- 12 Haziran 2020
- 2.141
- 7.438
- 158
- Konu Sahibi benouyeyim
-
Senin rızkını da yedirtmez merak etme. Canından olursun bak psikolojin ne kadar bozuk herkes biliyor burda seni .canına yazık parası batsın kendine gel ne olurAma nafaka veriy cocuga ben tazminat almadım.
O zaman zaten çoktan bosanmistim.Kurus almamasinin sebebi de kendisi
Kocasi bosanmak icin yalan soyledi. Birbirimizi tanimadan evlendik, simdi bosanalim, artik birbirimizi taniyoruz, tanıyarak evlenmis olalim tekrar dedi. Konu sahibi de cok mantikli buldu bunu.
Burada bir suru insan seni kandiriyor, yapma dedi inanmadi.
O yuzden de bes kurus almadan kabul etti bosanmayi.
Tamamm.Ciddi manada hastasınız siz. Yatarak tedavi görmeniz falan gerekiyor bence
E aklını kullansaydın napalım. Yaparken sindirmişsin şimdi de sindirirsin bence.Ayben.sindiremiyorum bu durumu.
Yanı çalışıyorsunuz .Vallahi var.
Yalnızım canim sıkılıyor. Corona cikti.yalnizluk kotu.iyiki sizler varsınız.Senin rızkını da yedirtmez merak etme. Canından olursun bak psikolojin ne kadar bozuk herkes biliyor burda seni .canına yazık parası batsın kendine gel ne olur
Kullanın o zamanIlaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.
Cidden miDiger uyelik banlanınca yeni uyelik mi aldiniz yine? Hic üşenmiyor musunuz ya salın artik eski kocanizi.
Adam bosadi sizi bitti gitti yeter da.
Adamin zerre umrunda değilsiniz ama takintili sekilde ya yeniden evlenirse diye diye delirdiniz resmen.
Konu sahibi adamin ikinci karisi. Kocasiyla baska kadin evlenir mi diye gelip gelip piyasa arastirmasi yapiyor bu sekilde.
Cok teşekkür ederim.Yanı çalışıyorsunuz .
Kardeşim meslek olmasa diyeceğim ki
Kadın çaresiz cocuguyla bir başına kalmış kimsesi yok.
Ama siz neden bu manyak adama taktınız bu kadar
Yazık değil mi size? Maaşından dolayı mi takılı kaldınız, meslek mı, nedir?
Neden kendinizi mahvediyorsunuz bu kadar.
Evet pislik size tuzak kurmuş kandırmış, kininizde haklisiniz. ama onun o parası size de kalmaz ki.. seviyorum demeyin sakin
Ruh haliniz de normal değil zaten.
İşinize gücünüze bakın.
Bakın evren öyle bir şey ki, her şeyi kaydediyor ve zamanı gelınce teslim ediyor insana yaptıklarını. Yanına kalmaz ki
kimsenin.
İnsan bu dünyada çekiyor önce
Çekmeden giden yok. Ama ilahi adalet hemen tecelli etmiyor bazen .
Çocuğunuza yazık, yolunuza bakın
Cok sağol her konuma yaziyorsunE aklını kullansaydın napalım. Yaparken sindirmişsin şimdi de sindirirsin bence.
İyi olacaksa senin için bana yaz .ben seni dinlerim .bende öyleyim.ana yok baba yok kardeş yok.evlatlarim yanımda degil. Ama ne olur bak ben yeni gördüm seni herkes biliyor tanıyor topla kendini delirirsin Allah'ım korusun yavruna sarıl maneviyatini güçlendir .bu psikolojini anlamissa adam kacmista olabilir sendenYalnızım canim sıkılıyor. Corona cikti.yalnizluk kotu.iyiki sizler varsınız.
O d a mutlu olamasin ama.o da yalniz kalsin benim gibi.Yanı çalışıyorsunuz .
Kardeşim meslek olmasa diyeceğim ki
Kadın çaresiz cocuguyla bir başına kalmış kimsesi yok.
Ama siz neden bu manyak adama taktınız bu kadar
Yazık değil mi size? Maaşından dolayı mi takılı kaldınız, meslek mı, nedir?
Neden kendinizi mahvediyorsunuz bu kadar.
Evet pislik size tuzak kurmuş kandırmış, kininizde haklisiniz. ama onun o parası size de kalmaz ki.. seviyorum demeyin sakin
Ruh haliniz de normal değil zaten.
İşinize gücünüze bakın.
Bakın evren öyle bir şey ki, her şeyi kaydediyor ve zamanı gelınce teslim ediyor insana yaptıklarını. Yanına kalmaz ki
kimsenin.
İnsan bu dünyada çekiyor önce
Çekmeden giden yok. Ama ilahi adalet hemen tecelli etmiyor bazen .
Çocuğunuza yazık, yolunuza bakın
E yazalım diye konu açmıyor musun?Cok sağol her konuma yaziyorsun
Yok adamin maaşına bakıp evlenen olur mu diye soruyorum.bwn zaten adamin maaşından 1 kuruş görmedim üstüne para verdim.Adamın 15.000 maaşı var diye mi ayrılmak istemediniz ben orasını hiç anlayamadım yani herşey para mı
Öyle birinin sonu o zatenO d a mutlu olamasin ama.o da yalniz kalsin benim gibi.
Seni görmek özellikle mutlu ediyor beni.E yazalım diye konu açmıyor musun?
O zaman zaten çoktan bosanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?