• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok vallahi de billahi de örnek ananneyimma arada bir böyle bana bir sinir geliyor hırs geliyor buraya yazıyorum.hakkınızı helal edin deertleşecek akrabam yok.annem de bıktı benden açmıyor teli.arkadaşlara zatrn anlatmam.
Annen teli açmıyor kurtuluyor da buradaki garip üyelerin ne suçu var? Dönüp dolaşıp aynı saçmalıkları yazıyorsun. Kibarlıktan anlayacağını düşünmüyorum. Sal bizi de artık.

Yok vallahi de billahi de örnek ananneyimma arada bir böyle bana bir sinir geliyor hırs geliyor buraya yazıyorum.hakkınızı helal edin deertleşecek akrabam yok.annem de bıktı benden açmıyor teli.arkadaşlara zatrn anlatmam.
Allah evladın da hayırlısını versin diyorlar doğrular. Ama annenizin yerinde olsam sizi hastaneye yatırmaya çalışırdım. Bir psikiyatriste götürürdüm. Böyle salıyor sizi yazık günah ya

Valla ben örnek anneyim takdir eder komşularım.
Ahah millet biz mi senin çenenle uğraşsın? Mecbur takdir edecekler. İyi anne değilsin, çocuğunu babasına karşı silah olarak kullanan kimse iyi anne değildir. Hoş onu da beceremiyorsun, adam usta, ne kuruş koklatıyor, ne kapına geliyor.

Ahah millet biz mi senin çenenle uğraşsın? Mecbur takdir edecekler. İyi anne değilsin, çocuğunu babasına karşı silah olarak kullanan kimse iyi anne değildir. Hoş onu da beceremiyorsun, adam usta, ne kuruş koklatıyor, ne kapına geliyor.
ben bu adamla umutsuzu tanıştırsak mı diyorumm.böylece 2 üyeden de kurtuluruz ebediyennn :KK45:

kendini yeterince dövemeyince adam tutup dövdürüyorsun. hangi suçun kefaretini arıyorsun? benden, oradakinden buradakinden daha kötü, yanlış, eksik bir insan değilsin. biz kendimizi affetmenin, olduğumuz halde kabullenmenin, elden bir şey gelmediğinde sineye çekip devam etmenin bir yolunu buluyoruz. sen de bulmalısın. içgörü eksikliğini nasıl aşacaksın buna odaklan. bu süreçte de kendine başka bir takıntı bulman lazım. tamamen kendi kontrolünde olan bir etkinlik olabilir. spor, güzellik, öz bakım, evde temizlik vs. ya da bir hobi gibi. aklına ne yatıyorsa ona vermeye çalış kendini.

Keşke bir araba parası alıp öyle boşansaydım rezil oluyorum çocukla.

Adamın attığı yemi yutup boşanmayı kabul etmeseydiniz sizi boşamak için değil araba kamyon parası bile verirdi adam.
Geçmiş ola artık.

Adamı da bizi de salın. Gidin memleketinize, "aman çocuğum babasız mı kalsın, her hafta göremez" demeyin. Çok matah bir baba olsa o çocuğu zaten sizin gibi takıntılı biriyle bırakmaz alırdı velayeti.
Şehir değiştirin ve iyi bir psikiyatrist bulun artık. Yolunuz yol değil.

Adamın attığı yemi yutup boşanmayı kabul etmeseydiniz sizi boşamak için değil araba kamyon parası bile verirdi adam.
Geçmiş ola artık.

Adamı da bizi de salın. Gidin memleketinize, "aman çocuğum babasız mı kalsın, her hafta göremez" demeyin. Çok matah bir baba olsa o çocuğu zaten sizin gibi takıntılı biriyle bırakmaz alırdı velayeti.
Şehir değiştirin ve iyi bir psikiyatrist bulun artık. Yolunuz yol değil.
çocuk bahane kuzum asıl meselesi adamla bu üyenin.adamın yakınından ayrılmak istemiyor.bir umut tekrar kandırır evlenirim diyor.en büyük korkusu da adamın birini bulup evlenmesi tekrar.ağır sorunlu bir üye :işsiz:

çocuk bahane kuzum asıl meselesi adamla bu üyenin.adamın yakınından ayrılmak istemiyor.bir umut tekrar kandırır evlenirim diyor.en büyük korkusu da adamın birini bulup evlenmesi tekrar.ağır sorunlu bir üye :işsiz:

İnşallah ölür diye dua ettiği çocuğa mükemmel babalık yapmıyordur zaten.
Çocuk biraz büyüsün, onu da doldurur "baba annemle barışsanıza" baskısı yapsın diye. Adam da iyice elini eteğini çeker artık.

İnşallah ölür diye dua ettiği çocuğa mükemmel babalık yapmıyordur zaten.
Çocuk biraz büyüsün, onu da doldurur "baba annemle barışsanıza" baskısı yapsın diye. Adam da iyice elini eteğini çeker artık.
yuva özlemi çeken çocuk özlemi çeken bir sürü kariyerli aklı başında kadınımız varken bu kadının koca bulmuş olması bile şaşılacak şeyy.kariyerli 2 adamla evlenmiş .hayy o erkeklerin aklınaaa........

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Evlenmek ne demek çatır çatır yerler
Kariyer iyiyse para bol demektir
E adam kısır da değil belli zürriyeti var
İki kadın geçmiş yatağından tecrübesi de var
Sizce böyle adam boş bırakılır mı
Asla

Siz evlenirken de bu adamın eski eşi ve bir çocuğu vardı bu durum sizin evlenmenize mani çıkmazsa olmadığına göre başkası da 2 kere evlenmiş 2 çocuğu olmuş biriyle haliyle evlenir niye evlenmesin.

Tanıdığım biri vardı adamın 3 farklı kadından 5 çocuğu vardı 4. Evliliğini yapmıştı üstelik adamın kariyeri bile yoktu, emekliydi

Siz evlenirken de bu adamın eski eşi ve bir çocuğu vardı bu durum sizin evlenmenize mani çıkmazsa olmadığına göre başkası da 2 kere evlenmiş 2 çocuğu olmuş biriyle haliyle evlenir niye evlenmesin.

Tanıdığım biri vardı adamın 3 farklı kadından 5 çocuğu vardı 4. Evliliğini yapmıştı üstelik adamın kariyeri bile yoktu, emekliydi
hah bunu okudu ya kalpten gider artık konu sahibiii :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X