- 3 Şubat 2018
- 25.849
- 111.214
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?
Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.
Bakın sizde boşanmışsınız hem de çocuk varken,neden? Bıçak kemiğe dayanmadan hele hele çocuklu kadınlar kolay kolay boşanmıyor biliyorsunuz,sabrediyor son noktaya kadar.Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?
O zaman gitsin mutfak robotuyla evlensinYa açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.
Saralım mi burda mi yermiş?Ev hanımı ile beraber fazla akrabası olmayan birini istiyormuş.
İşte dediğine göre iki kadın da normal değilmiş benim aklıma yatmadı tabiBakın sizde boşanmışsınız hem de çocuk varken,neden? Bıçak kemiğe dayanmadan hele hele çocuklu kadınlar kolay kolay boşanmıyor biliyorsunuz,sabrediyor son noktaya kadar.
İki çocuğuyla ilk eşi boşanmış, şu Müge Anlı ya falan çıkan evliyken yemediği halt kalmayan kadınlardan değilse haklı olan taraf genel de kadın oluyor boşanmalar da.Yazdığım gibi istisnai tipler oluyor işte.
Hım tamam, adam haklı.. Kocadan ilgi beklemekte ne demek, sütçü den tüpçüden falan beklemek lazım.Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.
Sakın düşünmeyin,iki kadında öyleymiş demek,kesin öyledirİşte dediğine göre iki kadın da normal değilmiş benim aklıma yatmadı tabi
Ne yalan söyleyeyim ben de böyle düşünüyorumAman dalga geçiyor konu sahibi ya
Koca diye kendime almazdım yani.Ben almazdım derken?
Neden boşandığı önemli olan.. İsterse 5 kez boşanmış olsun bazen insanın basireti bağlanıyor talihsizlik peşini bırakmıyor.. Ama tabi diğer türlü de emin olmadan bir adım atmayın bence.. Bir kişi bile olumsuz birşey söylerse ardına düşün araştırın.. Adama aşık oldum diye birşeyleri görmezden gelmeyin.. Boşanma sebeplerini adamdan dinleyin çevreden dinleyin öyle karar verin.. Siz doğrusunu zaten anlarsınız diye düşünüyorum.. İnşallah mutlu olursunuzİlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?