İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah senden razı olsun güzel kardeşim yorumunu tekrar tekrar okudum.

Babasına verin o zaman. Baba modeliyle büyüsün. Sizde kimse yokmuş madem erkekten mahrum etmeyin çocuğunuzu. Sizin gibi bir anne modeliyle büyümesi de yararına değil zaten

Babasına verin o zaman. Baba modeliyle büyüsün. Sizde kimse yokmuş madem erkekten mahrum etmeyin çocuğunuzu. Sizin gibi bir anne modeliyle büyümesi de yararına değil zaten
Valla ben örnek anneyim takdir eder komşularım.

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
amanınn yeni üyelikle gene geldin demekkkk.neden evlenilmesin gül gibi adamm.hatta ben bir kısmet bulacağım adama ki tekrardan konu açmayasınn.

Bi takdir etmesinler bakalım kim bilir nasıl kabus gibi çökeceksin üstlerine
Yok vallahi de billahi de örnek ananneyimma arada bir böyle bana bir sinir geliyor hırs geliyor buraya yazıyorum.hakkınızı helal edin deertleşecek akrabam yok.annem de bıktı benden açmıyor teli.arkadaşlara zatrn anlatmam.

Anneniz çok haklı şu tavırlarınızla evlat olsanız sevilmez çekilmezsiniz

Napayım tayin mi isteyim?
allah rızası için bu siteden kalıcı tayinini iste.milyon kere aynı konuyu açtın milyon kere de yazdıkk.yönetim kapıdan kovdu bacadan girdinnn.iyi ki benim çocuğumun öğretmeni falan değilsin

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
boşanma sebebi önemli tabi ki.
kariyeri iyi diye değil parası için evlenirseniz anlarız
gerçi 2 kere boşanmışsa evlilikte çözemediği sorunlar yaşıyor demektir, 3. ye de olmazsa boşanırım gözüyle baktığını düşünürdüm

bu adam eski kocanız mı
çok mu korkuyorsunuz ya evlenirse ya mutlu olursa diye
kesin evlenir , zaten yorumlarınız da garip garip . kesin ilk fırsatta bıraktı sizi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…