İki Kafadarın Diyet Şeyisi

Yazın 89 kiloydum ağustosta, şimdi ise 75,4 kiloyum çok mutluyum:)) nedense paylaşmak istedim :)

umarım :)) ama şu ara hızlı kilo vermem lazım, dukan mantığı uyguluyorum bakalım :))) 25 günde 6 kilo vermem lazım

Fundammmmm canımmmmm mutlu yıllarrrrr...

sağlık, güzellik,mutluluk, şans, para... ... gonlundeki tum dileklerin, isteklerin fazlasıyla senin olsun insallah yenı yılda canım arkadasımmm

yarın gorusmek uzere...

Sana da mutlu yıllar canım!

2013 bizim yılımız olacak, kaçışı yok. :)
İkimizin de tüm istekleri en kısa zamanda gerçekleşsin. :13:

slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadalar iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı??? hareketli br işte çalışıyorum. 30 yaşındayım. diyete 64,8 ,le başladım şimdi 63 kiloyum.. önerileriniz varsa acilen bekliyorum.

Umarım diyorum Fundacım :)))
Dun gece ki yiyip içmelerden sonra sadece umarım :)))))

yok yok saka canım 1 gunle yolumuz kesılecek değil. zaten yılbası gecesı bır fılmın kopacagı bankoydu zaten

sorun dun gece deılde dun geceden kalan cok yemek var simdi ben onları yemezsem ziyan olacak

2013'un ilk menusunu yazayım :)

sabah

1 sandvıc ekmegının yarısı
biraz peynır
(kahvaltı yapamadım. ayakustu oldu. malum ertesı gun ev temızlıgı :))))) )

aksam
2 kasık princ pilavı
2 kofte kadar tavuk
1 tk cerkez tavugu
1tk fava
1tk haydari
2yk coban salata

kendı kendıme alem yapmıs gıbı olmusum menude :)))))))

bugunku menunu heycan ve merakla beklıyorummm

canımcım nerdesin yaa :44:

bugun kendımı full+full hissediyorum

uykum sacma sapan oldu sabah 6'da yattım

dun butun gun iş yapıp nasıl bayılmadım bıde ustune o saate kaldım bılmıyorum. (ben saati 2-3 sanıyordum)

sabahta dolayısıyla 11 de kalktım. kahvaltı yaptık (kahvaltı gayet ıyıydı) esim rahatsızdı bıraz işe gitmeden onu saglık ocagına goturdum.

diyeceksin nasıl full+fullsun :))))

az once spor yaptımmmmm o yuzden oyleyım

ne zamandır yapmayınca enerjı patlaması yasadım spor yapınca..

özledimmmmm seniiiiii nerdesinnnnnnn

Burdayım cınımmmm... :)

Dünkü menümü hatırlamıyorum. Yılbaşının devamı oldu zaten benim için. Bugün yazarım.
Bu arada tartıldın mı, ben 73.9 çıktım. Yılbaşı ertesi için iyi bir rakam. :)

Bu arada yazı bitti. Son kontrollerini yapıp atacağım sana...

Bir de yılbaşı mektuplarını ne yapalım? Eskilere mesajla attım ama bizimkileri burda mı paylaşsak emin olamadım. Ne dersin?

selam Fundacımmm
dun spor yaptım ıyıdım amaa yedıklerımle sıvadım (((((( o spor yedıklerımın bı kısmını erittiyse ne ala artık ((

yılbasından kalan yemekler yuzunden bende yılbasından cıkamadım.

yılbasından bır gun once esimle beraber cıkmıstık alısverıse ama yapılan en buyuk hatayı yaptık ac cıktık alısverıse
dunyayı almısız cogunu eşime hazırlıyorum işte yesinde bitsin bende kurtulayım dıye

dun oyle bır yemısım kı mıdem rahatsız oldu eskısı gıbı yıyemıyorum hemen dokunuyor. hem yedım hem rahatsızlandım. ''ne nane yemeye yedım bu kadar'' dıye bıde kızdım kendıme

eski rutine donmezsem mıdemden dolayı hastanelık olucam sanırım..

ayyyyy cesur arkadasım yaaaa ben tartının oldugu odaya bıle gırınce gormezden gelıyorum tartıyı ben kesinlikle ve kesinlikle en az 1 hafta tartılmam

su yılbası ve yılbası ertesisisisi agırlıgını bır atayım once.

kesinlikle yılbası sonrası ıcın ıyı bır rakam :)

ya ben catlıcam artık su 60 lara bır gecsen oyle heycanlıyım kı anlatamam

Bu arada yazı bitti. Son kontrollerini yapıp atacağım sana...

Bir de yılbaşı mektuplarını ne yapalım? Eskilere mesajla attım ama bizimkileri burda mı paylaşsak emin olamadım. Ne dersin?

hımmmm o mektupları Ocak sonuna alalım mı ne dersin ?

hem bıze motıve olur. yılın ılk ayının sonunda buraya yapıstırır cevaplar yazarız.
zaten yılbası sonrası saglam motıveye ıhtıyacımız var sen de dusun beraber karar verelım :)

yazıyla ılgılı konuda enteresan seyler yasadım bır ıkı tane bır ara ayrıca konusuruz :)

Menüm

Sabah-Öğle-Akşam:
Peynirli sandviç (küçük boy)

Kayısılarım geldi, yarın aralarım olacak.

heheheh menu sandvıcten ısrarla devam. ohhh kayısı ıyı olucak ama calıstırır :))
bıde suyuna cok dıkkat et canımcım ıhmal etme.

cok bekledim tesaduf gırersın dıye ama sans o ya gelmeyecegın tuttu

bugunku tuhaf menum

sabah
1 tost

ara
2-3 badem
8-10 kuru uzum

ogle
kozlenmıs kırmızı bıberlı yogurt salatası
1 yk kasıgı italyan salata
3 cıg kofte
(hepsi ne alaka dımı içim fokurduyor zaten )

ara
1 dilim baklava

aksam
yok artık olmasın 1 sutlu kahve ıcerım

yaa ıyıden ıyıye bıtkı cayınıda bosladık mı ne aklıma gelmısken mıs gıbı bır yesıl cay yapıyım.

Ben başladım normal menülere... Ama bugün acayip acıktım, neden bilmem... Herhalde günlerdir dikkat etmeden yediğim için bugünküler çok az geldi.

Tartıdan kaçıyorsun yani... Ben herhalde 2. tartılmayı 2 hafta sonra falan yaparım. Daha bu düzenle sonucun ne olduğunu hala görmedim çünkü... :)

Mektupta benim hedefim 66 idi... Ocak sonu beni kurtarmaz. Ama sen kendine ocak sonu olsun diyorsan, ben sana uyarım. Hedefler ters tepiyor bende. :)

Kayısılar bugün dahil oldu menüme sonunda. Meyve namına bir şeyler yemek iyi oluyor.

Yazıyla ilgili neler yaşadığını merak ettim. Biz bugün tezgah için merdiven kurduk ve yeni bir düzenleme yaptık. O yüzden anca girebildim. Umarım sen mesajlarımı okursun. 22:30 da chat'lisinden buluşalım. Ben bekleyeceğim seni. Umarım okur da gelirsin.

Sitedeki link yapısı değiştiğinden göremiyormuşum fotoları. Hiçbiri açılmıyor.

Öğle karmaşık olmuş gerçekten. :) Bizim gibi düzenli yiyenler azıcık sapıtsa hemen mideler fokurdar zaten. :) Aman dikkat.

Ben menümü akşam yazarım her gün. Burdayken neler yediğimi hatırlayamıyorum. Evde rahat kafayla yazarım sana.

Nerelerdesin yahu?
Bugün tartıldım, yılbaşı +'ları artık yok. Bundan sonra bugünün altına inmeye bakacağım artık.

Dünkü menüm

Sabah
Peynirli sandviç

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
Peynirli sandviç

Ara
3 kuru kayısı

Akşam
Peynirli sandviç

Daha akşam
1 kutu biracık :26:

cumartesi-pazar klasık sen olmuyorsun dıye gırmemıstım :) ama hadı bır bakayım dedım dun ugramıssın :)

biracık mı afiyet olsun demekten baska yuzum yok

Fundacım yılbasından berı toparlayamadım ben kendımı (( cok kılo aldım dıye moral bozup yedım de yedım ((

bu sabah bır cesaret tartıldım :18: +1.7 ((

gercı sevınıyım mı uzuluyımmı bılmıyorum. yedıklerımı bır bilsen :18: ben 63lere cıkmısımdır dıyordum.

tartılmam ıyı oldu ama, ben daha fazla beklerken bu rakamı gormem toparlanmamı saglıcak.

Dün de votkacık götürdüm ya, sorma. Ama o da azıcıktı. :)

Ben bir şey diyeceğim ama kızarsın diye korkuyorum. :18: Burda bir kadın var. Aklıma girdi az önce, dukana başlamaya karar verdim. O bir yıl önce yapmış, 20 günde 14 kilo vermiş, bir daha da geri almamış. Üstelik çok dikkat ederek de yemiyormuş. Zaten toplamda 20 gün yapmış. En azından bir 5-7 gün atak yapmayı deneyeceğim. Bol etli ve 0 ekmekli bir hayat hiç bana göre değil aslında. Ama çeldi aklımı.

1.7 hiçbir şey sayılır, problem değil, gider hemen. Ama artık toparlanman lazım.

Ben hala aynıyım. Aslında bu tempoda da veriyorum ben. Ama dur bakalım, bundan sonra ne olacak.

Ya ben her gün uğrarım. Bilgisayar gelmediyse ya da mal almaya gittiysem uğrayamıyorum anca. O da önceden belli oluyor, haber veririm sana.

Bu arada yazı hazır. :) Sadece son kontrolleri yapmam lazım. Bugün elinde. 1 saate atarım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…