- Konu Sahibi benouyeyim
-
Polis savcı hakim ve en önemlisi bir heyet raporu alınmalı itfaiye değil yanlış yazmışsınızHemen polise itfaiyeye ihbar ediniz.
Eee? Donunu sen alamadın diye mi bu sinir stres?İlk karisi da bunu tewkmelemis donuna kadar almiis ama 9 yilin ardından.
Bir don için bu kadar yıl strese girilir mi memlekette don çok yani haksız mıyım?Eee? Donunu sen alamadın diye mi bu sinir stres?
Ee ilk karisi onu tekmelemis, o da sizi bosadi. Siz niye hala adamin pesindesiniz madem oyle?İlk karisi da bunu tewkmelemis donuna kadar almiis ama 9 yilin ardından.
Ay hatırladım sizi Allahım yarabbim yaÖncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Ya umarım anlattığı gibi olay cidden olmuştur bir insanın ruh sağlığı bozulunca algısı da bozuluyorEe ilk karisi onu tekmelemis, o da sizi bosadi. Siz niye hala adamin pesindesiniz madem oyle?
Bu kaçıncı konu acışı ,ondan sonra keşke bilsen canım ...Ay hatırladım sizi Allahım yarabbim ya
Size herkes demişti öyle sacma şey mi olur, adam sizi bedavadan basindan atmak istiyor, sakın tamam diyip sakince boşanmayın diye.
Siz herkese karşı hayır biz basta severek evlenmedik, sonradan sevdik, simdi boşanip tekrar evlenecegiz ki daha bilinçli ve severek evlenmiş olacağiz o yuzden kocamın bunu istemesi bana da mantikli geliyor demistiniz.
Hatta ben de kk'nın en sacma konularında baştasınız deyince begenmemistiniz.
Yani o kadar belliydi ki buradakilerin lafına geleceginiz, nasıl bunu öngöremediniz çok çok ilginç gercekten ya..
Bence hic evlilik yapmamış biriyle bile evlenmek mantikli degil. Evlenmek zaten delilik.Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmıHer karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Ulan ahhaahhhahaaahaahaaahahhaaha bir donu kalmisti zaten ahahaahhahhaahhaa.Eee? Donunu sen alamadın diye mi bu sinir stres?
Birazdan zaten banlanirim haftaya inşallah baskaa nik alıp dediğiniz şekilde konunacarim.Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmı
Evet o üyeyim.ya siz eski kocası başkasıyla evlenecek diye sanki kendisi evlenecekmiş gibi habire konu açan üye değil misiniz ?
Evet o üyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?