Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Ay hadi inşallah yaa ; senin günlüğü baya okudum; ayni sorun bende de var canım pembe çiçekli tayt uzerine salas sıfir kollar... veyahut kışın salas kazaklar. Senden bi yas küçüğüm ama aynı yil baslicaz galiba uniye seneye sinava hazırlanıyorum demissin. Unide de boyle kilolu olursam kesin kafayı yerim ben ya :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım tercih bile yapmıyorum simdi aynı sene başlıycaz ☺️☺️☺️ üniversiteye kadar hem kilolarımızı verelim hem de dersimize çalışalım iki tane kocaman kocaman hedefimiz olsun :) :)

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadın isterse yapaaarrrr pembe taytla foto cekincez ama iki ay sonra, azim olsun :) anlastik mi :))

Aksam yemegimi simdi yedim. Küçük bi kozlenmis kırmızı biberim vardı onu yedim. Iki kasik bolll Yoğurtlu semizotuuyla. Iki adet de sarma aldım canım ; bi dilim de buğday ekmeği. Tika basa doydum. Eve gidince de doygun olurum. Yarin sabah tekrar spor qeyfffff

Harika bir menü 👍👍👍

Harika bir menü 👍👍👍

Sağol canım, baska türlü cicekli böcekli giyisiler haram bize :'( her sey bizim için :)

Eklentiler

• $1405613443311.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $1405613457945.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 73
Sağol canım, baska türlü cicekli böcekli giyisiler haram bize :'( her sey bizim için :)

Ya artık şununla şişman görünüyorum giyemem demek istemiyorum bu kış 😔 mesela ilk resim ne kadar güzel 😔

Yillardir 65 ten asagisini goremeyen bennn !! Yetmisle başladım diyete, bu aksam cesaretimi toplayip tartildim

63!!!

Anneme diyince yine çok vermen lazim dedi. Amaaaannn veriyorum iste bende biliyorum cok var ama olsun 7 kilo vermisim yaaa nicedir o kadara dusememistim bennnn

Çok güzel 💪👍👍👍👍👍 ne kadar zamanda peki

Çok güzel 💪👍👍👍👍👍 ne kadar zamanda peki

Valla canım hic şeyetmedim ama bi buçuk ayda falan galiba. Ama bu aralar da fena dikkat ettim kendime. Ayyy ck mtlym ck.d

Oruç tutmasak da gece beslere kadar oturduğumuz için uykusuzluktan ölüyorum. Spor mpor yapamadim o yüzden. Geldim; yarim kase ezogelin le yarim kase yoğurt yedim. Yarim dilim de buğday. Kilo vermiş olmanin güveni var. 50 lere ne kaldi ki sonuçta dimi :)

Su anki halim bu. Yanlarim hala var. Göbeğim sis ve bacaklar kalın. Bak yine şevkim kırıldı :'(

Eklentiler

• $1405680088525.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 95
Aksam yemegimi simdi yedim. Bi yemek kaşığı mantarla bi yemek kaşığı tavuk sote aldim. Ama hafif bunlar. Bizim lokanta hastane karsisi olduğundan yemeklerimizi az yağlı az tuzlu çıkarıyor uz zaten. Misal ; mantari haşlayıp bi gün dinlendirip kirmizi biber yesil biber ve soğanla cok az yagda kavuruyolar. Tavuk soteye babam.nerdeyse yağ koymaz suyu ona yetiyo diye. Iste bunlarin yanina da bi kase yoğurt eşlik etti. Bugünkü yemegim de buydu doyduk cok sukur. Bi hafta sonra bakim ne kadar vermis olcam

Eveettt güzel bir kacamak yaptim iyi biseymis gibi anlatıyorum bide annemle saat yedi gibi çıktık öyle işte kumaş falan baktık. Sonra güzel şirin Bahçeli bi lokanta görüp ayyyy ne güzel gel bisiler yiyelim dedi. Neyse oturduk ; ikişer lahmacun ikiser de kola söyleyip yedik. Üstüne yürüdük ama gitti işte diyet neyse Nazarlık olsun, yatti balik yan GITMEZZZZ

Ama lahmacun çok büyük bir kaçamak değil kiii ☺️☺️

Ama lahmacun çok büyük bir kaçamak değil kiii ☺️☺️

Vallaha mi iki yıldır ilk defa kola içtim zaten. Hem benim cok buyuk avantajim var tatlı sevmiyorum. ^_^ çikolata baklava citos hic aram olmaz. Bisküvi vardi onu da bıraktım Tiryaki değildim amaaan bugüne kadar neler yiyip de verdim ; bunu da veririz yaaa dimi ama

Tabiki 😄

Dun moralim bozuktu. Huydur bende; moralim bozulsun istah mihtah kalmaz. On fincan falan kahve icmisimdir. Tüm yemegim oydu. Bugün iyiyim ama yine bisi yiyemedim. Kahveyle duruyorum. Ha dün kuzenim eksi bak diye diye zorla küçük bi elma yeidrmisti :) amaan günler güzel olacak inanıyorum:) baya baya zamandır ilk defa beyaz belden oturtmali gömlek aldım. Annem bile cok beğendim cidden dediyse bisiler başarmisim demekki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…