- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Adamın misyonu wcdekı ıslak tuvalet terliği olmak. Haklı.Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Adam da o benim misyonum değil senin misyonun diyormuş.
Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.Siz anne falan değilsiniz bence ya.
Çocuğunuzun olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
Eşek değilse kalkıp baksaymis çocuğuna.
Ama tabi kadın yapmalı bunları.
Oo bunu okudum kesin evlenirdim. Böyle koca kaçmazBak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Hayır 3.evliliği oluyor, zaten 2. lohusa ve çok uyyuyan, iş yapamayan kendisi.Adamın 4 . Evliliği yanibari boşanmadan bir çocuk yapsaydı. Şimdi en azıdan 2 bin lira nafaka alıyordu
Çorabım ıslandıAdamın misyonu wcdekı ıslak tuvalet terliği olmak. Haklı.
Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Aşkım ben hiç uyumıcam, hep hizmet full hizmet etcem, öf bile demicem, hastalanmıcam bile, evlen benle noluuuuur.Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
O zaman akli dengeniz yerinde değil.Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Adam sinirlenmiş kızmış kadına.
Kadın hemen buzluktan buz alıp adama verseymıs keske o an. Ben kızan herkese buz ikram ediyorum meselaAynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Adam sinirlenmiş kızmış kadına.
ben sizi gayet anladım eski eş filan hikaye.sizin geliriniz yok ömrünüzde 10000 tl yi bir arada görmediniz anladığım kadarıyla.Adamın 12000 tl aylık maaşı gözünüzü kamaştırdı.yaşım geçiyor da şu bu bahane.aynı bu adam gibi sorunlu asgari ücretli bir eş adayı size talip olsa yüzüne bile bakmazsınız yeminleBak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Siz anne falan değilsiniz bence ya.
Çocuğunuzun olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
Eşek değilse kalkıp baksaymis çocuğuna.
Ama tabi kadın yapmalı bunları.
Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Kadın gayet haklı. Dibine kadar haklı sapına kadar haklı. Haklı haklı haklı.Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Tuvalet terliği bir işe yarıyor bence ya.Adamın misyonu wcdekı ıslak tuvalet terliği olmak. Haklı.
Islak olanı dusun ama Yabanelmacım, tiksinc degıl mıTuvalet terliği bir işe yarıyor bence ya.
Haksızlık etmeyelim kendisine.
Vay be misyona bak .Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Hamileyken erjenden uykun gelir zaten. Bunu tum anneler bilir. Bunun icin kadin mi bosanilirmis? Ne yapmis kadin? Hirsizlik mi, arsizlik mi, aldatma mi? Sadece hamile iken uyudu diye mi? Ne oldu iyi gunde kotu gunde sozleri?Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?