- 20 Kasım 2018
- 13.837
- 52.133
- 598
- 35
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Ilaclari duzenli kullanmiyormus, oyle dedi.Evde çocuğunuzla birlikte mi yaşıyorsunuz? Siz ilaç kullanıyorsunuz az cok uyku yapıyordur . Çocuğunuz napıyor ? En hareketli dönemi suan
E işte istemedi adam. Sen kalkıp istemeyen adamdan çocuk yapıp sonra çocukla ilgilenmiyor diye ağlıyorsun. Sen kendine yaptın o çocuğu adamın bir alakası yok.Ablalari neden çocuk yaptin diye buna kırdılar bu da bacağını hayat dikti demisti benden icin.
Müge anlı tonlamasıyla okudumÇocuk istemeyen adama zorla çocuk yaptın. Adam çocuk istemedi. Adam senden olan çocuğu istemedi. Hamileyken aldır dedi. Adam çocuk istemedi. Anlatabildim mi acaba? Bu adamın nafaka ödediğine şükret. Artık kendine gel, çocuğuna odaklan. Böyle devam edersen onu da kendin gibi sorunlu bir birey haline getireceksin.
Yok yasim geçiyor diye yapmıştım.Cocugu adami kendine baglamak icin yapmadıysa benim de nickim lya degil.
Lustral mi tedavi edecek seniLustral kullanıyorum.coxugima bakıyorum isteyenler benimle.iletisime geçebilirler foto da atabilirim.siz rahat olun.su an uyuyor köfte yaptim.dinleniyor dolapta birazdan pişirelim yicek.oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz lütfen herkes coxugum konusunda rahat olsun.
O zaman zaten kendiniz icin yapmissiniz. Adam istemedigi halde yapip simdi aglanmayin.Yok yasim geçiyor diye yapmıştım.
Seni sevmeyen bi adamdanYok yasim geçiyor diye yapmıştım.
Allah bağışlasın kaç yaşında?Lustral kullanıyorum.coxugima bakıyorum isteyenler benimle.iletisime geçebilirler foto da atabilirim.siz rahat olun.su an uyuyor köfte yaptim.dinleniyor dolapta birazdan pişirelim yicek.oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz lütfen herkes coxugum konusunda rahat olsun.
Ilac tedavim var.
EvetSeni sevmeyen bi adamdan
git kumda oyna canım...
Eski kocan için ağlanıp sızlanacağına tedavini ol sağlıklı bir şekilde çocuğuna bak o zaman.Yok yasim geçiyor diye yapmıştım.
Burada da alınması için bir şeyler yapılabilir belki. Tedavi oluyormuş ama ilaçlarını düzenli kullanmıyormuş ne anladım o işten.
önemli olan lustralın dozu. size verilenle ona verilen aynı doz değildirLustral mi tedavi edecek seni
Bu aralar canım çok sıkılıyo ya dediğimde veriyor doktor onu bana. Aile hekimine mi yazdırdın
kesinlikle. konu sahibi lütfen önceliğin tedavin ve ilaçların olsunpsikolojik ilaçlar öyle kafaya göre alınıp bırakılmaz ki
doktor tamam diyene kadar kullanmak zorunda
off
Bence sizin kafa buradakilerin düşündüğü gibi gidik degil.Lustral kullanıyorum.coxugima bakıyorum isteyenler benimle.iletisime geçebilirler foto da atabilirim.siz rahat olun.su an uyuyor köfte yaptim.dinleniyor dolapta birazdan pişirelim yicek.oyunlar oynuyoruz parklara gidiyoruz lütfen herkes coxugum konusunda rahat olsun.
Neredeyse iki yildir adamla kafayı bozmus haldesiniz.2 bucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?