İki gün sonra cevap verme

Benim de başıma gelmişti.
Biriyle tanıştırılmıştım sonra bir akşam üstü whatsapp üzerinden sohbet ederken ben ona bir şey yazdım ama o çevrim içi olmasına rağmen bana yazmadı.
Ertesi sabah cevap verdi ben de sadece 'ok' yazdım hiç üstelemedim çünkü yeni tanıştığın birinin mesajını görmene rağmen ertesi gün cevap veriyorsan ondan çok hoşlanmamışsındır ben öyle anladım.
Zaten sonra düşüncemde haklı çıktım o da yazmadı ben de yazmadım öyle konu kapandı.
Bence iyi oldu..
Çok klişe ama ilgilenen adam mutlaka belli ediyor.
Ne sorduğunuz önemli değil pek. Geyik muhabbeti bile olsa mutlaka cevap verir.
Benimki gibi ilişki başlama aşaması ise bence başlamayın.Veya bir şans verecekseniz de çok ama çok temkinli olun..

Son düzenleme:
Sonuç olumsuz ise moral bozukluğundan olabilir. Bu kişi size ilgi duymuyor gibi.

Belki de iş görüşmesi kötü gecmistir.
Valla ben o kadar açık fikirli , rahat bir insanımdır ki, şaşarsin. Ama görünce dönülmeyen mesajlar beni deli etmeye yeter. Bu konuda kendimi 'ne var bunda ya' diye rahatlatamiyorum. Bence bir insan önem verdiği kişiye iki eli kanda da olsa, bir gülücük dahi olsa atar.
Atla deve değil yani.
Cevap çok açık, adam seni çok da sallamıyor. Muhabbet uzamasin diye iki gün sonra yazmış.
Bence cevap vs atma. Çok üstüne düşerse,kendisi sohbet konusu açıp affettirecek şeyler yaparsa cevap verirsin istersen

Adam önemseme sırasına göre cevap veriyor, sırayla gidiyor işte. Çevrimiçiydi yazmadı demişsin ya o sırada önemli olanla konusuyordur. Hiç takma bile kafana.

2 gün boyunca o kadar meşgulmüş ki ne yemek yemeye ne işemeye ne de nefes almaya vakit bulamamış.. Şaka şaka önemsemiyor tabi ki. Umrunda değil o yüzden aklına gelince yazıyor. Başka açıklaması yok.

Hemen cevaplarsam samimi oldugumuzu zanneder diye es geçtigim ya da amaaan yazasim yok dedigim ve gunler sonra neyse mesaj askida kalmasin diye cevapladigim mesaj türüdür.Kusura bakma falanda demem cünkü zaten uzak durmasini istedigimden cevabi hemen vermem

Seni yeterince onemsemediginden. Yuzde yuz bu sebebten. Erkeklerde tipki kadinlar gibi hoslandiklari kadindan mesaj almak icin can atarlar, emin ol. Yazmiyosa, seni cokta tinlamiyo demektir canim.
Aynen ilgi duymuyor yada sen daha çok merak et diyede olabilir yada durmadan yazıp usandırmışsan o sebebtende yazmıyor olabilir ama bencede arkadaşın yazdığı yorum gibi önemsemediği için olabilir etrafında yazacak kimse bulamazsa belki sana dönebilir

Zaten en akıllıcasıda sizin ki ne diye kafamızın sarmadığıyla saatlerce mesajlaşalım bence zamanımızdan İSRAF etmeyelim bu tür gerek duymadıkladımız için

Birkac saati anlarim da 2 koca gun gec cevap vermek icin cok uzun bir sure. Iyi dusunecek bir sey yok.

1.Çalışırken bazen telefona bakıyorum mesaj gelmişse okuyorum ama hatırlamıyorum.. başka bi gün bakınca aa bu bana bunu yazmış diyorum halbuki okunmuş Mesajlar...
2.işime gelmediğinde geç cevap veriyorum
3.sinir etmek için geç cevap veriyorum
4.25 yaşından önce cool olmak için geç cevap verirdim

Sana karşı bisey hissetmiyor eğer sen hissediyorsan sende hissetme bence

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Benim halihazırda ilişkim var ama biliyorsunuz biz kızlar birbirimize sürekli akıl veriyoruz. Samimi arkadaşım bu sorunu yaşıyor ve ben yazmamasını salık verdim ama vebale de girmek istemiyorum, sonra benden de çıkar. Herkesin benim gibi düşünmesine sevindim, haksız olmadığımı gördüm

Ben de genelde cok sonra gorurum mesajlari. Hatta hic gormedigim de olur, acayip mesgul bir telefonum var, onem sirasina gore bazi kisilerin mesajlarini sessize aliyorum,sonra da unutuyorum. Sizinki de oyle bir durum olabilir

Bence sen sonsuza kadar cevap verme böylesine

Herhangi bir açıklama baştan savma bahane bile bulmaya değer görmediği için kısaca umrunda olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…