- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.417
- 598
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Çocuğunuzu hastaneye götürmek için yanınızda bir erkek olmasına gerek yok. Arıyorsunuz taksiyi atlayıp gidiyorsunuz hastaneye, bu kadar basit. Çocuğun alerjisi olan besinleri de eve sokmuyorsunuz.Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Ya ben de arkadaşım için talibim ama vermiyor konu sahibiGetirin şu adamı artık ben evlenicem, konu sahibi de kurtulsun herkes kurtulsun
Hata etmişsiniz, çocuğunuza iyi bir nafaka bağlatmanın yolunu bulun ve salın ipini, dolandırmış adam sizi, lütfen psikolojik destek alın, kolay atlatılacak bir durum yaşamıyorsunuz. Bu adamdan size kesinlikle hayır gelmezTekrkar evleniriz şimdi boşanmanın lazim demiist.
Çocuk için nafaka veriyor adam.Hata etmişsiniz, çocuğunuza iyi bir nafaka bağlatmanın yolunu bulun ve salın ipini, dolandırmış adam sizi, lütfen psikolojik destek alın, kolay atlatılacak bir durum yaşamıyorsunuz. Bu adamdan size kesinlikle hayır gelmez
Bu adam baba olmayı seçmemiş ki. O yüzden çocuğunuza hem anne hem baba olmalısınız. Ateşlendi mi siz götürün doktora. Neden ummayınVeriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Program yazsam daha iyi cevaplar verir.Ulan ahhaahhhahaaahaahaaahahhaaha bir donu kalmisti zaten ahahaahhahhaahhaa.
Bana gelmez tamam.baskasina gelir mi?Hata etmişsiniz, çocuğunuza iyi bir nafaka bağlatmanın yolunu bulun ve salın ipini, dolandırmış adam sizi, lütfen psikolojik destek alın, kolay atlatılacak bir durum yaşamıyorsunuz. Bu adamdan size kesinlikle hayır gelmez
Baban olmayı sevmemiş degil mi kimsem olmadığını biliyordu 8 aylik bebekle birakti beni.Bu adam baba olmayı seçmemiş ki. O yüzden çocuğunuza hem anne hem baba olmalısınız. Ateşlendi mi siz götürün doktora. Neden ummayın
HarikasinÇocuk için nafaka veriyor adam.
Konu sahibi de tedavi oluyormuş ama ilaçlarını düzenli içmiyormuş.
Valla 15 bin tl maasla bircok kadina gelir. Çocuklar annelerde, adamin geliri iyi. Eli yuzu duzgunse, agzi da laf yapıyorsa evlenecek kadin bulur.Ben mutlu oldukça adam catlar mi
Bana gelmez tamam.baskasina gelir mi?
Orası adana mi acaba?Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Çöp olsa içine çöp bile atılmayacak, bu ruh hastasından kurtuldum diye yatıp kalkıp dua edip, sevineceğine halaYok sabahları micmamdan gıcık alıyordu akşam micilirmis.
Evet.Orası adana mi acaba?
Ben mutlu oldukça adam catlar mi
Bana gelmez tamam.baskasina gelir mi?
Canımı yakti hiçbiriyle olmamış gibi yoluna gidemez.onun da cani yanmalı.o da maddi manevi yıkılmalı benim gibi.Çöp olsa içine çöp bile atılmayacak, bu ruh hastasından kurtuldum diye yatıp kalkıp dua edip, sevineceğine hala
"onunla evelenen olur mu?
benden ayrıldığına pişman olur mu?" Diye düşünüyorsun.
Kendini bu kadar mı sevmiyor? bu kadar mı değer vermiyorsun?
Baştan beri sizi sevmemiş, bunu her türlü belli etmiş adama güvenip mi çocuk yaptınız?Baban olmayı sevmemiş degil mi kimsem olmadığını biliyordu 8 aylik bebekle birakti beni.
Hayır hadi kendi akledemedi,E aklını kullansaydın napalım. Yaparken sindirmişsin şimdi de sindirirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?