Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Gülcaaaaann😠😠😠
😃😃😃😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açım yaaa bu nasıl iş kardeşim. Ama ekmek yemediginde acıkıyosun sadece, yağ yemediginde enerji falan kalmıyo direk düşüyosun. Bugünkü yemekte yağ vardı hiç halsiz deilim şu anda ama Açıııımmmm.
Bi kahve içeyim belki doyarım Gülcanım

Gülcaaaaann😠😠😠
😃😃😃😃

Ah kiyamam kuzucummaaa acikmis annemmm :)) ic ic bende çay içtim tok tuttu. Acıkıyorum ama; gec yatmak zararlı işte :-D bu arada bak seni dinledim ac kaldim bi mil leslie yaptım sonra yaklaşık bir saat de göbek attım. Sonra otuz mekik çektim sonra daaaa simitler icin dizimi kirmadan bi sağa bi sola eğildim. Sabah erken kalkmayi düşünüyorum; benim icin yeni hafta gibi olacak çünki taktım kafaya yirmisine kadar 60

Seni ihmal etmesinler evdekiler bak sen diyette bir annnesin amann haaa

Hadi şekerpancarım iyi; derin tatlı ve bol eğlenceli uykular :))

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Bir süredir tüm pantolonlarim böyle. Ama sevinmiyorum çünkü 20 sine saklıyorum sevincimi. Belki pantolonlar esnemistir

Eklentiler

• $1407577513805.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 70
Bir süredir tüm pantolonlarim böyle. Ama sevinmiyorum çünkü 20 sine saklıyorum sevincimi. Belki pantolonlar esnemistir

Cok guzel canimm ne esnemesi bal gibi zayiflamissin isteee:)

Ayyy kahvaltımi yazmamisimmm

Bi kase tavuk suyu çorbası Bir kase yoğurt

Ay hadi inşallah balım yaaa Siz sayesinde hersey :) ama yirmisinde tartilicam 60 veya 59 olmak su anki hayalim . 55 e az kalmasi lazimmmmm

Cikarsin bence bu gidisleee:)

Baktim benim canım sıkıldı acikicam, bi kase yoğurda yarim nektari doğrayıp yedim . Gayet tok tutuyor :))

Afiyet olsun şeker.
Pantolonlar acilen terziye:)))
Çok hoş olmuş canımcım gayet iyisin:)
Ben memlekete geldim annemin yanına ameliyat oldu. Sabahtan beri 1 paket eti form yedim 1 bardak da gazlı içecek içtim. Yemek yemeye fırsat olmadı ama her an diyetten çıkabilirimmm

Amaaaan bozma diyeti formlar hayat kurtarıcı ya benim cantamda hep vardir hadi şekerpancarım iyi gidiyoruz durmak yokkkk kilo verene kadar devaaaamm hedef 55! :)
Bu arada annen için geçmiş olsun canim iyi mi şimdi ?

Eveeett aksam yemegimi maalesef simdi yedim ama olsun. Çeyrek ekmege tavuk döner yaptirdim. Ama ekmeğin içini aldim ve bastim kıvırcıgi bolll bolll acıyla yedim ve limonlu soda içtimmmm :))

Az önce arkadaşımı gördüm. Spordan geliyordu o da. "Nolmus sana felaket laann bişey kalmamış b nde 55 olmak istiyorum ama sen bu hirsla elli de olursun " dedi fena sevindim anlatamıyorum su an

Bana da öyle diyolar burada, doğum sonrası gördükleri için en son. Annem daha iyi, fıtık ameliyatı oldu ama atlattı narkozu hastanedeyiz işte. Yarın dönerim evime inş.

Bugün de iyiydin sen:)) tavuk döner az ekmek bi şey olmaz zaten pek yemiyosun genelde. Iyi hissedersen spor da yaparsın ohh tamamdır

Gülcan ım noldu nerelerdesin
Benim uygulama çalışmıyo sorun var galiba sitede. Şimdi netten girdim. Sen neden yoksun nerelere gittin????

Uygulama calismiyor ve cepten tarayıcı keyfi hiç çekilmiyorr

Ah cancağazım su mobil ne zaman yapılacak bilmiyorum ki bende sitede yazmayi özledim sizle konuşmayı falan :'(

Buraua yazamıyorum ama bi iki havadis yapayim :) gunde bes litre su içiyorum resmen. Yemek yemeyi unuttum cokkk sicaakkk

Ayrıca adet oldum bugun ikinci günü. Sabah tartildim dayanamayip. 61 olmusum ^_^

♥ ♡

Su siteyi yapın artık gözünüzü seveyim :'(

Maşallah sana yaaa
Ben şehir değiştir git gel derken bıraktım gbi bi şey. Bi de sevdiğim tatlidan getirdim ordan ye baba ye. Motive gitti hem buraya giremedim fazla sorundan ötürü hem de tartinin pili bitti. O beni durduruyodu hep. 61 haaa büyük ihtimal geçtin beni:)))) 20 sine kadar sen rahat 59 u görürsün. 3 gün var napsam kiiiii

Valla bende sistim ama inşallah 59 olur ya... olmadi zorlagorcem valla suyla yasarim yine de o 59 u görürüm ben bozma moralini sağlıklı yasamayi öğrendik hic yoktan; artık kolay kolay kilo problemi yasamayi z bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…