iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Hemen polise itfaiyeye ihbar ediniz.
Polis savcı hakim ve en önemlisi bir heyet raporu alınmalı itfaiye değil yanlış yazmışsınız

mesleki anlamda öğretmenmişsiniz sanırımm aktif çalışıyorsunuz sanırım böyle takıntılı bir insanın görevde bulunması mantıklı mı bu nasıl olur bilemem

çünkü ilerde başka şeyleri de takıntı yaparsınız

Ay hatırladım sizi Allahım yarabbim ya

Size herkes demişti öyle sacma şey mi olur, adam sizi bedavadan basindan atmak istiyor, sakın tamam diyip sakince boşanmayın diye.
Siz herkese karşı hayır biz basta severek evlenmedik, sonradan sevdik, simdi boşanip tekrar evlenecegiz ki daha bilinçli ve severek evlenmiş olacağiz o yuzden kocamın bunu istemesi bana da mantikli geliyor demistiniz.
Hatta ben de kk'nın en sacma konularında baştasınız deyince begenmemistiniz.

Yani o kadar belliydi ki buradakilerin lafına geleceginiz, nasıl bunu öngöremediniz çok çok ilginç gercekten ya..

Bu kaçıncı konu acışı ,ondan sonra keşke bilsen canım ... ban üstüne ban yedi halen aynı konuyu açıyor . Ve resmen takıntılı

Bence hic evlilik yapmamış biriyle bile evlenmek mantikli degil. Evlenmek zaten delilik.

Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmı

Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmı
Birazdan zaten banlanirim haftaya inşallah baskaa nik alıp dediğiniz şekilde konunacarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…