Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Ordaki potluk göbek değil gömlegin bol kismi :))) az önce çektim olacak inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405852784513.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 83
Ordaki potluk göbek değil gömlegin bol kismi :))) az önce çektim olacak inşallah :)

Bayıldımm cok güzel ☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayıldımm cok güzel ☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence fıstık olmuşsun canım.. tebrikler :)

Cok cok coookkk teşekkür ediyorum ama henüz istediğim gibi değilim. Benim hedefim 55 /56 daha yolum var. Pembe çiçekli tayt giyicem ben daha

Cok cok coookkk teşekkür ediyorum ama henüz istediğim gibi değilim. Benim hedefim 55 /56 daha yolum var. Pembe çiçekli tayt giyicem ben daha

Gülcan nerlerdesin ☺️ özlettin kendini

Mustafa Kemal'in askeri.

Eveeettt bugün ayin kaçı haberim dahi yok. Ve bu başlık olmasa cidden pes edecektim. Efenim azcik citlatmistim problemli günler gecirdim. Yemek uyku düzeni kalmadi. Basımı yastıktan kaldıramadim. Bayrama kadar boyle oldu. Bayramda da midem allak bullak oldu aynı şekilde devam ettim. Üzgün olmak böyle oluyor bende. Ama tatil iyi geldi. Yarindan itibaren yeşil cayimla başlıyorum günüme. Her ne kadar bilmeseniz de iyiki varsınız . Yoksa yine pes edecektim :))

Canımcım iyi geceler artık ayın 31 i ☺️☺️ ve sen de iyi ki varsın ☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Canımcım iyi geceler artık ayın 31 i ☺️☺️ ve sen de iyi ki varsın ☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

Sağol tatlimmmmm :)) bugün kalktim vee bi bardak su ictim. Anne menemeni yenmez mi? Azcik menemen bi dilim ekmek yedim. Hepsi bu. Demli bi de cay oh mis. Simdi öğle olmus. Bi yeşil çay aldirdim. Kabak fasulye patates patlıcan falan türlü var. Bi de onu yicem . Bugünluk bu kadar yemek yeter bana. Yarina allah kerim:)

Eeeeeveeet :) ) ben yine gec kalktım artik erken kalksam iyi olacak; oturduğumuz yer pek tekin yerler olmadığı icin yuruyemiyorum ama dershaneye az kaldi Ümraniye devlet Hastanesinden çarşıya baya kalori yakarım yani Neyse ben bugüne geleyim, hani çikolatalar kare kare ayrılıyor ya, o bir adet karenin yarisi kadar bitter, bi su bardağı su ve bi fincan limonlu form çay içtim. Dukkana geldim, iki kasik yoğurda bi avuc pul biber döktüm bi kibrit kutusu da haslanmis patates yedim. (Kibrit kutusunu ne zaman kullanicam diyodum patatese kısmetmis )

Yalnız benim baya kilo vermem lazım. Anam tatilde herkes incecik bi ben löp löp. Üstelik kuzenlerim de ince. Bende paspal biri diilimki amaaann banane diyim. Hem on gün icinde meymetsiz sevdiğim de geliyor. Ona da güzel görünmem lazim. "Dön de kaybettigine bak" dedirmem lazim. Hadi biraz dua kizlar. Ne başardıysam siz sayesinde:))) basta Ceyda ve simsims olmak üzere tabii ki :))

Canımmm tabiki incecik olacaksın ve herkese ne kaybettiğini göstereceksin fıstık gibisin zaten daha da fıstık olacaksın 😚😚☺️😎😎😎😎

Mustafa Kemal'in askeri.

Ayy sağolasın askimm :)))

Neyse öğle yemegime gelim, yaklasik iki kasik kadar (baska nasil tarif ederim ki ) tavuk dönerle iki kasik taze fasulye yedim. Yanında da bi şişe maden suyu. Saat yediden sonra bisi yiyemeyecegim iciiiinn; bi kare (butun kare çikolata değil oniki tane karesi varya onlardan biri) çikolatayla bi form çay icicem. Dershaneye de az kaldı hee... hem ben incecik dal gibi olmak istiyorum bi an once yaaa :"(

Bu azimle devam canim kendi kendini motive etmen cok hosuma gitti:)

Bu azimle devam canim kendi kendini motive etmen cok hosuma gitti:)

Ayyyy çok teşekkür ederimmmmm ^_^ ama nr yapayım, Afedersin öküz gibi yiyip duruyorum mesela, e yersem kilo alirim doğanın kanunu bi anda almadim ki bi anda vereyim ben hep balik etliydim; birazcik da boğazımi tutmam lazim hem on koltuk hem bes kuruş olmuyor maalesef

aynen öyle canım:) pes etmek yookk bende 23 kilo verdim devam ediyorum şimdi:)

Tabi ben kahvaltımi böyle yapmak zorunda kalirim saat oniki de ise gelirsem :/ boll acili yoğurt bi but haslama biraz haslama patates kesinlikle yağsız. Bi bardak da maden suyu.

Aksam da uc tane miniminnacik mantar (catala bile gelmiyordu o kadar ) , çeyrek porsiyon tavuk döner (yağsız baaharatsiz) ve bi kase de bol acili yoğurt. Ara öğün dengesini ayarlayamiyorum o yüzden birazcik bitter cikolatayla iki bardak çay içtim. Saat alti vendr beste yemek yedim. Aslen sevindigim olay su; malum demiştim uc dört gün önce tatilde Afedersiniz hayvan gibi yemis ogleye kadar yatmistim. Bu dört gün hareketli olmaya çalıştım falan filan düzenli yemeye döndüm. Kilo almistim farkindaydim çünkü halam pastaneci zaten kuzu kestiler gecenin bi yarısı dondurmaydi tosttu.... göbek fırladı da götürdüklerimi giyemedim... Sonra işte bu dört gün sonunda bi cesaret tartildim ve hala 63 olduğumu gördüm. Ck mtlym ck .d ayyy neyse; bak yine aciktim... ufff sevdiğim meymenet yoksunu sempatizm öncüsü çocuk geldi yine aklima. Ay bide buzlu dar kotlar... ayyy canım dondurma da çekti. . Boyu posu devrilmesin bak bunlar aklima gelince beni terk eden o eski sevdiceğim de geliverdi aklima...ufff denizde saclarim da caput olmuş bak... ya benim aklıma nerden geliyo simdi bunlar bana yaaa :'(

Ben bu kombinleri yapmadan ölürsem hortlarim gibime geliyor ama du bakalim:banghead:

Eklentiler

• $1407001526480.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $1407001540242.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…