iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.
Çocuğunuzu hastaneye götürmek için yanınızda bir erkek olmasına gerek yok. Arıyorsunuz taksiyi atlayıp gidiyorsunuz hastaneye, bu kadar basit. Çocuğun alerjisi olan besinleri de eve sokmuyorsunuz.

Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.

e böyle bir adam için neden senelerdir konu açıyorsunuz. bırakın gitsin. takıntılısınız zaten çocuğunuza daha büyük zarar bu.

Tekrkar evleniriz şimdi boşanmanın lazim demiist.
Hata etmişsiniz, çocuğunuza iyi bir nafaka bağlatmanın yolunu bulun ve salın ipini, dolandırmış adam sizi, lütfen psikolojik destek alın, kolay atlatılacak bir durum yaşamıyorsunuz. Bu adamdan size kesinlikle hayır gelmez

Çocuk için nafaka veriyor adam.

Konu sahibi de tedavi oluyormuş ama ilaçlarını düzenli içmiyormuş.

Bu adam baba olmayı seçmemiş ki. O yüzden çocuğunuza hem anne hem baba olmalısınız. Ateşlendi mi siz götürün doktora. Neden ummayın

Yahu boşver artık şu adamı anasını bacısını da alsın poposuna soksun. O adam sana lazım değil, çocuğuna tek de yetersin gayet.

Ben mutlu oldukça adam catlar mi
Bana gelmez tamam.baskasina gelir mi?

Yok sabahları micmamdan gıcık alıyordu akşam micilirmis.
Çöp olsa içine çöp bile atılmayacak, bu ruh hastasından kurtuldum diye yatıp kalkıp dua edip, sevineceğine hala
"onunla evelenen olur mu?
benden ayrıldığına pişman olur mu?" Diye düşünüyorsun.
Kendini bu kadar mı sevmiyor? bu kadar mı değer vermiyorsun?

Canımı yakti hiçbiriyle olmamış gibi yoluna gidemez.onun da cani yanmalı.o da maddi manevi yıkılmalı benim gibi.

Baban olmayı sevmemiş degil mi kimsem olmadığını biliyordu 8 aylik bebekle birakti beni.
Baştan beri sizi sevmemiş, bunu her türlü belli etmiş adama güvenip mi çocuk yaptınız?

Eli kolu tutmayan, beş parasız bir insanda değilsiniz.
Kurtulmuşsünüz mıçmanıza kadar karışan bir adamdan ama siz bunu anlayacak idrakte
değilsiniz

Son düzenleme:
Şöyle diyeyim, bizim cocuksuz kuzenimiz dorduncu evliliğini yapti-erkek.
Benim arkadasim iki kere evlenip bosandi, iki esinden de birer cocugu var ve yine birileriyle gorusuyor-kadin.
Babamin arkadasi ucuncuye evlendi, iki eski esinden toplam uc cocugu var-erkek.

Yani iki kere bosanmis olmasi basli basina bir evlenmeme nedeni degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…