- 1 Eylül 2014
- 26.207
- 30.536
- 798
- 36
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Miyendiz kendisi. Ben hakkında pek çok bilgiye sahibim. İşi iyi, güzel kazanıyor. Bir kadını tekrar evleniriz diyerek boşanmaya ikna edebilecek kadar zeki. Tipi hakkında pek bir fikrim yok ama benim için çok önemli bir kriter değil.Kariyeri ne ona bağlı.
15k+ üzeri alıyorsa ve otomatik vites arabası varsa oda en az 250 K lık ben düşünürüm konu sahibi sonuçta başkasının cıcıkları beni ilgilendirmez dolar olmuş bin.Miyendiz kendisi. Ben hakkında pek çok bilgiye sahibim. İşi iyi, güzel kazanıyor. Bir kadını tekrar evleniriz diyerek boşanmaya ikna edebilecek kadar zeki. Tipi hakkında pek bir fikrim yok ama benim için çok önemli bir kriter değil.
Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Hoyor tomomdo son nordon boloyorson ko .Bıbısız çıcık bıyıtmık nı kıdır zır bı ırıştır ıstırsın
Konu sahibinin konuşmaları neden kürsüden halka seslenir gibi bagirmaliYine mi geldin :) hoş geldin ama biraz konuları değiştir ya
Ben buna biraz daha gulucemBıbısız çıcık bıyıtmık nı kıdır zır bı ırıştır ıstırsın
Kariyer seven kadın kendisi kariyer yapsın. Umarım siz trollsünüzdür.Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Kariyer seven kadın kendisi kariyer yapsın. Umarım siz trollsünüzdür.
Konudan bağımsız bence bu büyük bir problem. Bekar annelere ek destek verilmeli, çocuk için ücretsiz kreş, bakım evleri, kira yardımı vs yapılmalı. İşe alımlarda kolaylık tanınmalı. Gerçi böyle imkanlar olunca boşanalım birlikte yaşarız diyen erkekler/kadınlar da çıkmaz değilBıbısız çıcık bıyıtmık nı kıdır zır bı ırıştır ıstırsın
Samimiyeti severim de sululuktan hoşlanmıyorum, zaten sitede olmamanız gerekiyordu ama insan laftan anlamayınca böyle oluyor demek ki.Mune aşkım beni engeller misin bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?