- 28 Ağustos 2020
- 8.950
- 40.837
- 498
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Bana yenge dediye benzettim ben de3 talakı 3 adliye sanan bu.
Ne ıyı kız? Ben de olmasam kimseden duyamayacan.Aşkım mı ıyyyy
KesinYa konu benim için inandırıcılığını kaybetti, trol filan bence ben saydırıyorum benim mesajları da beğeniyor
Belki de bedevi konudaki 46 yaşındaki adamdır. Karantina dönemini bizimle geçiriyor.
Bence canı sıkılıyor ve bizimle dalga geçmek için açmış . Düşün ekran arkasında kıs kıs güldüğünü. Yani her yazdığımıza yarabbi şükür diyor nerdeyseBenım yazdıklarıma da ilk kahkahayı kendısı basıyor, oysa adama neler diyorum sjsjsksks
bize de anlatsanız da aydınlansak hanımlar
Ama işte adam istemiyor bunu. Çok yalvardı ama adam tekrar nikah kıymadı. Çocuğuna aynı adamdan bir kardeş daha istiyor.Kesin
Ama erkek değil. Şu lohusayken boşanan sonra da hala evli gibi başlık açan şahıs kendisi.
Adamın 3.karısı değil, 2.karısı ve 3.kere evlendiği karısı olmaya çalışıyor.
Kesin
Ama erkek değil. Şu lohusayken boşanan sonra da hala evli gibi başlık açan şahıs kendisi.
Adamın 3.karısı değil, 2.karısı ve 3.kere evlendiği karısı olmaya çalışıyor.
Begenmedin mi ? En azından birbirinin 12 bin lirasına göz dikmiyorlarAşkım mı ıyyyy
Vibratör fikrini düşüneceğim teşekkürler.Daha gencsin kendine yazik edersin. Gerci biz ne desek bos. Sen bizim onay vermemizi bekliyorsun.
Bu adam olmaz. 15 gunde bir cocuklarini goruyormus. Birini bir hafta sonu gorse, birini diger hafta sonu, sana 5 hafta ceken aylarin hafta sonu kaliyor.
Dersin cinsellik ise vibrator al, daha iyi. Ne diyim simdi sana ben. Iki evladinin kiymetini bilmeyen, onlari anasi uyuyor diye bebek 9 aylikken bosayan, yeni arayisa giren adamdan baba mi olur ya. En iyi baba cocuklarinin annesini seven babadir.
Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.Ama işte adam istemiyor bunu. Çok yalvardı ama adam tekrar nikah kıymadı. Çocuğuna aynı adamdan bir kardeş daha istiyor.
Abla kıyamam, ciddiye alıp cevap veriyon. Lohusa iken boşanan kadın bu. Şimdi tekrar evlenmek istiyo adamlaDaha gencsin kendine yazik edersin. Gerci biz ne desek bos. Sen bizim onay vermemizi bekliyorsun.
Bu adam olmaz. 15 gunde bir cocuklarini goruyormus. Birini bir hafta sonu gorse, digerini diger hafta sonu, sana 5 hafta ceken aylarin hafta sonu kaliyor.
Derdin cinsellik ise vibrator al, daha iyi. Ne diyim simdi sana ben. Iki evladinin kiymetini bilmeyen, onlari anasi uyuyor diye bebek 9 aylikken bosayan, yeni arayisa giren adamdan baba mi olur ya. En iyi baba cocuklarinin annesini seven babadir.
Bloss hatırladımAma işte adam istemiyor bunu. Çok yalvardı ama adam tekrar nikah kıymadı. Çocuğuna aynı adamdan bir kardeş daha istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?