- Konu Sahibi Gulcan1158
-
Meyve suyu falan içme şeker dolu. Aralarda 4 5 tane fındık badem bi de 2 tane kuru kayısı kahvenin yanına yeter:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)))
Niye moralin bozuk ters giden şeyler mi var. Ben de dün uçmuş durumdaydim gerçi ama misafir gelince geçti şükür. Dershane olayını mı kafaya takıyosun. 1 2 haftaya başlayacak heralde sen yazıldın mı? Sanırım başka mevzular da varOlsun bunların, yaşadığın her şeyin sana kattığı şeyler var sen iyi bir gözlemci olarak ve dik durarak hepsinden artılarla çıkarsın bana güven. Tabii arada psikoloji bozulur depresyona girilir bunlar hayatın tadı tuzu:)) Kendini yıpratma yeter. Kuru incir çok güzel ama kalorisi baya varmış kayısı ye onun yerine. Tansiyonuna dikkat et diyet sırasında kötülemesin.
Hadi resimleri bekliyorum:))Keşke bizim de lokanta olsa evde hiç yemek yapmazdim. Öldüm öldüm her gün yemek bulaşık temizlik(
Tamam 20 sine kadar ben de 59 diyorum hadi yarış başlasın şeker:))))
Dershane ikinci yil olacak baslasa hayatımda saatler düzenli olacak onu diyorum:) dukkan bizim is olmayinca ödemeler de cok olunca oluyor böyle:) bi de ben bi Karadenizli sevdim 26 ay civarı o koyuyor arada ama hoooppp geçiyor :))
Kuru incir yüksek miymis? Ay Tamam ceviz kayisi mod on
Ayrıca bugun az yemek çıkarmışlar bak . Hadi bakalım 20 sinde gelsin full motivasyonlu günlerrrrr
....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....
Ders calisicam diye twitter face WhatsApp silmiş olan ve fotoğraf delisi olan ben, bi arkadasimin twitinden eski arkadaşlarıma bakayim dedim. Hepsi dal gibi, hayatimin kombinini yapmış lar teker teker resmen. Ve diyecegim su ki; okullar acilana kadar 55 olmazsam ben intihar edemem siz beni vurun. Resmen psikojim bozuldu.
Mavişim cok şanslıyım ki sevmediğim bütün kızlar şişman benim 😂😂
Mustafa Kemal'in askeri.
Ders calisicam diye twitter face WhatsApp silmiş olan ve fotoğraf delisi olan ben, bi arkadasimin twitinden eski arkadaşlarıma bakayim dedim. Hepsi dal gibi, hayatimin kombinini yapmış lar teker teker resmen. Ve diyecegim su ki; okullar acilana kadar 55 olmazsam ben intihar edemem siz beni vurun. Resmen psikojim bozuldu.
:))))))
2 aya fit olucaz başka yolu yok ben de okulda sıkıntı yaşadım ve hayatımda ilk kez kilolu halim denk gelince üniye, bana, zaten annesin evlisin çocuğun var iyi işte çok kilolu deilsin tavriyla yaklaştılar 1 yıl boyunca. Tabii onlar bunu söylerken ben onları düşüncelerimde tek tek boğuyordum)) Okula 1.5 ay kaldı 58 olucam inşallah zor deil 3 4 kilo. Sonrasında düzenli beslenme dengeleme.
Yemeklere bayıldım:)))) Okul bitince ben de öyle bi yer acicam evde yemek yapmamak için:))) Helal sana Gülcanım yaa bu kadar yemegin içinde en hafifini yemeyi basariyosun kolay deil. Kahvaltın iyi olmuş yine her zamanki gbi.
Ben dün ve bugün yediğim extralardan dolayı enerjigim bugün yani spor şart oldu.
Sabah klasik kahvaltimi yaptim extra 2 kaşık haşlama Kızartma arası bi patates yedim ekmek 1 lokma aldım doyma hissi olsun die. Dedim ya yemedigim gün spor yapmam spor olduğu gün güzel yerim)
Inşallah istediğin bölüm gelir bu yıl, azim ile her şey mümkün
Karadenizli olayına gelince:)))) Sevgi işi zor be annem yani sevdiğine bin kez pişman olup yine ama yine sevmek istiyosun. Sen sevgini yaşa yinede acı da olsa sevgiyi hissetmek bambaşka
Sen günü bitirdin mi şimdi?? Bu neydi ara öğün mü öğle mi?? akşama daha var çünkü:)
Ben de ara öğünde ne yiyelim Gülcana sorayım dedim ama Gülcan direk ana öğün olayına girmiş:))
Plus Doğru insan muhabbeti de birçoğu gbi hikaye tam olarak öyle biri yok bu yaşamda bazılarıyla hiç geçinemezsin sana uymaz bazilariyla da işte yaşayacak kadar. Yani o doğru insan olayı tamamen içi öylesine doldurulmuş bir kalıp ve eh işte söyle böyle gidiyo diyebilcein biri olup olmadığını da sevmeden yaşamadan bilemezsin. Yani her türlü acı var her tarafında başı sonu ortası:))
:)))aa)
Doymak güzel ama sanki doyunca kilo veremeyecekmişim gbi geliyo bana:))
Ben de şu am fullum.
Günü bitirdim ve
Biraz tavuk göğsü
2 4 kaşık fasulye
2 kaşık cacık yedim
Bir de meyveli soda içtim
Ara öğün yapmadım 2ana öğünle günü bitirdim.
Yeme yiceksen yapma
Ben yaptım 40 dk kadar ama can cekisiyodum:)) Ben daha hızlı yapiyodum leslie abladan o yüzden nakavt oldum ama bol su içtim dinlendim iyiyim şimdi.
Sen de mutfağa uğrama suyunu yanına al yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?