Yazın 89 kiloydum ağustosta, şimdi ise 75,4 kiloyum çok mutluyum:)) nedense paylaşmak istedim :)
umarım :)) ama şu ara hızlı kilo vermem lazım, dukan mantığı uyguluyorum bakalım :))) 25 günde 6 kilo vermem lazım
Burdayım cınımmmm... :)
Dünkü menümü hatırlamıyorum.Yılbaşının devamı oldu zaten benim için. Bugün yazarım.
Bu arada tartıldın mı, ben 73.9 çıktım.Yılbaşı ertesi için iyi bir rakam. :)
Bu arada yazı bitti. Son kontrollerini yapıp atacağım sana...
Bir de yılbaşı mektuplarını ne yapalım? Eskilere mesajla attım ama bizimkileri burda mı paylaşsak emin olamadım. Ne dersin?
Menüm
Sabah-Öğle-Akşam:
Peynirli sandviç (küçük boy)
Kayısılarım geldi, yarın aralarım olacak.
selam Fundacımmm
dun spor yaptım ıyıdım amaa yedıklerımle sıvadım(((((( o spor yedıklerımın bı kısmını erittiyse ne ala artık ((
yılbasından kalan yemekler yuzunden bende yılbasından cıkamadım.
yılbasından bır gun once esimle beraber cıkmıstık alısverıse ama yapılan en buyuk hatayı yaptık ac cıktık alısverıse
dunyayı almısızcogunu eşime hazırlıyorum işte yesinde bitsin bende kurtulayım dıye
dun oyle bır yemısım kı mıdem rahatsız oldu eskısı gıbı yıyemıyorum hemen dokunuyor. hem yedım hem rahatsızlandım. ''ne nane yemeye yedım bu kadar'' dıye bıde kızdım kendıme
eski rutine donmezsem mıdemden dolayı hastanelık olucam sanırım..
ayyyyy cesur arkadasım yaaaaben tartının oldugu odaya bıle gırınce gormezden gelıyorum tartıyı ben kesinlikle ve kesinlikle en az 1 hafta tartılmam
su yılbası ve yılbası ertesisisisiagırlıgını bır atayım once.
kesinlikle yılbası sonrası ıcın ıyı bır rakam :)
ya ben catlıcam artık su 60 lara bır gecsen oyle heycanlıyım kı anlatamam
hımmmm o mektupları Ocak sonuna alalım mı ne dersin ?
hem bıze motıve olur. yılın ılk ayının sonunda buraya yapıstırır cevaplar yazarız.
zaten yılbası sonrası saglam motıveye ıhtıyacımız varsen de dusun beraber karar verelım :)
yazıyla ılgılı konuda enteresan seyler yasadım bır ıkı tane bır ara ayrıca konusuruz :)
heheheh menu sandvıcten ısrarla devam.ohhh kayısı ıyı olucak ama calıstırır :))
bıde suyuna cok dıkkat et canımcım ıhmal etme.
Bu arada yılbası kıyafetlerı ıcın hep kırmızı elbıse konusmustuk ama dısarda olmadıgımız ıcın kırmızı elbise almadım.
ama yılbası için yenı cıcıler aldım :) ıcınde kırmızıda fazlasıyla vardıama ev ortamı oldugu ıcın spor tarz oldu :)
Eki Görüntüle 594326
Eki Görüntüle 594323
(etek cocuk reyonundan14-15 yaş)
Eki Görüntüle 594327
Eki Görüntüle 594324
(buda ev ayakkabısı tabiki)
cok bekledim tesaduf gırersın dıye ama sans o ya gelmeyecegın tuttu
bugunku tuhaf menum
sabah
1 tost
ara
2-3 badem
8-10 kuru uzum
ogle
kozlenmıs kırmızı bıberlı yogurt salatası
1 yk kasıgı italyan salata
3 cıg kofte
(hepsi ne alaka dımıiçim fokurduyor zaten )
ara
1 dilim baklava
aksam
yok artık olmasın 1 sutlu kahve ıcerım
yaa ıyıden ıyıye bıtkı cayınıda bosladık mı neaklıma gelmısken mıs gıbı bır yesıl cay yapıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?