- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Olabilir elbette. Bakın ilahi adalet ille de sizin gözünüze sokarak gerçekleşmez. Adamın bu dünyada çok mutlu olmaması için hiç neden yok. Sizin ise zamanınız kahrolarak ve o kişiye enerji göndererek geçiyor. Adam üç kere daha sizden de harika kadınlarla evlenebilir ve çok mutlu olabilirTamam evlenir mutlu olur mu?
Abov umarim simdi de buna takmazsiniz.Karsima beni anlayacak bana değer verecek çocuğuma iyi bir baba olacak bir adam çıkar mi sizce? Çıksa bilel bencok yalnızım ailem yok a krabam yok beni ezmez mi?
Çözümü yanlış yerde arıyor. Ne yazsak boş. Tavsiye boyutunu çoktan geçmiş. Çok daha ciddi tedavi ve terapi alıp kendi de gayret göstermeli. Zor şeyler yaşamış elbette ama tek zorluk yaşayıp kandırılan o değil ki. Tek yanlız insan da o değil. Çok gayret etmeli. Önce kabul edip sonra o adamı yok saymak, bebeğine ve yeni hayatına odaklanmak zorunda. Çok iyi bir uzman bulmalı acilen! Bizlerin tavsiyeleriyle düzelecek durumda değil belli ki. Allahım yardımcısı olsun dilerimya ben bu üyeye gerçekten üzülüyorum.
demin başka konu açmış yardım edin diye, aynı dakikalarda burada adam için gene evlenip mutlu olur mu diye sormuş.
inanılmaz dengesiz bir ruh hali var
kabul etmek istemiyor ama çok çok kötü durumda
hiç arkadaşı da yok sanırım
Hım şey peki maaşa değindin diye diyorum adam 2 kez boşanmış 2 çocuk illa ki nafaka veriyodur 15den ne kalıyor geriyeYok bir de 5 vakit namaz kılıyor.
Çocuğun yok mu seninHer karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Ayrıldığı adam doktor mu ?Bu eski kocasi doktor olup bosanan 2.es değil mi? O uyeyim diye nick almış bi de
Akademisyen. Profesördü yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıldığı adam doktor mu ?
Çocuk olsun olmasın aklı başında her kadın böyle tecrübeli adam isterPeki bosanmis çocuklu bur bayan onunla evlenir mi?
Boşandıktan sonra yazmış buraya “eşim boşanmak istiyor” diye, boşanmadan önce değil. O konuyu da 2 farklı üyelikle açmıştı benim gördüğümKurus almamasinin sebebi de kendisi
Kocasi bosanmak icin yalan soyledi. Birbirimizi tanimadan evlendik, simdi bosanalim, artik birbirimizi taniyoruz, tanıyarak evlenmis olalim tekrar dedi. Konu sahibi de cok mantikli buldu bunu.
Burada bir suru insan seni kandiriyor, yapma dedi inanmadi.
O yuzden de bes kurus almadan kabul etti bosanmayi.
Ay sazan gibi atlamışım kendi yazmış boşandıktan sonra o konuyu açmıştım diyeBoşanalım tekrar evleniriz diyor?
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık...www.kadinlarkulubu.com
O zaman konuyu olay olup bittikten cok sonra ama guncel konu gibi mi acmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?