• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani babası mı ölsün dedi çocuk için 😱😱
O babada sizde daha fazla üremeyin lütfen, çocuk ziyanı bunun adı, siz nasıl insanlarsınız, nasıl bir saplantı sizdeki!!
Bende ayrıldım eşimden, gururum kırıldı, canım yandı, rezil oldum, kahroldum ama tuttum çocuğumun elinden önüme baktım, arkama dahi dönmedim, kin beslemek nedir ya, bana hayrı olmayan adam isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse Andriana Limayla evlensin banane! Lütfen yardım alın , bu çocuklar ziyan oluyor, sonra evlatlarımızın karşısına elinde samuray kılıcıyla çıkıyor..

Bak ciddi dalacam artık şimdi. Bu adam hint kumaşı, onsuz yapamıyorum, yamuk suratını görmeden duramam de, hiç yoktan saygı duyalım. Bi kere de çocukları bahane etmeyin koca deliliğinize.
Gocamı çok sevüyüm onun yamuk ağzını unutamüyüm.

Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğduktan sınra değil.
Adam seni sevmiyor ki senden olanı sevsin. Başka birinden istediği bir çocuğu gör bak nasıl sevecek. Çocuk için üzülüyorum sadece.

3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.
Sana ilk actigin konuda yazdigim seyi oku ve anlamaya calis. Mesele o kadar da üçüncü kisilerle alakalı değil zamanla göreceksin. Adam seni 4 aylik hamileyken gelip almamis ve sen buna senelerce takilmissin. Bosanmissin hala bunu sorguluosun. Ordaki mesele gelip almak degil. Baskasina yapip sana yapmamak da degil. Aranizda bi inatlasma bi sacma yaris varmis hep. Adam seni karisi olarak benimseyememis. Muhtemelen ilk karisina da böyle yaptı belki de. Iyi adam olsa iki kere bosanmazdi geçimsiz oldugu tescilli.

Hayatta hatalarimizdan kendimiz sorumluyuz cok üzgünüm ben de buna ama. Böyle bi adamdan cocuk yapmak senin tercihin unutma. Bu adam zorla hamile birakmadi seni heralde. Bi kadin kendine guveniosa cocuk yapmalı. Erkegin maasina vicdanina potansiyel babaligina guveniosa degil. Onlar da önemli ama önce kendin istemeli ve kendine guvenebilmelisin. Erkek cekip gidebilio çünkü ve gitmese bile günün sonunda cocuk gene anneye kalıyor.

Vala ben evlenmem iki cocuklu iki kere bosanmis adamla. Ben bir cocuklu bir kere bosanmisla da evlenmem. Ama evlenen cikar sen de biliosun sen evlenmişsin. Her malın bi alicisi var. Evlenecegi de mutlu olacagi anlamina mi geliyo sanki onu da birakir bigun.

Sen bugun kendine bi iyilik yap. Şu sinirini öfkeni hayatla aranda ne varsa alip veremedigin. Otur bi düşün üzül ağla. Bi acını yaşa. Onun ne yasadigini umursamadan. Sadece kendine odaklan. Ben napmak istiyorum. Nerde olsam mutlu olabilirim? Hayatta elinde cocukla yapayalniz kalmis hissediosun. Ve saga sola saldırmak seni daha mutlu yapmayacak daha sinirli yapacak, anksiyeteni artiracak. Senin de evlenme mutlu olma sansin var bu arada niye onu sormuosun? Sanki hayat sana bitmis gibi konusuosun. Onun icin de bitmis oldugunu göreyim de rahat ediyim istiosun. Adamin ölüsünü bile görsen için sogumayacak emin ol. Yedigin kazıklara surekli yogunlasip duruosun çünkü. Onlar kafanda hep var olacaklar. Sen kendini öyle bi noktaya getir ki hatirlayinca gene gicik ol ama öfkelenme artik. Bilemiyorum kendin icin yapamiosan bile cocugunu düşünüp yap.

Son düzenleme:
Nasıl yani babası mı ölsün dedi çocuk için 😱😱
O babada sizde daha fazla üremeyin lütfen, çocuk ziyanı bunun adı, siz nasıl insanlarsınız, nasıl bir saplantı sizdeki!!
Bende ayrıldım eşimden, gururum kırıldı, canım yandı, rezil oldum, kahroldum ama tuttum çocuğumun elinden önüme baktım, arkama dahi dönmedim, kin beslemek nedir ya, bana hayrı olmayan adam isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse Andriana Limayla evlensin banane! Lütfen yardım alın , bu çocuklar ziyan oluyor, sonra evlatlarımızın karşısına elinde samuray kılıcıyla çıkıyor..
Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğunca değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X