iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

O zaman zaten çoktan bosanmistim.

Yanı çalışıyorsunuz .
Kardeşim meslek olmasa diyeceğim ki
Kadın çaresiz cocuguyla bir başına kalmış kimsesi yok.

Ama siz neden bu manyak adama taktınız bu kadar
Yazık değil mi size? Maaşından dolayı mi takılı kaldınız, meslek mı, nedir?
Neden kendinizi mahvediyorsunuz bu kadar.

Evet pislik size tuzak kurmuş kandırmış, kininizde haklisiniz. ama onun o parası size de kalmaz ki.. seviyorum demeyin sakin
Ruh haliniz de normal değil zaten.

İşinize gücünüze bakın.
Bakın evren öyle bir şey ki, her şeyi kaydediyor ve zamanı gelınce teslim ediyor insana yaptıklarını. Yanına kalmaz ki
kimsenin.

İnsan bu dünyada çekiyor önce
Çekmeden giden yok. Ama ilahi adalet hemen tecelli etmiyor bazen .

Çocuğunuza yazık, yolunuza bakın

Cidden mi o zaman adamın 2. Eşinden neden boşandığı belli bence o adam bi daha evlenmeyebilir

Cok teşekkür ederim.

Yalnızım canim sıkılıyor. Corona cikti.yalnizluk kotu.iyiki sizler varsınız.
İyi olacaksa senin için bana yaz .ben seni dinlerim .bende öyleyim.ana yok baba yok kardeş yok.evlatlarim yanımda degil. Ama ne olur bak ben yeni gördüm seni herkes biliyor tanıyor topla kendini delirirsin Allah'ım korusun yavruna sarıl maneviyatini güçlendir .bu psikolojini anlamissa adam kacmista olabilir senden

O d a mutlu olamasin ama.o da yalniz kalsin benim gibi.

Adamın 15.000 maaşı var diye mi ayrılmak istemediniz ben orasını hiç anlayamadım yani herşey para mı
Yok adamin maaşına bakıp evlenen olur mu diye soruyorum.bwn zaten adamin maaşından 1 kuruş görmedim üstüne para verdim.

O zaman zaten çoktan bosanmistim.

O zaman konuyu olay olup bittikten cok sonra ama guncel konu gibi mi acmistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…