- 12 Haziran 2020
- 2.141
- 7.438
- 158
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Öyle düşünme ... Bak ogretmenmissinde vallahi karşına daha ne adamlar çıkar . O mutlu olsun olmasın boşver düşünme .Allah verir onun cezasını tabi o hakliysa .ilahi adalet tecelli eder .Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.
Kafalar uyuşmamış, bir yerden sonra aşk bitmiş olabilir. Bu çok sığ bir düşünce...
İlk çocuğuna göstermediği ilgiyi alakayı harcamadığı parayı size gösterip harcayınca sorun yoktu tabi.Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.
Nerden bilelim bunu Allah ın işiAdMi az cok tanıdınız.3.ye mutlu olur mu?
Çocuğunuz da umurunuzda değil varsa yoksa eski eşinizin mutlu olma ihtimali.AdMi az cok tanıdınız.3.ye mutlu olur mu?
Ilac tedavim var.siz iflah olmazsınız. biri birşey yazıyor, hak veriyorsunuz. 2 dakika sonra gene aynı moda dönüyorsunuz.
doktora gittiniz mi hiç ? ilaç kullanmanız lazım bence.
bu kadar takıntı ve dengesiz ruh hali normal değil.
yurtdışında olsanız bu konuşmalarınız ve yazılarınız üzerine çocuğunuzu alırdı devlet elinizden vallahi kadın hasta diyip
Burada da alınması için bir şeyler yapılabilir belki. Tedavi oluyormuş ama ilaçlarını düzenli kullanmıyormuş ne anladım o işten.siz iflah olmazsınız. biri birşey yazıyor, hak veriyorsunuz. 2 dakika sonra gene aynı moda dönüyorsunuz.
doktora gittiniz mi hiç ? ilaç kullanmanız lazım bence.
bu kadar takıntı ve dengesiz ruh hali normal değil.
yurtdışında olsanız bu konuşmalarınız ve yazılarınız üzerine çocuğunuzu alırdı devlet elinizden vallahi kadın hasta diyip
Yerine mi koydu?Ama beni kandirdi.salak yerine koydu.
Nasıl bir baba olduğunu görmüşsünüz işte, çocuk yapmasaydiniz bu adamdan? Yaptıysanız yük gibi görmeyi bırakın kendi evladınızi.Ben onun çocuğuyla ondan daha çok ilgiliydim surekli evet çağırıyorum vs vs.
Çocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptın. Adam çocuk istemedi. Adam senden olan çocuğu istemedi. Hamileyken aldır dedi. Adam çocuk istemedi. Anlatabildim mi acaba? Bu adamın nafaka ödediğine şükret. Artık kendine gel, çocuğuna odaklan. Böyle devam edersen onu da kendin gibi sorunlu bir birey haline getireceksin.Di mi ama yapa cocigu ay kafamiz uyusmadi oh ask bitti.super aynen devam.
Evet yerine ahahhahha.Yerine mi koydu?
git kumda oyna canım...
Evde çocuğunuzla birlikte mi yaşıyorsunuz? Siz ilaç kullanıyorsunuz az cok uyku yapıyordur . Çocuğunuz napıyor ? En hareketli dönemi suanIlac tedavim var.
Ablalari neden çocuk yaptin diye buna kırdılar bu da bacağını hayat dikti demisti benden icin.Çocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptıb. Adam çocuk istemedi. Adam senden olan çocuğu istemedi. Hamileyken aldır dedi. Adam çocuk istemedi. Anlatabildim mi acaba? Bu adamın nafaka ödediğine şükret. Artık kendine gel, çocuğuna odaklan. Böyle devam edersen onu da kendin gibi sorunlu bir birey haline getireceksin.
Cocugu adami kendine baglamak icin yapmadıysa benim de nickim lya degil.Çocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptıb. Adam çocuk istemedi. Adam senden olan çocuğu istemedi. Hamileyken aldır dedi. Adam çocuk istemedi. Anlatabildim mi acaba? Bu adamın nafaka ödediğine şükret. Artık kendine gel, çocuğuna odaklan. Böyle devam edersen onu da kendin gibi sorunlu bir birey haline getireceksin.
Lustral kullanıyorum.coxugima bakıyorum isteyenler benimle.iletisime geçebilirler foto da atabilirim.siz rahat olun.su an uyuyor köfte yaptim.dinleniyor dolapta birazdan pişirelim yicek.oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz lütfen herkes coxugum konusunda rahat olsun.Evde çocuğunuzla birlikte mi yaşıyorsunuz? Siz ilaç kullanıyorsunuz az cok uyku yapıyordur . Çocuğunuz napıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?