorum canımmmSende iyiiikiiii varsınnnn
Şu an kullandıklarınız mı simens canım.? Bana da simens hep çekici gelmiştir
Bekoya karşı da bir uzağım sanki iyimiymiş, bosh nasıl peki?
Elimize şöyle toplu bir para geçse de biz de alsak eşyalarımızı. Ama dediğin gibi nerde saklancak
Babama söyleme konusunda ben de abimin söylemesi uygun olabilir diye düşünüyorum canım.
Ben gitmeden söylemeliler ki babam da bu fikre alışsın, kurbanda istemeye-söze izin versin. Yoksa başka iznimiz yok ki ancak şubatta
Canımmm misafirlere ikramdır anca yazabiliyorumm. Kusura bakma nolur.
Siemens kaliitesi zaten tartışılmaz 1 nuöara.
Beko evet iyimiş canım. Bosch un yedek parçası sıkıntılı ya da çok pahalı diye duyuyoruz, servisi iyi değil diye.
Ama biz Siemensten hem servis açısından hemde kalitesinden çok memnunuz.
Haklısın canımm abinle görüşsen valla şuasıra söylese anca alışır..
Benim annemde anca 1 ayda alışmıştı.
Ne kusuru canım sen misafirlerle ilgilen tabi...
Ben de geldiğimden beri çeyiz filan bakmıyorum, yardımlaşır, konuşuruz beyaz eşyaları da..
Ah ben hem yoğunum hem de zihnim gerçekten yorgun..
Şöyle her şey bir durulsa... O gün babamın da yüzünü gerçekten gülerken görsem... Çok mu şey istiyorum perim..
Niye hayal ettiklerimiz olmaz ki... Böyle hayal etmemiştim ki ben, babamla aramın bozulmasını istemiyorum, ailelerin arasının bozulmasını istemiyorum, sevdicekle arada kalmak istemiyorum...
Ben çıkayım kuzum yine sığamıyorum hiçbir yere sıkıntıdanÖpüyorum seni
Canımsın
Yorgun olmaz mı bunları düşün nasıl olacak neler olacak derken akıl doluyor, taşıyor...
Belkide seneye bu zamanlar düğün telaşı içinde olacağız canım, yada evlenmiş olacaksınızherşey çok güzel olacak buna inan
Canım üzme kendini sıkma canını bak herşey çok güzel olacak.
Evet aynen öyle edam küçücük görüyor ama artık büyüdüm ki been...
Göstermesem de minicik küçücük içi dolu turşucuk bir kız oldum
Edaaaa sen de mi yaaBi denk gelip muhabbet edemedik, sen de iyiki varsın
Ah canım İnşallah.
:))
Beyaz eşyaaları eskiden kesinlikle Siemens diyen ben araştırmalarımda istediğim ürünler:
Buzdolabı:2300
Çamaşır M.: 1200
Bulaşık M. :1100
Fırın Set: 1000
oluncaaa Samsung ya da Bekoda karar kıldımmm.
Buzdolabı : 1700 2000
Çamaşır M. : 900 1100
Bulaşık M. : 800 1000
Düşün canım artık herşeyin en detaylısını araştırıp almak istiyoruz en uygununu, beyaz eşya tamamen ki şans işi.
Evde herşey siemens, Derin dondurucu ve Klima aldık Bekodan ki ondanda çok memnun kaldık.
Bizimkide Hotpointi beğeniyor...
Hatta geçen Samsungun buzdolabını aalıyorduk, durdurdum nerede saklayacağız?
Orasıda çeyizci mağazası beyaz eşya mağazasıda değil ondan da istemedim...
Kesinlikle daha da yıpranıyorsun canım...
Canım 2 ay beklesende aynı tepkiyi verecek söylediğinde 5 ay beklesende...
Karşı tarafada beklemesi zor, aynı şekilde sanada.
Abin de ne kadar iyi miş canımSağolsun, bak destekmiş, babanla abinle konuşsanız?
Canımm dikkat et kendine öpüyorum canımmmSende iyiiikiiii varsınnnn
Bende tam tersi yasımdan büyük :26: yaklasık 6-7 yıldır 24-25 yasındamısın diyolar ama demekki gelişme var hala aynı yas aralıgını söylüyorlar demekki gittikce normallesiyorumhic büyümedim ben
kardeşimle bi de konusmuyoruz ya biz muhatap olmam onunla çok fazla
Kuzummm bizde samsung istiyoruz hele buzdolabını daha dogrusu ben cok istiyorum ne zaman avm ye gitsek ben buzdolabını acıp kalıyorumbozdolabı işte hepsi aynı degilmi diyen ben samsunugun dolabınının kapagını acıp hayran hayran bakıyorum gercekten içleri cok geniş oluyor inşallah nasipse ondan istiyorum ama bakalım zaten daha pahalısını alamayız bulasık makinesinden zaten yırrttım ben istemiyorum ya ben bu fikre cevremi alıstırmaya basladım gecen 2 arkadasım ve annem haklısın dediler sonunda samsungu ben hep avmlerde gördüm magazalarda varmı :44: en aızndan para yetmezse orası taksitte yapar:44:
beko ve arçelik bizim evde tek bunlardan var bizimkiler baska almaz memnunuz sanırım yani bi sıkıntımız yok çok şükür yıllardırbaska markada kullanmayınca kıyasta yapamıyorum
hotpointin fiyatlar falan nasıl perimmm :44:
Yaşımı birazcık gösterseydim belki daha kolay ikna olurdu hem bak sende en güzel yaşlarda görünüyorsun demek ki tadını çıkar
Kardeşinler arasında da olur kırgınlıklar küsmeyin amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?