- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Konuda ki adam kadar tiskinc gelmedi yine de banaIslak olanı dusun ama Yabanelmacım, tiksinc degıl mı
Islak wc kapı kolu gibi?
‘ Hööösssttt sen kimsin beni uykumdan uyandırıyorsun. Elin ayağın tutuyor git kendin ser ’ derdim ben olsamAynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
Adam sinirlenmiş kızmış kadına.
Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Hatta adamın omuzdan iki mandal takar burda duracaksın aklın basına gelene kadar dıyıp balkondan sarkıtmakta mustehak gıbı duruyor‘ Hööösssttt sen kimsin beni uykumdan uyandırıyorsun. Elin ayağın tutuyor git kendin ser ’ derdim ben olsam
Öyle erkeğin ayağını yıkar suyuyla abdest alınır be. Heyt ne erkek. Kk erkek görsünAynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
Bir gün de gece saat 12 de çamarşır makinesi çamaşırları yıkamış.kadın da uyuyormuş.adam kadını uyandırmış kalk çamaşırları ser diye.kadın da sabah sererim demiş
.eksik olanı iste Allahtan.
Bak resmen okurken suratım buruştuIslak olanı dusun ama Yabanelmacım, tiksinc degıl mı
Islak wc kapı kolu gibi?
Aynen öyle kadın bakmalıymış.ALLAH üzerine yemin ederim ki 2 yaşında bir oğlum var.
KK bu aralar sabır testi gibi. Hadi bakalım.
Akıl +fikir
Allahim boyle bir adama nasil yapabilmisler bunlari, Bu kadinlar da artik hic Allah korkusu da kalmamis
12 gayme kazanıyor kaçırılır mı müdürrrr adam boru muuuu?Ay hala adamı koruyor inanamıyorum. Bende ikinizde birbirinize müstahaksiniz . Bu fırsatı kacırma bence , neme lazım başka elin adamanı yazık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?