- 25 Nisan 2020
- 959
- 5.540
- 138
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Siz bu adamı aklamak için elinizden geleni konu aça aça yapacaksınız sanırım. Önceki konunuzda adamın açık açık düşüncelerini yazdınız. Adam bildiğiniz otoritem altında ezeceğim ev hanımı istiyorum diyor. Siz düzeltirim diye düşünüyor olabilirsiniz ama hayatınızın hatası olur bu.İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Adam ailesiyle çok zaman geçiriyormuş.sevgisini belli etmiyormuş vs
Ama erkekker için boşanmak kolay.rahatlıkla bekar hayatlarına dönüyorlar.boşanmış erkek soru işareti uyandırır ister istemezKonu sahibinin eski konusunu bilmeden direkt “iki kez boşanmış, iyi olsa boşanmazdı, kim bilir naptı” yazan yorumlara şaşırdım. Boşanmak ülkemizde kabahat olduğu için iki kez boşananları recm etmediğimize dua edelim. Erkeğe böyle bakılıyorsa, iki kez boşanan kadınlar hakkındaki yobaz düşüncelere şaşırmamak gerekir.
Konu sahibi sana gelince ilk konunun linkini arkadaş vermiş. Orada daha detaylı açıklamışsınız. Ev hanımı istemesi vs şaibeli geldi bana. Uzak durun bence.
Söyledi zaten hanım bankada müdür adam yani dediSiz bu adamı aklamak için elinizden geleni konu aça aça yapacaksınız sanırım. Önceki konunuzda adamın açık açık düşüncelerini yazdınız. Adam bildiğiniz otoritem altında ezeceğim ev hanımı istiyorum diyor. Siz düzeltirim diye düşünüyor olabilirsiniz ama hayatınızın hatası olur bu.
O zaman görüşün ve uzun bir görüşme dönemi olsun. Ama o adamdan 0 ışık aldım.Tam olarak sayılmaz
Tabiki çok zor boşandım krizlere girdim zordu zor boşanmak benim için.hele çocuk la
Siz peki bunu kabul edebilecekmisiniz? Karnımı doyursun yeter mi diyeceksiniz? Hangi kadın ilgi sevgi istemez. Ateşe atlamak bu kadar kolay mı ?Adam ailesiyle çok zaman geçiriyormuş.sevgisini belli etmiyormuş vs
Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?Birde cocugun mu var..bak güzel kardesim: Bu adamdan sana hayir gelmez. Ben birsey biliyorsam oda normalde hicbir kadinin kolay kolay yuvasini yikmayacagi. Diyelim ilk esi kötüydü. Ikincisi de mi kötü. Kendine düzgün, seni sevecek bir aday bul. Cocugun icin iyi bir adayda cok önemli
Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.Siz peki bunu kabul edebilecekmisiniz? Karnımı doyursun yeter mi diyeceksiniz? Hangi kadın ilgi sevgi istemez. Ateşe atlamak bu kadar kolay mı ?
Aynı durumu kadınlar için de iyi bir kadın olsa kocaları bırakmazdı kim bilir ne yaptı diye düşünüyorlar. Erkekler için boşanmak kolay ya da değil bu başka konu. Sizin durumunuzda ise sadece iki kez boşanması yeterli bir veri değil. Bu adamı ilk karısı neden bırakmış, neden çalışmayan bir kadın istiyor, evliliklerindeki sorunlar nelerdir vs. bunlar önemli. Bir de anlatacakları tek taraflı bakış açısı olacak. Kendince şeyler anlatacak yani.Ama erkekker için boşanmak kolay.rahatlıkla bekar hayatlarına dönüyorlar.boşanmış erkek soru işareti uyandırır ister istemez
Ben almazdım derken?"Hiçbir kadın yuvasını bozmak istemez "
Tamamen saçma bir yanılgı. Kadını erkeği yok. Bazı kadınlar da bal gibi rahat batması ile yuva bozabilir. Burda bile okuyoruz aklı başkasına kayan, durduk yere sıkıldım diyen..
Neyse..
İki evlilik neden bitti nasıl bitti bu önemli.
Ben almazdım.
Ah canım ya bu kafa yapını değiştirsen keşke, bunlara inanmasan. Şimdi ki hayatinda mutlu degilmisin? Bu evliliği kaçış görüyorsun, başka sıkıntıların mı var? Konu bence evlilik değil altında başka bişey var.Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?