- Konu Sahibi Gulcan1158
-
gayet güzel gidiyorsun canım.. yakında bu kombinleri üstünde görmek dilegiyle
Ben bu kombinleri yapmadan ölürsem hortlarim gibime geliyor ama du bakalim:banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gayet güzel gidiyorsun canım.. yakında bu kombinleri üstünde görmek dilegiyle
Daha guzelini de yapacaksin merak etmee :) sendromlari da bir kenara birak. Aynanin karsisina sadece sabahlari bos mideyle gecdisari ciktiginda da arabalardaki yansimana bakma cok kilolu gosteriyor
He yaaa o araba caminda kendimi obez başlangıcina yakalanmış talihsiz genç gibi görüyorum ben ya :'(
Zaten aynaya boydan sadece sabah bakıyorum yoksa isim yaş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveett saat dortte yarim elma yedim ara olarak :)
Son yemegimi alti yedi gibi yiyicem; aksamlari da leslie!
Hedef 55 ♡
Walk walk walkall together all together
Bende leslie yapiyorm 3-4 gundur. Bence ise yarayacak gibi gibi
Ayyyy sorma dün sadece bir mil Yapabildim vaktim yoktu, kardes 8 yas kucuk olunca kiramiyo insan voleybol öğretiyorum hava atacakmis kızlara
Kadinda muhteşem enerji var ya sesi bile cok sempatik "ladiesssss i love it vuhuu" diyisi bitirdi beniiiibu aksam da yapiyoruz all together uc mil yapcam kesin karar hızlı tempo
Hedef 55 ♡
3 mil sonunda kendimi banyoya zor atiyorum felaket terletiyo :) ama hic bikmiyorum kadin cok tatli
Bizim sonumuz hayrolsun açlıktan hep bunlar valla bakayrıca bir mil bile hafif tempoda üstelik terletti beni :) olsun 55 olcam ya değecek buna inanıyorum ben / inanmış gibi yapıyor da olabilirim
Hedef 55 ♡
Tabi ki de degecekkk :))) 3 fast miles diye bi video var hepsinin ustundeki turkuaz renkte. O video cok iyi:)
Sabah buldum inanır misin sık kullanılanlara ekleyip ise geldim:) aksam yapar sana yazarim ölmezsem
Hedef 55 ♡
Tamam canimm. Ben de yesil fasulye ve domates yedimm. Pilavi haftada 1 kez ye bisey olmaz kiii
Sen kac kilosunnn , zamaninda ye babam ye ye anam yeeee simdi de , iki kasik şundan bi kase şundan yaaa böyle çarpiliyoruz iste
55 olayim su kiloyu bir göreyim de; sonra kendime ziyafet cekicem gidip Güneydoğu yemekleri yapan bi yere kamp kurucam
Hedef 55 ♡
67yim benimde hedefim 55:) daha oncede yazmistim sana, 90dan 67ye dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?