İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ayrıldığına bağlı

Evlenebilir illa ki herkesle evlenmek isteyen olur.

Her satıcının alıcısı vardır yani imkansız değil

Bu adamcağız sizden canını kurtarmış gibi görünüyor, sizin gibiler insanı canından o kadar bezdiriyor ki, adamın gözü çocukta görmüyor.. Rabbim kadın erkek hepimizi ve evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın..

Kariyeri ne ona bağlı.
Miyendiz kendisi. Ben hakkında pek çok bilgiye sahibim. İşi iyi, güzel kazanıyor. Bir kadını tekrar evleniriz diyerek boşanmaya ikna edebilecek kadar zeki. Tipi hakkında pek bir fikrim yok ama benim için çok önemli bir kriter değil.

Pazar körsüz kalmaz bacım. Iyi malı, iyi mal seçen insanlar, kötü malı; fazla dikkat etmeyen insanlar seçer. Yani her mal satılır pazarda.

Bu arada bir arkadasim 3. hatunu bosuyor. Ama bu hatun biraz cazgır cıkmış. Donuna kadar alma hedefi var. Belki senin arabayi da alir bu hızla

15k+ üzeri alıyorsa ve otomatik vites arabası varsa oda en az 250 K lık ben düşünürüm konu sahibi sonuçta başkasının cıcıkları beni ilgilendirmez dolar olmuş bin.
Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?

Bıbısız çıcık bıyıtmık nı kıdır zır bı ırıştır ıstırsın
Konudan bağımsız bence bu büyük bir problem. Bekar annelere ek destek verilmeli, çocuk için ücretsiz kreş, bakım evleri, kira yardımı vs yapılmalı. İşe alımlarda kolaylık tanınmalı. Gerçi böyle imkanlar olunca boşanalım birlikte yaşarız diyen erkekler/kadınlar da çıkmaz değil sıkı denetim altında yapılsa keşke. Ama tabi ütopya bu… Belki bir gün olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…