- 28 Haziran 2011
- 63.691
- 159.895
- 898
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Bunların altında başka şeyler var,inanmadınız inş?Pardon açıklayayım.ilk eşinden 2 çocuğu var ondan boşanmak istememiş.ama kadın bunu istememiş.adam çok direnmiş boşanmamak için ama kadın istememiş.2.karısıyla da mantık evliliği yapmış.ilerde severim diye düşünmüş ama sevememiş.bu boşanmak istemiş 2.ciden de
Vallahi pes diyecek bişeyim yok artıkEv hanımı olduğum için
Dertsiz başına dert alma. Bugününü ararsın. Adam iki tane çalışan kadıno boşayıp çalışmayan biriyle evlebiyorsa düşündüğü şey belli. Diğerleri ekonomik özgürlüğü olduğu için boşanabikmişler. Özellikle çalışmayan birini istediğine göre var bişey.dikkatli olum derim. Adam kökü kesilmedi elbet daha iyi biri çıkar karşınıza.İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Eyvah bu daha tehlikeliEv hanımı olduğum için
Onlar pollyannacilik oynuyorlar.diger konuna baktım şimdi sende ayrilmissin.dusunsene kolaymi ayrıldın bir kadın olarakAma diğer konumda bazı bayanlar bir erkek iki kez ayrıldı diye sorunlu olacak diye bişey yok diyorlar?
Tabiki çok zor boşandım krizlere girdim zordu zor boşanmak benim için.hele çocuk laOnlar pollyannacilik oynuyorlar.diger konuna baktım şimdi sende ayrilmissin.dusunsene kolaymi ayrıldın bir kadın olarak
Senin gönlün var gibi.bence adamla kendin bir görüş.neden ayrıldığını bir sor bakalım ne diyecek.Tabiki çok zor boşandım krizlere girdim zordu zor boşanmak benim için.hele çocuk la
Ne diyim haklısınızKocan mükemmeldi ama sen istemedin adamı değil mi?
O kadın da aynı şekilde. Şımarıklık sizinkisi. O ne öyle.. harika harika adamları zevk için boşuyorsunuz..
Evlen ve bırakma. Adam mükemmel belli ki.
Cok sakıncalı...Adam 2 kez gözden çıkarmış 3.kez daha basit olurİlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
İkinciyle ayrılık sebebi belkide çocuk istemedigidir.Ben böyle bir şey yaptım,bir tartışmada diyor ki bile bile lades dedin senin hatanİlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Yok iki taraf da evlilik otursun öyle çoxuk yapalım demişlerİkinciyle ayrılık sebebi belkide çocuk istemedigidir.Ben böyle bir şey yaptım,bir tartışmada diyor ki bile bile lades dedin senin hatan
Risk budurİlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?