iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.
Öyle düşünme ... Bak ogretmenmissinde vallahi karşına daha ne adamlar çıkar . O mutlu olsun olmasın boşver düşünme .Allah verir onun cezasını tabi o hakliysa .ilahi adalet tecelli eder .

Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.
İlk çocuğuna göstermediği ilgiyi alakayı harcamadığı parayı size gösterip harcayınca sorun yoktu tabi.

siz iflah olmazsınız. biri birşey yazıyor, hak veriyorsunuz. 2 dakika sonra gene aynı moda dönüyorsunuz.
doktora gittiniz mi hiç ? ilaç kullanmanız lazım bence.
bu kadar takıntı ve dengesiz ruh hali normal değil.
yurtdışında olsanız bu konuşmalarınız ve yazılarınız üzerine çocuğunuzu alırdı devlet elinizden vallahi kadın hasta diyip

Ben onun çocuğuyla ondan daha çok ilgiliydim surekli evet çağırıyorum vs vs.

AdMi az cok tanıdınız.3.ye mutlu olur mu?
Çocuğunuz da umurunuzda değil varsa yoksa eski eşinizin mutlu olma ihtimali.
O mesaja vereceğiniz tek cevap bu mu yani?

O çocuğun da elinizden alınması lazım aslında. Heder olacak elinizde. Ne ana normal ne baba.

Ilac tedavim var.

Burada da alınması için bir şeyler yapılabilir belki. Tedavi oluyormuş ama ilaçlarını düzenli kullanmıyormuş ne anladım o işten.

Di mi ama yapa cocigu ay kafamiz uyusmadi oh ask bitti.super aynen devam.
Çocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptın. Adam çocuk istemedi. Adam senden olan çocuğu istemedi. Hamileyken aldır dedi. Adam çocuk istemedi. Anlatabildim mi acaba? Bu adamın nafaka ödediğine şükret. Artık kendine gel, çocuğuna odaklan. Böyle devam edersen onu da kendin gibi sorunlu bir birey haline getireceksin.

Evet bende katılıyorum bak kendini bir an önce toparla ilacını iç destek al vallahi psikolojinin. Bozuk olduğunu ispatlarsa elinden çocuğun bile gider adın deliye çıkar canımsın yapma kendine bunu sal gitsin

Ablalari neden çocuk yaptin diye buna kırdılar bu da bacağını hayat dikti demisti benden icin.

Eski eşiniz size mutluluk vermemiş, mutlu olamadığınız bir adam kimseyle olamasa, size geri dönse dahi siz kazançlı çıkmıyorsunuz bu işten. Neden onun evlenme ihtimali üzerine bu kadar düşünüyorsunuz? Evladınız kaç yaşında bilmiyorum ancak onunla dolu dolu vakit geçirin, günü geldiğinde sizi mutlu edecek biri çıkacak belki karşınıza.

Cocugu adami kendine baglamak icin yapmadıysa benim de nickim lya degil.

Evde çocuğunuzla birlikte mi yaşıyorsunuz? Siz ilaç kullanıyorsunuz az cok uyku yapıyordur . Çocuğunuz napıyor ?
Lustral kullanıyorum.coxugima bakıyorum isteyenler benimle.iletisime geçebilirler foto da atabilirim.siz rahat olun.su an uyuyor köfte yaptim.dinleniyor dolapta birazdan pişirelim yicek.oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz lütfen herkes coxugum konusunda rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…