İki Kafadarın Diyet Şeyisi

oyyy alkolden cıkmamıssın sende ev dolu ama ben yanasmamaya calısıyorum bıde o olsa vay halıme
mutfaga gıttıkce tekıla goz kırpıyor bana hadi at bir shot diye hadi ordan diyorum
---
ya Fundacım evet kızıcam ve kızıyorum. cunku o tek taraflı beslenmelı dıyetler cok yanlıs. vucudumuzun herseye ıhtıyacı var. o tarz dıyetlercogu gıdadan yoksun bırakıyor bızı.
ben pozıtıf bakmıyorum, ama illa denicem dıyorsan senın kararın :)

umarım 1 haftada kaybederım o artıları. bugun guzel bır menu yazmak ıstıyorum cıdden.
senın yılbasından onceye donusun masallah hızlı olmus. sımdı tam hız yola devam

hiiiiiiiii aksam ayrıca konusuruz yazı ıle ılgılı

Cınım cınım... :)
Dön sen de eski tempona hemen... Ben de şimdi kaçayım, yazının kontrolünü bitireyim. :)

Menüm

Sabah
Peynirli sandviç

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
Peynirli sandviç

Akşam
Peynirli sandviç

Daha da akşam
Big King Extra Menü :26:

Dukan daha başlamadan çarptı beni. "Nasılsa 5 gün bir halt yiyemeyeceğim, bugün yiyeyim bari..." deme gafletinde bulundum. :26: Artık yarından itibaren 5 gün sayacağım. Güzel giderse devam ederim.

Aslında saçma bir rejim bu. Gerçek dukanın böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Salam falan var bu rejimde.
Ama ben 14 kiloyu vermiş ve geri almamış olan kadını dinliyorum. Onun rejimini yapıyorun, dukanın değil. :)
Hadi hayırlısı...

-------------

Bu arada metni attım. Gmail'i kontrol et.

Kayıplardasın yine...

Bu arada benim dukan öldü, ömrü 10 saat sürebildi. Peşine akşam akşam karbonhidrat atakları geldi. Düne göre müthiş bir + dayım şu durumda tabiki... Hiç bulaşmasaydım ne güzel olacaktı. Burger menü, dünkü uncuklar derken...

Zaten o kadına inanasım gelmiyor benim. "1,66 boyundayım diyor", değil. 60-62 faladır. "58 kiloyum" diyor, mümkün değil. Benim gibi duruyor. E ben 62 kilo olsam o kadın gibi yağlı olamayacağıma göre...

Yine kafama göre yapacağım. Dukan da müthiş bir sistem, büyük bir sırın açığa çıkışı değil zaten. Karbonhidratı bir anda kesersen tabi kilo verirsin, bunu bilmeyen kaç kişi kaldı?

Neyse, işte böyle... Peynirli sandviçlerim ve kurukayısılarımla hayatıma devam edeceğim yine...

yapma dedim ama sana dimi. bende de hala kucuk kucuk fıreler var ondan yuzum yok gelıp menu yazmaya ama senın kıng menu yanında benımkıler kırıntı sayılır

ben sana ne dıyımmmmmm kıı :) fundacım o dıyetler bıze gore kesınlıkle değil. kımısı bır gıdadan uzun soluklu dıyet yapabılır.. ama bızı tamamen patlatan bır durum. yazın kı sokları hatırlasana ertesi gun dokuluyorduk

en guzel dıyet kendımızce yaptıgımız saglıklı dıyet. ama bazen yavas ama bazen hızlı sonucda -lere gıdıyoruz.

yaaa bir suredir ikimizde cok fazla kacıyoruz. bir tam dursak eski duzene gecsek cok saglam -ye gecerız aslında o duzen değişikliğinden sonra da, mesele o duzenı yakalamak. :44:

------------
baktım canım az once bayagda uzunmus ellerine saglık :)

O kadın bana iyi niyetli gıbı değilde seni sabote edermiş gibi geldi bana.. bir insan boyunu kılosunu nıye farklı soylerkı...
hani derler ya ''en iyi yol bildiğin yol'' aynen oyle bence..

Sabote değil de, bir dava vardı, o yüzden öyle dedi tahminimce... Yani saçma sapan bir şey, bana zararı olsun diye değil de, kendine faydası olsun diye... Bir ara anlatırım.

Sen nerelerdeydin 2 gündür? Hiç girmedin...

O mp3 leri de en kısa zamanda dinle, merak ediyorum fikirlerini.

Selaaaammmm Cinimm :)
Dunku firtinada carpildiktan sonra bugun dinlendim :)
bugunlerde menulerim biraz tirt
Ama yinede yazayim

Sabah + ogle
2dilim kepekli ekmek
Yarim kk peynir
Az salatalik domates
1 cubuk kasar peynir
1 tatli kasigi bal

Ara
1 ince dilim kek
(Ama ben yaptim. Kepekli unla)
8-10 findik

Sen naptin bugun fundacim kreplere gectin mi :)

Aksam
1 kucuk but tavuk
1 patates (buharda pismis)
1 kase coban salata

Geçtim canım geçtim. :)

Dünkü menüm

Sabah
Yulaf kepekli krep (peynirli)

Öğle
Yulaf kepekli krep (tavuklu)

Akşam
Yulaf kepekli krep (tavuklu)

Dün işle uğraşırken aralar araya kaynayıvermiş.

Selam fundacim
Kreplere gecmen iyi oldu ama senin yemek isin işte cok zor oldu gercekten.
Yakinda ne yazikki bikacaksin krepten (
Benim bugunku menumun aksami pek olmadi gibi :S

Sabah + ogle
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 yumurta
2-3 zeytin
1 domates
1cay kasigi bal

Ara
2galeta

Aksam
5-6 kasik manti

Sporsuzluk hic iyi olmuyor fundacim yaa 1gr bile gitmiyor

Yakında mı bıkacağım?

Bana zaten 2 yıl önce öğk gelmişti krepten. Üstelik yulaf kepeği kepekliden de beter ediyor krebi. :120:
Ama mecbur yiyorum, yapacak bir şey yok. Bu sabah tartıldım ve işe yaradıklarını gördüm. O teselli ve motive ediyor beni.
Zaten nedense ben bu aralar sadece ama sadece portakal yemek istiyorum. Ekmek, krep, kraker, kek, börek... Düşünmek bile istemiyorum unlu şeyler. Sebze yemekleri de aynı şekilde gibi. Ama acayip meyve istiyorum.

Senin akşam da olmuş, olmuş. Bir şey olmaz ondan. :) Ben de okuyunca bir sürü şey göreceğim sanmıştım.
Spor yapmak lazım ya... Zaman yaratıp yapmak lazım.

Cok iyi yaa sonuc aldiktan sonra ben o krepleri destekliyorum yasasiinnnn kreplerrrrrrr

Spor gunu mu yapsak ne yapsak bilmiyorum ki. Ayni gun yapsak belki sallamayiz :))

Meyve al yanina Fundacim hem ara yaparsin onlarla. :)

Cok iyi yaa sonuc aldiktan sonra ben o krepleri destekliyorum yasasiinnnn kreplerrrrrrr

Spor gunu mu yapsak ne yapsak bilmiyorum ki. Ayni gun yapsak belki sallamayiz :))

Meyve al yanina Fundacim hem ara yaparsin onlarla. :)

Benim de beynim destekliyor o krepleri, ama dilimin tat hücreleri şiddetle karşı çıkıyor. Gülü seviyorum, dikenine de katlanıyorum işte... :)

Spor günü... Ben aslında iki günde bir spor yapacaktım, geç gidecektim işe... Ortakla öyle anlaştık. Bir gün o geç, bir gün ben... Ama araya sürekli bir şeyler girip durdu. Bak bugün de geç günüm ama bir arkadaşımla buluşacağım, spor yapsam yetişme şansım yok. O yüzden yattı yine... Ama yapalım spor günü, güzel fikir. Tabi benim iki gün üst üste spor yapıp, iki gün üst üste de yapamadığım günler olacaktır. Günü gününe yapamam, ortağın ve işin temposuna göre değişken olabilir.

Meyve alayım değil mi, aslında iyi fikir. Boş bir saklama kabı bulayım da 2 portakal keseyim içine...

Ayayayyyyyyyyyyyy funcacım sinemcim nasısınız
fundacım mektubumu mail atınca çok sevindim duygulandım özel mesaj atacaktım ama mesaj kutun doluydu
Sinemcim aramızdan birinin hedefine ulaşasarak ayrılması çok mutlu etti sanada mesaj atacaktım olmadı doluydu kutun tebrikler canım

Profilimde Funda 'İki Kafadarın Diyet Şeyisi'ne cevap yazdı diye bir şey görünce dediim aaaa Funda ve Sineeemmm miii ki öyleymişş Tüm sayfaları okuyayım isterdim ama ilk sayfadan daha dayanamadım hemen yazayım dedimmmm Buradan böyle devam etmenize çok sevindiimmm kızlarrr. en azından arada bir uğrayıp sizi bulabileceğim bir yer oldu oleyyy Diyet başarı öykülerinde Sinem'i görür müyüm diyordum, Sineem eğer yazarsan bana da mutlaka haber ett olurr muu?

5 gündür gelmemişsinizz sanırım, umarım gelir de görürsünüzz. Her şey gönlünüzce güzel olsun öpüyorumm sizi çokkk

Desteğiniz için teşekkürler kızlar. :)

Yola çıkıp da geri dönmek olmazdı, değil mi ama?

Ortağımın misafiri var, bir türlü gitmek bilmedi. O yüzden bu aralar aktif değiliz pek. :)

Fundammmm ben geldimmm..

cok ozledim seniiiiii coookkkkkkkkk...

elim bos gelmedim ama elimde +kilocuklarımla geldim

hep seni dusundum yokken ''oyyyy ne guzel kılo vermısdır simdi fundam'' diye.

senden guzel haberler bekliyorum :)

ben neler yaptım....

misafirim geldi cok keyıflı gectı :) gezdık dolastık bır suru ciciler aldım gezerken eve incir ağacı diktim

eşim bir kaç gun once cok ateslendı neyseki iyilesti ama bana bulastırdı galıba bıraz bende de var bır kırgınlık. dun doktora gıttım antıbıyotık verdı ona basladım.

aksam antıbıyotıgı ıcıp sabah kalkınca bebek gıbı bır cıltle uyandım ne fenayım dımı hastalık bır yana antıbıyotıgın nıgmetlerını dusunuyorum.

bir ara çekirdek yemiştim :18: yuzum carsamba pazarına donmustu :2: o gecenlerın son zamanlarıydı ama antıbıyotık hemen temızlemıs ne varsa

sana gelmeden sabah tartıldım :18: tartıyı kıracaktım dusun yanı (((

gerçi gecen seneki zihniyetim olsaydı +10 kilo ile donerdım 1 ayda o yuzden 2-3 kilo hadı yıne ıyı demekle teselli ettım kendimi. ama tabıkı bu 1 ileri 2 gerilerle vucudumuzu yoruyoruz cok fena

gecen 1 ayda en fena duzensız saatlerde yemem ve uzun saatler ac kalmam oldu. oyle alısmısımkı sık yemek yemeye duzensız ve eksık ogunler cok kotu geldı.

sabah 2 tatlı kuru pasta
+ kahve

aksam
1 tabak yemek (tum gunun aclıgından koca bır tabak)

ve ilerleyen saatlerde abur cubur...

tek değişmeyen ekmek oldu ekmekle zaten aram olmadıgından ekmek şöleni yapmadım. yedıysem sadece sabahları.

Yalnız dun son atısı yapıyordum. bu surede hiç cips yememiştim. (hastasıyız ya ondan anlatıyorum)
dun Karadayıyı izlerken yerim dedim, doldurdum bir kaseye biraz yedim içim dısım bır oldu :S
mide o kadar yağı kaldıramadı butun gece midem yandı ve bulandı. ve nasıl tıksındım cipsten hala kokusu burnuma gelıyor :120:

benden haberler boyle Fundacım :) senden heycanla ıyı haberler beklıyorum. ınsallah cabuk gorursun mesajı :)

Çabuk gördüm şansa. (Ama cevabı geç postalamış olacağım. Başım kalabalık.)

Sorma canım ya...
Krepler beni 2 günde kusacak hale getirdiği için bıraktım onları... Bir de başka bir durum çıkmıştı ortaya, her gün ev yemeği yiyecektim ama o da yalan oldu. Anlatırım... Yani işin özü, şurda geçirdiğim 2 ayda ben de bayağı bir +'landım.

Ama yeni bir formül bulacağım mecburen. Ya bilmiyorum ya... Çok konuşmamız gereken şeyler var. Offff, offff... Bu akşam 21-22 gibi gelirim. Konuşuruz, burdan olmaz, uzun konular... Sana da daha uzun bir cevap yazacağım ilk fırsatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…