İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İlk evlilikten ağzınız yanmış. Şimdi iki evlilik içinde berbat sözler kullanan, kadını köle gören bu erkekle evlenmek istiyorsanız hayat sizin.

Kucağınızda bebekle sizi de terk etmek ona zor gelmez.

Ya konu benim için inandırıcılığını kaybetti, trol filan bence ben saydırıyorum benim mesajları da beğeniyor

Belki de bedevi konudaki 46 yaşındaki adamdır. Karantina dönemini bizimle geçiriyor.
Kesin
Ama erkek değil. Şu lohusayken boşanan sonra da hala evli gibi başlık açan şahıs kendisi.
Adamın 3.karısı değil, 2.karısı ve 3.kere evlendiği karısı olmaya çalışıyor.

Benım yazdıklarıma da ilk kahkahayı kendısı basıyor, oysa adama neler diyorum sjsjsksks
Bence canı sıkılıyor ve bizimle dalga geçmek için açmış . Düşün ekran arkasında kıs kıs güldüğünü. Yani her yazdığımıza yarabbi şükür diyor nerdeyse

Tek sorun iki kere boşanmış olması değil konu sahibi, adamın diğer falsolarını da yazın bu konuya.

O değil de bu adamla üç vakte kadar evlilik görüyorum hiç konu falan açmayın siz

Valla ben bu forumda çok okudum sizin gibi bile bile evlenip sonra gelip burda ağlayanları artık üzülmüyorum o yüzden zevk veriyor belliki. Hayır üç beş defa evlenip boşanan adamlara da hep saf kadınlar denk geliyor şansa bak

bize de anlatsanız da aydınlansak hanımlar
Bloss üyelik isimlerini hatırlıyormuş.
Bir sürü üyeliği olan eşinden ayrıldığı halde evliymis gibi eski yaşadığı olayları anlatan bir üye vardi. Adamın ikinci karısı kendisi , yazdığı olayları da bizzat kendi yaşadı muhtemelen.

İkinci çocuğu düşündüğüne göre yeniden evlenmek istiyor eski eşiyle. Benden bu kadar

Daha gencsin kendine yazik edersin. Gerci biz ne desek bos. Sen bizim onay vermemizi bekliyorsun.
Bu adam olmaz. 15 gunde bir cocuklarini goruyormus. Birini bir hafta sonu gorse, digerini diger hafta sonu, sana 5 hafta ceken aylarin hafta sonu kaliyor.
Derdin cinsellik ise vibrator al, daha iyi. Ne diyim simdi sana ben. Iki evladinin kiymetini bilmeyen, onlari anasi uyuyor diye bebek 9 aylikken bosayan, yeni arayisa giren adamdan baba mi olur ya. En iyi baba cocuklarinin annesini seven babadir.

Kesin
Ama erkek değil. Şu lohusayken boşanan sonra da hala evli gibi başlık açan şahıs kendisi.
Ama işte adam istemiyor bunu. Çok yalvardı ama adam tekrar nikah kıymadı. Çocuğuna aynı adamdan bir kardeş daha istiyor.

Kesin

Ben de öyle düşünüyorum , normal değil yani , o yüzden o adama sesleniyorum evlenme bedeviyle bdvde bize bunu yapan sana neler yapmaz

Vibratör fikrini düşüneceğim teşekkürler.

Ama işte adam istemiyor bunu. Çok yalvardı ama adam tekrar nikah kıymadı. Çocuğuna aynı adamdan bir kardeş daha istiyor.
Eski eşlerine anormaller diye yardırdı burada, kendisini yerdi resmen. Uyuyan, bulaşık yıkamayan kendisi. Köle olmaya razısın madem niye boşandın bu barzodan? Diye sorarlar insana.

(Bahtsız Bedevi' ye)

Ter ter tepinmektesin...
Bir inat
Bir murat...
Bir avrat,
Bir ankat:)
Bu hâl niye?

Erersin bu katır inadıyla murada belki de...
Hissedersin sanki nadide....
Yok olmadı yükselttim
Hadi oldun güzide...
Alışırsınız da gitgide....
Zaman ilerledikçe...
Dikkat et de,
O murat seni etmesin rencide...

Bu da burda dursun ibreti âlem...
Başını duvarlara vura vura
Okursun diye....

12.12.2020/ Nil...

Abla kıyamam, ciddiye alıp cevap veriyon. Lohusa iken boşanan kadın bu. Şimdi tekrar evlenmek istiyo adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…