- 25 Temmuz 2021
- 85
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Vallahi var.Mesleğiniz var mı
Doğru söyleyin? Ve nafaka veriyor mu
2. Karısı adamın konu sahibi. Adam sonra evleniriz diye boşanmış bunu bu da kabul etmiş. Şimdi adam başkasıyla evlenecekmişSiz 3. Evlilik yapılır mı diyorsunuz ama , adam suan sizinle evlenmek istemiyor siz istiyorsunuz adamla evlenmek
Doğru mu anladım?
Birincisi sağlıklı çok tatlı bir çocuğunuz var .ikincisi öyleyse dostlar edinmeye çalışın .biraz sosyallesmeye çalışın .ogretmensiniz bunlar mümkün bebeği bahane etmeyin o garibimde bir sosyal ortam mutlu ortam görsün zatenKimsem yok.
Ilaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.Tedavinize düzenli devam ediyorsanız etkili olması lazım. Terapilerinize ve ilaçlarınıza düzenli bir şekilde devam ettiğinize emin misiniz?
Yahu adam birbirimizk tanımadan evlendik, simdi bosanalim, artik birbirimizi taniyoruz bu sefer taniyor olarak evlenelim diyerek bosandi.Yalan söyledi sizden boşanmak için. Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Canım kardeşim benim . Bende aynı durumdaydım seni çok iyi anlıyorum.eski adı adamın dört bacisi anne babası sülalesi vardı.benim anne baba oldu kardeşler yok yapayalnizdim.seni inan çok iyi anlıyorum.rabbine maneviyata sarıl.bak valla hasta olun haaa deli derler sevindirme kimseyi.meslegin varmış yavrum yanında bak ne kadar artilarin var .canımsın psikolojini düzelt kitap oku kişisel gelişim kitapları bana iyi gelmişti .namazlarını ihmal etme duaya sarıl.Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Yok sabahları micmamdan gıcık alıyordu akşam micilirmis.Bu adam sizin soğanı doğrayış tarzınızı bile eleştiren adam mıydı ?
Belli. Muhakkak kullanın. Düzenli kullanırsanız ve terapi görürseniz faydasını görürsünüz.Ilaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.
Neden ?Ilaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.
Sen nerden biliyorsun oglumu?Birincisi sağlıklı çok tatlı bir çocuğunuz var .ikincisi öyleyse dostlar edinmeye çalışın .biraz sosyallesmeye çalışın .ogretmensiniz bunlar mümkün bebeği bahane etmeyin o garibimde bir sosyal ortam mutlu ortam görsün zaten
Unutuyorum bazenNeden ?
Ama nafaka veriy cocuga ben tazminat almadım.Hani demişsin ya bir.kurus almadım diye rabbim yedirtmez yedirirmi sanıyorsun o masum bebeğin rızkını yedirtmez mevlam
Evlenme vaadiyle boşandı resmen adamYahu adam birbirimizk tanımadan evlendik, simdi bosanalim, artik birbirimizi taniyoruz bu sefer taniyor olarak evlenelim diyerek bosandi.
Hala dediklerinde mana aramak....
Sence akli basinda biri bu adami alir mi?
Binlerce farklı nick ile buraya yüz kere yazdınız hanımefendi tabiki ordan biliyorum. Tatli dememin sebebi ise bu dünyadaki tum bebeklerin tatli olduguna inanmam . Ki eminim sizin evladıniz da cok tatlıdır. Onun icin su ilaçlarınızı düzenli kullanın lütfen yazık günah yaSen nerden biliyorsun oglumu?
Kurus almamasinin sebebi de kendisiHani demişsin ya bir.kurus almadım diye rabbim yedirtmez yedirirmi sanıyorsun o masum bebeğin rızkını yedirtmez mevlam
Ayben.sindiremiyorum bu durumu.Evlenme vaadiyle boşandı resmen adam
Ciddi manada hastasınız siz. Yatarak tedavi görmeniz falan gerekiyor benceSen nerden biliyorsun oglumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?