- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Size bunun cevabı verildi. Neden tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsunuz?Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
E demek ki göze alıyor yani.Adam git der bu kapıda yatar ama anlamıyor işte. İlki de bu yüzden terketti bence alemin ak dediğine kara diyor. Çekilecek dert mi
Ama 12 bin lira maaşı varmışo adam vermez yahuuu eskilere de vermiyordur bence bir yolunu bulmuştur.bu kadın da giymesin gezmesin ev temizlesin yemek yapsın çamaşır assın ütü yapsın diye alınıyor zaten .büyük aşktan değill
Kendisi çok mu normalmiş? Kadın kendini sevdirecek sonra ben severim diyen narsist ruh hastası biri. Daha önceki konunuzda herkes evlenmeyin dedi. Adamın mantıklı hiçbir yanı yok. Doğum sabahı eşine kahvaltı hazırlayan ablasını size örnek gösteriyor ki hizmetini ona göre ayarlayın. Köle olmak istiyorsanız buyurun evlenin. Sizdeki bu adamı haklı çıkarma aşkını anlayamadımKarşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Bu o.Aaa hani kadındın sen
Kadınım?Aaa hani kadındın sen
Bu adamdan çocuğu, nafaka ödüyor diye istiyor herhalde başka bir açıklaması olamaz.
Bu üye bana birini hatırlatıyor nedense kızlar, size de öyle mi?Biliyorduk çiçeğim.
3 talakı 3 adliye sanan bu.Bu üye bana birini hatırlatıyor nedense kızlar, size de öyle mi?
12000 aşkı o ne adamıKendisi çok mu normalmiş? Kadın kendini sevdirecek sonra ben severim diyen narsist ruh hastası biri. Daha önceki konunuzda herkes evlenmeyin dedi. Adamın mantıklı hiçbir yanı yok. Doğum sabahı eşine kahvaltı hazırlayan ablasını size örnek gösteriyor ki hizmetini ona göre ayarlayın. Köle olmak istiyorsanız buyurun evlenin. Sizdeki bu adamı haklı çıkarma aşkını anlayamadım
3 talak zaten 3 adliye3 talakı 3 adliye sanan bu.
Sen bizim meşhur üyesin bence ya, gelmiş yine seninkiler uğramışsın buraya, kafan yine pırıl pırıl. Eski kocayla yaşadıklarını yazıyorsun buraya.Canım yaban elma çekti
Kadınım derken, ben senin nerden kadının oluyorumKadınım?
E demek ki göze alıyor yani.
Adam için sıkıntı yok ki, amip gibi çoğalmış. 2 haftada bir de çiçek sular gibi çocukların gönlünü yapıyor tamam.
Tamam aşkım sakin ol. Derriiiin bir nefes al.3 talak zaten 3 adliye
Benım yazdıklarıma da ilk kahkahayı kendısı basıyor, oysa adama neler diyorum sjsjsksksmesajınızı beğenmiş olması...
O ayrıntıyı kaçırmışım bak. Bende diyordum bu adamın neresi cazip geldi de kaçırmamak için bin takla atıyor konu sahibi. Üstüne istediğim kadar para verseler evlilik gibi ciddi bir kararı bu adamla alamam. Canımı sokakta bulmadım12000 aşkı o ne adamı
bize de anlatsanız da aydınlansak hanımlarSen bizim meşhur üyesin bence ya, gelmiş yine seninkiler uğramışsın buraya, kafan yine pırıl pırıl. Eski kocayla yaşadıklarını yazıyorsun buraya.
Alllah şifa versin.
Aşkım mı ıyyyyTamam aşkım sakin ol. Derriiiin bir nefes al.
valla yangın abla bence de konu sahibi bizimle eğleniyorBenım yazdıklarıma da ilk kahkahayı kendısı basıyor, oysa adama neler diyorum sjsjsksks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?