- Konu Sahibi Gulcan1158
-
Ordaki potluk göbek değil gömlegin bol kismi :))) az önce çektim olacak inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ordaki potluk göbek değil gömlegin bol kismi :))) az önce çektim olacak inşallah :)
Bayıldımm cok güzel ☺️
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence fıstık olmuşsun canım.. tebrikler :)
Cok cok coookkk teşekkür ediyorum ama henüz istediğim gibi değilim. Benim hedefim 55 /56 daha yolum var. Pembe çiçekli tayt giyicem ben daha
Gülcan nerlerdesin ☺️ özlettin kendini
Mustafa Kemal'in askeri.
Eveeettt bugün ayin kaçı haberim dahi yok. Ve bu başlık olmasa cidden pes edecektim. Efenim azcik citlatmistim problemli günler gecirdim. Yemek uyku düzeni kalmadi. Basımı yastıktan kaldıramadim. Bayrama kadar boyle oldu. Bayramda da midem allak bullak oldu aynı şekilde devam ettim. Üzgün olmak böyle oluyor bende. Ama tatil iyi geldi. Yarindan itibaren yeşil cayimla başlıyorum günüme. Her ne kadar bilmeseniz de iyiki varsınız . Yoksa yine pes edecektim :))
Canımcım iyi geceler artık ayın 31 i ☺️☺️ ve sen de iyi ki varsın ☺️
Mustafa Kemal'in askeri.
Eeeeeveeet :) ) ben yine gec kalktım artik erken kalksam iyi olacak; oturduğumuz yer pek tekin yerler olmadığı icin yuruyemiyorum ama dershaneye az kaldi Ümraniye devlet Hastanesinden çarşıya baya kalori yakarım yaniNeyse ben bugüne geleyim, hani çikolatalar kare kare ayrılıyor ya, o bir adet karenin yarisi kadar bitter, bi su bardağı su ve bi fincan limonlu form çay içtim. Dukkana geldim, iki kasik yoğurda bi avuc pul biber döktüm bi kibrit kutusu da haslanmis patates yedim. (Kibrit kutusunu ne zaman kullanicam diyodum patatese kısmetmis )
Yalnız benim baya kilo vermem lazım. Anam tatilde herkes incecik bi ben löp löp. Üstelik kuzenlerim de ince. Bende paspal biri diilimki amaaann banane diyim. Hem on gün icinde meymetsiz sevdiğim de geliyor. Ona da güzel görünmem lazim. "Dön de kaybettigine bak" dedirmem lazim. Hadi biraz dua kizlar. Ne başardıysam siz sayesinde:))) basta Ceyda ve simsims olmak üzere tabii ki :))
Bu azimle devam canim kendi kendini motive etmen cok hosuma gitti:)
Ayyyy çok teşekkür ederimmmmm ^_^ ama nr yapayım, Afedersin öküz gibi yiyip duruyorum mesela, e yersem kilo alirim doğanın kanunubi anda almadim ki bi anda vereyim ben hep balik etliydim; birazcik da boğazımi tutmam lazim hem on koltuk hem bes kuruş olmuyor maalesef
aynen öyle canım:) pes etmek yookk bende 23 kilo verdim devam ediyorum şimdi:)
Vayyyy canısi supermissss :)) günlüğün var mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?