İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adamın misyonu wcdekı ıslak tuvalet terliği olmak. Haklı.

Siz anne falan değilsiniz bence ya.

Çocuğunuzun olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Eşek değilse kalkıp baksaymis çocuğuna.

Ama tabi kadın yapmalı bunları.
Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Adam sinirlenmiş kızmış kadına.

Oo bunu okudum kesin evlenirdim. Böyle koca kaçmaz

Başlığınız bana hiç hoş gelmedi öncelikle. Aklı başında insan birlikte olur mu falan. İki kez evlenmiş anlaşamayıp ayrılmış olabilir ne var bunda? Cevaba gelirsek bence evlenmemelisiniz. İki evlilik yaptığı için değil eski eşlerine sorunlu problemli gibi yakıştırmalar yaptığı için. Ayrılmalarının bütün suçunu eski eşlerinin üstüne attığı için. İki gün sonra aynısını sizin için de söyleyecek

Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum

Valla anne babalık ehliyete olmalı bebelere acıyorum

Banlanıcam ama şu zeka seviyesindeyseniz zaten üremeyin rica ediyorum. Evinizdeki bebeye yazık, manyağın birini başına üvey baba getireceksiniz.

Bir çocuk daha yapınca hamile kalacaksınız farkında mısınız, valla tekmeyi anında yersiniz adamın hamile kadınlara alerjisi var

Aşkım ben hiç uyumıcam, hep hizmet full hizmet etcem, öf bile demicem, hastalanmıcam bile, evlen benle noluuuuur.

Siz maddi durumu ortalama üstü olan birini hazır bulmuşum kaçırmayayım nikahlayayım diye düşünüyorsunuz sanırım. Bir de çocuk yapayım yaşım geçmeden, ne olacak boşansam da para garanti hesapları mı yapıyorsunuz? Bana öyle geldi. Umarım benim içim fesattır.

Çünkü sağlıklı biri, çocuk için iki evlilik yapmış bir adamla evlenmeyi bu raddede bu şartlarda henüz düşünmez.

O zaman akli dengeniz yerinde değil.

Şunları bildikten sonra hala düşündüğünüze göre.

Yada siz buranın müdavimi olan o üyesiniz, eski eşinizi anlatıyorsunuz bize.

Kadın hemen buzluktan buz alıp adama verseymıs keske o an. Ben kızan herkese buz ikram ediyorum mesela

ben sizi gayet anladım eski eş filan hikaye.sizin geliriniz yok ömrünüzde 10000 tl yi bir arada görmediniz anladığım kadarıyla.Adamın 12000 tl aylık maaşı gözünüzü kamaştırdı.yaşım geçiyor da şu bu bahane.aynı bu adam gibi sorunlu asgari ücretli bir eş adayı size talip olsa yüzüne bile bakmazsınız yeminle

Allah sana akıl fikir versin ne yapacan ikinci çocuğu.. varmış zaten çocuğun..eksik olanı iste Allahtan.

Kadın gayet haklı. Dibine kadar haklı sapına kadar haklı. Haklı haklı haklı.
Hamileliğin ne olduğunu deneyimlemedim ama okuduğum bölümden ötürü derslerini aldım. Okuduklarımla gözlerim ayrıldı. Hamile kadının vücut kimyasındaki değişimleri broşür olarak bastırıp, o evlenmeye çalıştığınız barzoların kafasına vura vura öğretmek lazım.
İnsan büyüyor içinde insan. Neymiş uyumuş da bulaşık yıkamamış da bilmem ne.
Şaka gibi konu ya.
Neyse yazmayayım artık.
Ban geliyor salına salına yoksa.

Vay be misyona bak .
Sen bu adama nasıl haklı dersin
Gece uykusuz kalan bebeğine bakan zorlanan bir kadına yardım etmenin misyonu mu olurmuş .
Ama anladığım kararıyla bu tür düşünen insan senin için sorun olusturmuyor.
Sen her işi üstlenebilirim diyorsan ne ala.

Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Hamileyken erjenden uykun gelir zaten. Bunu tum anneler bilir. Bunun icin kadin mi bosanilirmis? Ne yapmis kadin? Hirsizlik mi, arsizlik mi, aldatma mi? Sadece hamile iken uyudu diye mi? Ne oldu iyi gunde kotu gunde sozleri?
Benim eski esim de beni aldatiyordu. Bosanirken benim ruh hastasi, kiskanclik hastasi oldugumu soylemisti. 12 yildan sonra mi ruh hastasi oldugumu anladi? Hayir. Tum bosanan erkekler eski eslerinden nedense ruh hastasi diye bahseder, genelde de aldatanlar kiskanclik hastadiydi o yuzden bosadim diyor. Istersen bir anket de bosanmis kadinlar icin yap. Eski esleri onlar hakkinda ruh hastasi demis mi dememis mi gor.
Adam ruh hastasi olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…