Dün de votkacık götürdüm ya, sorma.Ama o da azıcıktı. :)
Ben bir şey diyeceğim ama kızarsın diye korkuyorum. :18: Burda bir kadın var. Aklıma girdi az önce, dukana başlamaya karar verdim. O bir yıl önce yapmış, 20 günde 14 kilo vermiş, bir daha da geri almamış. Üstelik çok dikkat ederek de yemiyormuş. Zaten toplamda 20 gün yapmış. En azından bir 5-7 gün atak yapmayı deneyeceğim. Bol etli ve 0 ekmekli bir hayat hiç bana göre değil aslında.Ama çeldi aklımı.
1.7 hiçbir şey sayılır, problem değil, gider hemen. Ama artık toparlanman lazım.
Ben hala aynıyım. Aslında bu tempoda da veriyorum ben. Ama dur bakalım, bundan sonra ne olacak.
Ya ben her gün uğrarım. Bilgisayar gelmediyse ya da mal almaya gittiysem uğrayamıyorum anca. O da önceden belli oluyor, haber veririm sana.
Bu arada yazı hazır. :) Sadece son kontrolleri yapmam lazım. Bugün elinde. 1 saate atarım herhalde.
Cınım cınım... :)
Dön sen de eski tempona hemen... Ben de şimdi kaçayım, yazının kontrolünü bitireyim. :)
Menüm
Sabah
Peynirli sandviç
Ara
3 kuru kayısı
Öğle
Peynirli sandviç
Akşam
Peynirli sandviç
Daha da akşam
Big King Extra Menü:26:
Dukan daha başlamadan çarptı beni. "Nasılsa 5 gün bir halt yiyemeyeceğim, bugün yiyeyim bari..." deme gafletinde bulundum. :26: Artık yarından itibaren 5 gün sayacağım. Güzel giderse devam ederim.
Aslında saçma bir rejim bu. Gerçek dukanın böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Salam falan var bu rejimde.
Ama ben 14 kiloyu vermiş ve geri almamış olan kadını dinliyorum. Onun rejimini yapıyorun, dukanın değil. :)
Hadi hayırlısı...
-------------
Bu arada metni attım. Gmail'i kontrol et.
Kayıplardasın yine...
Bu arada benim dukan öldü, ömrü 10 saat sürebildi. Peşine akşam akşam karbonhidrat atakları geldi.Düne göre müthiş bir + dayım şu durumda tabiki... Hiç bulaşmasaydım ne güzel olacaktı. Burger menü, dünkü uncuklar derken...
Zaten o kadına inanasım gelmiyor benim. "1,66 boyundayım diyor", değil. 60-62 faladır. "58 kiloyum" diyor, mümkün değil. Benim gibi duruyor. E ben 62 kilo olsam o kadın gibi yağlı olamayacağıma göre...
Yine kafama göre yapacağım. Dukan da müthiş bir sistem, büyük bir sırın açığa çıkışı değil zaten. Karbonhidratı bir anda kesersen tabi kilo verirsin, bunu bilmeyen kaç kişi kaldı?
Neyse, işte böyle... Peynirli sandviçlerim ve kurukayısılarımla hayatıma devam edeceğim yine...
yapma dedim ama sana dimi. bende de hala kucuk kucuk fıreler var ondan yuzum yok gelıp menu yazmaya ama senın kıng menu yanında benımkıler kırıntı sayılır
ben sana ne dıyımmmmmm kıı :) fundacım o dıyetler bıze gore kesınlıkle değil. kımısı bır gıdadan uzun soluklu dıyet yapabılır.. ama bızı tamamen patlatan bır durum. yazın kı sokları hatırlasana ertesi gun dokuluyorduk
en guzel dıyet kendımızce yaptıgımız saglıklı dıyet. ama bazen yavas ama bazen hızlı sonucda -lere gıdıyoruz.
yaaa bir suredir ikimizde cok fazla kacıyoruz. bir tam dursak eski duzene gecsek cok saglam -ye gecerız aslında o duzen değişikliğinden sonra da, mesele o duzenı yakalamak. :44:
------------
baktım canım az once bayagda uzunmus ellerine saglık :)
O kadın bana iyi niyetli gıbı değilde seni sabote edermiş gibi geldi bana.. bir insan boyunu kılosunu nıye farklı soylerkı...
hani derler ya ''en iyi yol bildiğin yol'' aynen oyle bence..
Selam fundacim
Kreplere gecmen iyi oldu ama senin yemek isin işte cok zor oldu gercekten.
Yakinda ne yazikki bikacaksin krepten(
Benim bugunku menumun aksami pek olmadi gibi :S
Sabah + ogle
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 yumurta
2-3 zeytin
1 domates
1cay kasigi bal
Ara
2galeta
Aksam
5-6 kasik manti
Sporsuzluk hic iyi olmuyor fundacim yaa 1gr bile gitmiyor
Yakında mı bıkacağım?
Bana zaten 2 yıl önce öğk gelmişti krepten. Üstelik yulaf kepeği kepekliden de beter ediyor krebi. :120:
Ama mecbur yiyorum, yapacak bir şey yok. Bu sabah tartıldım ve işe yaradıklarını gördüm. O teselli ve motive ediyor beni.
Zaten nedense ben bu aralar sadece ama sadece portakal yemek istiyorum. Ekmek, krep, kraker, kek, börek... Düşünmek bile istemiyorum unlu şeyler. Sebze yemekleri de aynı şekilde gibi. Ama acayip meyve istiyorum.
Senin akşam da olmuş, olmuş. Bir şey olmaz ondan. :) Ben de okuyunca bir sürü şey göreceğim sanmıştım.
Spor yapmak lazım ya... Zaman yaratıp yapmak lazım.
Cok iyi yaa sonuc aldiktan sonra ben o krepleri destekliyorumyasasiinnnn kreplerrrrrrr
Spor gunu mu yapsak ne yapsak bilmiyorum ki. Ayni gun yapsak belki sallamayiz :))
Meyve al yanina Fundacim hem ara yaparsin onlarla.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?