Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Gulcan1158

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
297
27
118
İstanbul
Daha önce başka bir yerde söylemistim 1.63 boyuma rağmen 70 kiloyum . Dün başladım ve bence okullar açılana kadar da veririm. Bugün tartildiktan sonra yazicam kilomu. Tam bel pantolonu giyip ip gibi görunmek istiyorum yani artik

Saat onda kalktığım için geç kalacağımdan bugün spor yapamadim. Ama kasada çalışıyorum ve günde toplam on dakika oturamiyorum ne kadar faydası olacak bilemiyorum. Kahvaltı önemli dediler o yüzden;

Sabah kalkar kalkmaz bi bardak su içtim. Giyinip çıktım ve dukkana geldim.

2 adet zeytin
Tadımlik beyaz peynir
Bi orta boy salata (yağsız bol limonlu)
Küçük bi domatesin yarısı (yağsız bol limonlu)
1 fincan çay (kesinlikle şekersiz)
1 ipince dilim de kepek ekmeği.

Tabağımı da küçük seçtim ki önce gözüm doysun diye. Ki öyle de oldu zaten. Sizce başlangıç iyi mi kotu mu :)

Orta şekerden hallice.

bence gayet canım.. böyle devam edersin inşallah

Aksam yemegimi saat tam dört buçuk ta yedim. Bi kase yoğurt, on adet küçük mantar iki tanecik de taze fasulye onu bile saydim saat bes buçuk canım tatlı çekti. Iki tane kuru incir yedim. Bakalim nolcak :))

Orta şekerden hallice.

Sabah kalktım 9 da, yarim saat horon teptim kolbastı oynadım waka waka ee eee dedim Shakira ile sonra da square miydi neydi onu yaptim ilk gününü.

Sonra da kalktım lokantaya geldim. Yine iki dilim kepek ekmeği ( tost ekmeği varya ipince ondan) bi yeşil biber bi salata yarım domates yedim. Tadimlik peynir ve iki adet zeytinle birlikte. Çayı pek sevmem canım da çok çektiğinden ni Vişneli soda içtim. Kahvaltı tabağımi küçülttum. Önce gözüm doyuyor valla. Baya da tok tutuyor. Iyi midir sizce de :))

Orta şekerden hallice.

Eklentiler

• $1405070413398.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 105
  • $1405070576969.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 100

Güzel gidiyosun bence ama o squat popoyu dikleştirdiği gibi büyütüyor haberin olsun ben ona zayıfladıktan sonra başlamayı düşünüyorum.Bende diyete başladım 2 gündür canım bu sefer kararlıyım inşallah ikimizde istediğimiz sonuçları elde ederiz

Yaa o square bacakları inceltmiyor mu bende öyle saniyorum ya popoma bisi olmaz Küçülsun o bee ya ben bu bacakları nasıl inceltcem yaa o çok büyük problem bana :/

Orta şekerden hallice.

Aksam yemegime yine bi kase yoğurt eşlik etti. Yağsız kavrulmuş domatesli tavuk (bir yemek kaşığı) ve mantar (yarim yemek kaşığı) yedim. 4 buçuk gibi yedim. Tika basa doydum. Ay hadi inşallah kilo veririm yaa :/

Orta şekerden hallice.

Bugün izin günümdü. Sabah cat pat bisiler yedim ama hatırlamıyorum bile saat ikide bi McDonald's ismarladim kendime Brazil menu kacamak olsun canım o da gerçi tüm gün avm lerde o kadar gezdim ki tabanlarim uyustu saat altiya kadar araliksiz gezdim vallahi erimistir yaa :) aksam da cay içer yatarim geç oldu zaten

Orta şekerden hallice.

Bugün baya geç kalktim. Saat oniki gibi yarım kase ezogelin içtim. Zaten hayattan bezmis gibi kalktım saçımi bile dürüp geldim işe. Sonra zaten moralim bozukken o erkek musvettesini gördüm. Başladım yine cok mu çirkinim cok mu kiloluyum neden ben vs diye.. gittim iki porsiyon pirinç pilavı yarım porsiyon ciğer yarım porsiyon tavuk sote bide salata yedim. Afedersiniz hayvan gibi yedim yani. Tabi sonu kötü bitti kusmaktan bi hal oldum. Midem allak bullak. Bugün de böyle geçer heralde...

Orta şekerden hallice.

Bugünümde rezalet ve allak bullak geçti. Ama yarından tezi yoookkkk: saat sekizde dermatolojiye randevum var. Sonra güzel bi Yaseminli yeşil çay. Sonra diyet. Yok öyle pes etmek. Ben bu kilolari veririm arkadaş. O erkek musvettesi de öylecene bakar. O kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BEN BU KILOLARI VERIRIM ARKADAŞ.

Sabah erken kalktim, iki dilim ekmek yedim buğday, yarim domates yarim salata iki zeytin yarım biber tadimlik peynir. Artik bende fotoğraf koyucam yoksa kaçıyor işin tadı. Başlıyorum ben. Saglikli yasama ama. Ordan gitmiyo burdan vericem yok. Sen kilo ver de, o heryerden gider. O kadar. Saat ikide ogle yemeği.

Kolay gelsin canım benim de boyum 164. Kilom 67-68 arası. Devam ediyorum bir süredir 7 kg verdim. Günlüğüm beklerim 🎀🎀ceydanın günlüğü 🎀🎀

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi tatlım:) mutlaka bakarım. 50 leri gorcez inşallah yaa

Bugün pozitif kalktim. Kalkar kalkmaz müziği açıp başladım tepinmeye. Terden en son üstüm başım su gibiydi. Dusumu alıp çıktım. Dukkana gelip kocaman bi salata ; yarım domates buldum. Bi kase yoğurtla bi tutam maydanoz eşliğinde kahvaltım bunlardi. Tartilmiyorum bu aralar. Regl de yaklaştı vücudum şişti. Korkuyorum simdi de ara olarak bi tane altin başak diyet bisküvi yedim, yanına da ada çayı. Yilmak yok. Ekmek mekmek de yemedim. Eee sizce

Dans etmen mükemmel olmuş çok iyi bravo 👍👍👍 bence kahvaltıyı sıkı tutmalısın canım. Kahvaltıda 1-2 dilim esmer ekmeğin zararı olmaz. Yumurta peynir zeytin olmalı. Ki akşama kadar tutsun 😘😘

Cok sagol motive oldum bile :) haşlanmış yumurta peynir zeytin evet olmalı ama cok olmaz mi bunlar mide icin :/

Cok sagol motive oldum bile :) haşlanmış yumurta peynir zeytin evet olmalı ama cok olmaz mi bunlar mide icin :/

Hayır tabiii bak ben ne yapıyorum biliyor musun. Peynir pek yiyemediğimden bir yumurtanın içine minik minik domates doğruyurum peynir koyuyorum maydanoz koyuyorum. 1 tatlı kaşığı zeytin yağında teflonda omlet yapıyorum. Yanına bir dilim esmer ekmek biraz domates ve çayla çok iyi gidiyor ☺️ kahvaltıda reçel bal susam gibi ağır şeyler yemediğin sürece gün içinde onu yakarsın canım. Kahvaltını sıkı diğer öğünlerini hafif yap 😚😚

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…