İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?

İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Siz bu adamı aklamak için elinizden geleni konu aça aça yapacaksınız sanırım. Önceki konunuzda adamın açık açık düşüncelerini yazdınız. Adam bildiğiniz otoritem altında ezeceğim ev hanımı istiyorum diyor. Siz düzeltirim diye düşünüyor olabilirsiniz ama hayatınızın hatası olur bu.

Ama erkekker için boşanmak kolay.rahatlıkla bekar hayatlarına dönüyorlar.boşanmış erkek soru işareti uyandırır ister istemez

Söyledi zaten hanım bankada müdür adam yani dedi

Adamın ne aradığı ortada aslında. Ekonomik özgürlüğü olmayan, ses çıkartmayan, yönetebileceğim bir eş demiş.
Yaşanılanlar insanların kriterlerini değiştirebilir, mesela daha önce ki evliliklerinde eşinin mesleği yüzünden düzensiz bir hayatı olmuştur. Evliliğinin bitiş nedeni düzensiz saatler yüzünden bağ kuramadık gibi görmüş olabilir. O yüzden çalışmayan eş diye belirtmiştir. (bence kadının kararına bırakmalı)

Ama bu adam aynı zamanda çalışan kadının sesi de fazla çıkıyor tarzı bir açıklama yapmış. O sonra ki söyledikleri benim yukarıda ki tezimi çürütüyor.
Evde işimi yapan, cinsel ihtiyaçlarımı karşılayan, harçlığını verip ekonomik özgürlüğünü benim belirleyeceğim bir kadın olsun istiyorum diyor açık açık. Pazardan mal seçer gibi.
Siz bence bu olayı kafanıza takmışsınız. Biz burada sadece fikir yürütebiliriz, ihitmaller üzerine konuşabiliriz. Madem aklınızda kaldı bir konuşun, yazdıklarımızı sorularınızla test edin. Ona göre karar verin.

Tabiki çok zor boşandım krizlere girdim zordu zor boşanmak benim için.hele çocuk la

Birde cocugun mu var..bak güzel kardesim: Bu adamdan sana hayir gelmez. Ben birsey biliyorsam oda normalde hicbir kadinin kolay kolay yuvasini yikmayacagi. Diyelim ilk esi kötüydü. Ikincisi de mi kötü. Kendine düzgün, seni sevecek bir aday bul. Cocugun icin iyi bir adayda cok önemli

Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?

Siz peki bunu kabul edebilecekmisiniz? Karnımı doyursun yeter mi diyeceksiniz? Hangi kadın ilgi sevgi istemez. Ateşe atlamak bu kadar kolay mı ?
Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.

Ama erkekker için boşanmak kolay.rahatlıkla bekar hayatlarına dönüyorlar.boşanmış erkek soru işareti uyandırır ister istemez
Aynı durumu kadınlar için de iyi bir kadın olsa kocaları bırakmazdı kim bilir ne yaptı diye düşünüyorlar. Erkekler için boşanmak kolay ya da değil bu başka konu. Sizin durumunuzda ise sadece iki kez boşanması yeterli bir veri değil. Bu adamı ilk karısı neden bırakmış, neden çalışmayan bir kadın istiyor, evliliklerindeki sorunlar nelerdir vs. bunlar önemli. Bir de anlatacakları tek taraflı bakış açısı olacak. Kendince şeyler anlatacak yani.

"Hiçbir kadın yuvasını bozmak istemez "
Tamamen saçma bir yanılgı. Kadını erkeği yok. Bazı kadınlar da bal gibi rahat batması ile yuva bozabilir. Burda bile okuyoruz aklı başkasına kayan, durduk yere sıkıldım diyen..
Neyse..

İki evlilik neden bitti nasıl bitti bu önemli.
Ben almazdım.

Ben almazdım derken?

Aynı konuyu niye açıpduruyorsunuz?

Ah canım ya bu kafa yapını değiştirsen keşke, bunlara inanmasan. Şimdi ki hayatinda mutlu degilmisin? Bu evliliği kaçış görüyorsun, başka sıkıntıların mı var? Konu bence evlilik değil altında başka bişey var.

2 kere boşanmış diye direkt etiket yapıştırıp önyargı ile yaklaşmamız yanlış. Tabii niçinleri ve nasılları da öğrenmemiz gerekir yine de evlilik yoluna girmeden önce. Yalniz sizin anlattiklarinizdan yola çıkarak bu adamla evlenilmez diyorum. Nerden tutsan elinde kalıyor...Ana kuzusu gibi görünüyor, yönetmeyi seviyor gibi görünüyor, evi bal dök yala yapmanızı istiyor gibi görünüyor. Bunu bilemeyiz ama çocuğunuz da varmış onu da yönetmek isteyebilir. Bence uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…