• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bacım sen ne ayaksın banlanmamak için uzun süredir bdv girmiyom. Hani hamileydin dün eşine sitem ediyodun. Cavidanı arar olduk vallah :cry:

Sana ilk actigin konuda yazdigim seyi oku ve anlamaya calis. Mesele o kadar da üçüncü kisilerle alakalı değil zamanla göreceksin. Adam seni 4 aylik hamileyken gelip almamis ve sen buna senelerce takilmissin. Bosanmissin hala bunu sorguluosun. Ordaki mesele gelip almak degil. Baskasina yapip sana yapmamak da degil. Aranizda bi inatlasma bi sacma yaris varmis hep. Adam seni karisi olarak benimseyememis. Muhtemelen ilk karisina da böyle yaptı belki de. Iyi adam olsa iki kere bosanmazdi geçimsiz oldugu tescilli.

Hayatta hatalarimizdan kendimiz sorumluyus cok üzgünüm ben de buna ama. Böyle bi adamdan cocuk yapmak senin tercihin unutma. Bu adam zorla hamile birakmadi seni heralde. Bi kadin kendine guveniosa cocuk yapmalı. Erkegin maasina vicdanina potansiyel babaligina guveniosa degil. Onlar da önemli ama önce kendin istemeli ve kendine guvenebilmelisin. Erkek cekip gidebilio çünkü ve gitmese bile günün sonunda cocuk gene anneye kalıyor.

Vala ben evlenmem iki cocuklu iki kere bosanmis adamdan. Ben bir cocuklu bir kere bosanmisla da evlenmem. Ama evlenen cikar sen de biliosun sen evlenmişsin. Her malın bi alicisi var. Evlenecegi de mutlu olacagi anlamina mi geliyo sanki onu da birakir bigun.

Sen bugun kendine bi iyilik yap. Şu sinirini öfkeni hayatla aranda ne varsa alip veremedigin. Otur bi düşün üzül ağla. Bi acını yaşa. Onun ne yasadigini umursamadan. Sadece kendine odaklan. Ben napmak istiyorum. Nerde olsam mutlu olabilirim? Hayatta elinde cocukla yapayalniz kalmis hissediosun. Ve saga sola saldırmak seni daha mutlu yapmayacak daha sinirli yapacak, anksiyeteni artiracak. Senin de evlenme mutlu olma sansin var bu arada niye onu sormuosun? Sanki hayat sana bitmis gibi konusuosun. Onun icin de bitmis oldugunu göreyim de rahat ediyim istiosun. Adamin ölüsünü bile görsen için sogumayacak emin ol. Yedigin kazıklara surekli yogunlasip duruosun çünkü. Onlar kafanda hep var olacaklar. Sen kendini öyle bi noktaya gelir ki hatirlayinca gene gicik ol ama öfkelenme artik. Bilemiyorum kendin icin yapamiosan bile cocugunu düşünüp yap.
Allah senden razı olsun güzel kardeşim yorumunu tekrar tekrar okudum.

Git biraz makale psikolojik kitap vs oku. Babasızlığın etkileri yıkıcı.datı amca vs varsa yine tamma.ama bende kimse YOKYOKYOK biliyor musun makyaj yaparken yanıma gliyor oğşum malzemelerimi alıp kendi de yapmaya çalışıyor beni izleyip.engel oluyprum.erkke çoxuğu için model önemli bunun için bile biriyle evlenmeyi düşünüyorum

Babasına verin o zaman. Baba modeliyle büyüsün. Sizde kimse yokmuş madem erkekten mahrum etmeyin çocuğunuzu. Sizin gibi bir anne modeliyle büyümesi de yararına değil zaten

Babasına verin o zaman. Baba modeliyle büyüsün. Sizde kimse yokmuş madem erkekten mahrum etmeyin çocuğunuzu. Sizin gibi bir anne modeliyle büyümesi de yararına değil zaten
Valla ben örnek anneyim takdir eder komşularım.

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
amanınn yeni üyelikle gene geldin demekkkk.neden evlenilmesin gül gibi adamm.hatta ben bir kısmet bulacağım adama ki tekrardan konu açmayasınn.

Bi takdir etmesinler bakalım kim bilir nasıl kabus gibi çökeceksin üstlerine
Yok vallahi de billahi de örnek ananneyimma arada bir böyle bana bir sinir geliyor hırs geliyor buraya yazıyorum.hakkınızı helal edin deertleşecek akrabam yok.annem de bıktı benden açmıyor teli.arkadaşlara zatrn anlatmam.

Yok vallahi de billahi de örnek ananneyimma arada bir böyle bana bir sinir geliyor hırs geliyor buraya yazıyorum.hakkınızı helal edin deertleşecek akrabam yok.annem de bıktı benden açmıyor teli.arkadaşlara zatrn anlatmam.
Anneniz çok haklı şu tavırlarınızla evlat olsanız sevilmez çekilmezsiniz

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
boşanma sebebi önemli tabi ki.
kariyeri iyi diye değil parası için evlenirseniz anlarız
gerçi 2 kere boşanmışsa evlilikte çözemediği sorunlar yaşıyor demektir, 3. ye de olmazsa boşanırım gözüyle baktığını düşünürdüm

bu adam eski kocanız mı :D
çok mu korkuyorsunuz ya evlenirse ya mutlu olursa diye :D
kesin evlenir , zaten yorumlarınız da garip garip . kesin ilk fırsatta bıraktı sizi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X