İki gün sonra cevap verme

Mowgli

✩ Hedef 54 kg ✩
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
69
59
3
Merhaba :)

Benimki dert değil daha çok merak. Bir erkek neden iki gün sonra mesaja cevap verir, bu süre zarfında defalarca çevrimiçi olmasına rağmen? Mesaj konusu sözkonusu erkeğin önemli bir iş görüşmesinin nasıl sonuçlandığının sorulması. Yanıt son derece saygılı bir dille yazılmış ama özür veya bu sürede cevap vermeme nedeni olarak herhangi bahane yok.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ailesinde Bi ölüm kalım durumu yoksa ve sizin normal Bi iletişimiz yani ilişki yaşayıp ayrılma durumunuz vesaire olmadıysa takmamış üzgünüm. ayıp olmasın diye de cevap vermiş.

İlk gördüğü zaman önemsememis,başka öncelikleri vardır.iki günlük sıralaması vardır sizden önce sıra size ancak gelmiştir diye düşünürüm.sıkılmış da mesajınızı hatırlayıp aaa dur biraz da böyle takılayım demiş olabilir.

Esasen herkesin her şeye vakti vardır. Ama öncelikler sıralaması denen de bir şey var. Onun önceliği değilmişsiniz ki bekletmiş... Ben de kimine anında yazarım, kimine 5 saat sonra, kimine hiç.

Telafi lafı falan da etmediğine göre size ilgisi olmadığına emin olabilirsiniz, şayet merak ettiğiniz buysa.

Adam sizi umursamıyor cvp gayet açık

En azından yine cevap vermiş. Ya hiç yazmasaydı, o daha kötü bence...İnşallah yazdığı mesaja karşılık bir şey yazmamışınızdır. Sizi hiç önemsemediği belli, bir daha yazmayın.

Yazdigim mesaja iki gun sonra cewap veren kisi kız vs erkek olsun,
Hic cwap vermesin daha iyi, degerlilerine, onceliklerine cewap verip beni takmayan insani ben hic takmam, gormezden gelir siler gecerm.
Umarim siz hic bisi olmamis gibi 2 gun snra gelen mesaja cewap vermemissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…