Iki Güne Pes Etmek Yok :)

kuşuuummm al benden de o kadar düzen müzen kalmadı. hatta bı ara kesin ben yine 65 oldum bile dedim. ama neyse ki sağlıklı beslenmeyi unutmadıııkk :)) hala gece vakitleri acıkmak gibi pis bir huyum var; allahını seven yardım etsin gündüz yemesem gıkım çıkmaz gece onbirden sonra acıkıyorum var mı böyle bişi yaa :'( :'(

neyseeeeemm, az önce tartıldııımm ve yıllardır göremediğim o 60 kiloyu bugun hayırlısıyla gördümmm :) bakalım napcaz nasıl vercez geriye kalan o beş altı kiloyu :S

Çok iyi 60 Tebrikler harikasın.:))))).
Ben aldım 1 kilo(( Gece yemelerine başladım ve cok deil 3 gün içinde aldım 63 ü görüyorum şimdi. Allah ın izniyle bugün başlıyorum tekrar. 20 gün var okulun açılmasına ben 58 i görecem arkadaş bak sana da söz veriyorum Aslında güzelim uygulama gitmeseydi hedef kilolara ulasmistik çoktan , ne güzel motive ediyoduk birbirimizi. Ben yine yazayım olmazsa zor ama napayım

Aynen güzelim uygulama daha yapılmadı dimi? Kaldırdım yer kaplamasın bos bos diye. Motive etmeyi kaybetmesek şimdiye hedef tamamdi :'(

Gülcan burdan yazalım artık napalım. Sık kullananlara ekleyelim sayfayı direk çıksın.
Hergün düzenli düzenli gidelim sence de uygunsa

Ayyy yapılmadi mi mobil yahu, giremiyorum buraya kisa keseyim saldim kendimi 60 da kaldim. Vücudum kiloya alıştı galiba. Eskiye göre zayifim ama maalesef hala kiloluyum. Bu yaza bi dünya düğün var, kilo vermem laziiim :)

Eklentiler

• PicsArt_1411673496433.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 118
Değerli forumun nadide gülleri, merhabalarr :) benim bu yıl sınavım var malum; mobil uygulama da gidince ugrayamadim. E haliyle bu streste yine kilo aldim. Eskisi gibi değilim ama göbek yaptım yine. Ve anladim ki burasi benim motivasyon kaynağım. Oncelikle karar verdim ve buraya geldim. Lutfen; azıcık yardım edin de Üniversiteye incecik bi kiz olarak baslayayim :)) su an vaktim yok ama elimden geldiğince hepinize yardım edicem bende. Birlikten kuvvet doğar. Bence bu kış biz eririz arkadas

Gülcanımmmm :) numaram degişti benim burda da özel mesaj ayarlarına bi şey olmuş bi türlü ulaşamadım sana

Gülcanımmmm :) numaram degişti benim burda da özel mesaj ayarlarına bi şey olmuş bi türlü ulaşamadım sana

Askimmmmmm :)) üzülme hicc biliyosun sınav var bende pek telefonda değilim; ygs sonrası bolcana konusuruz yinee simdi kilo verme vakti, frenlemeye başladım ben kendimi; sende durumlar nasıl :))

Askimmmmmm :)) üzülme hicc biliyosun sınav var bende pek telefonda değilim; ygs sonrası bolcana konusuruz yinee simdi kilo verme vakti, frenlemeye başladım ben kendimi; sende durumlar nasıl :))
Sınavımız geçsin cok konusucaz :) :) kilom 59 Gülcanım yavaş yavaş devam ediyorum dersler iyi :) derslerin ne durumda sende işler nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…