- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Çocuk var amaAy hala adamı koruyor inanamıyorum. Bence ikinizde birbirinize müstahaksiniz . Bu fırsatı kacırma bence , neme lazım başka elin adamanı yazık olur.
Haklı ama nerden baksan 4 bin lira nafaka gelecekÇocuk var amave bir tane daha istiyor şaka gibi.
Ben karakter fakiri bir yobaz olsam evlenirdim bu kadınla. Mis gibi doğuştan köle.Ya ben adamın yerinde olsam bu kadını almam bu kadar az akıllısıyla ömür mü geçer, adam kendi ayağına sıkıyor şuan. Biz bu kadına anlatamıyoruz durumu, adam bununla hiçbir şey paylaşamaz ki. Ben şuan adama üzüldüm diğer iki kadın nasıl ah ettiyse kısmetine bu bedevi düşmüş. Bedevi delirtir zaten adamı şu üç aklıyla.
Bence bir çay içsinlerHayır konu sahibi de aynı düşüncede zaten
Bence de evlenmelerinde bir sıkıntı yok.
Farklı düşünselerdi yürütemezlerdi.
Bu adamdan çocuğu, nafaka ödüyor diye istiyor herhalde başka bir açıklaması olamaz.Haklı ama nerden baksan 4 bin lira nafaka gelecek
Canım yaban elma çektiBu adamdan çocuğu, nafaka ödüyor diye istiyor herhalde başka bir açıklaması olamaz.
Ben karakter fakiri bir yobaz olsam evlenirdim bu kadınla. Mis gibi doğuştan köle.
Ne desem inanıyor, kedi gibi kendini sevdirmeye de razı.
mesajınızı beğenmiş olması...Ya ben adamın yerinde olsam bu kadını almam bu kadar az akıllısıyla ömür mü geçer, adam kendi ayağına sıkıyor şuan. Biz bu kadına anlatamıyoruz durumu, adam bununla hiçbir şey paylaşamaz ki. Ben şuan adama üzüldüm diğer iki kadın nasıl ah ettiyse kısmetine bu bedevi düşmüş. Bedevi delirtir zaten adamı şu üç aklıyla.
o adam vermez yahuuu eskilere de vermiyordur bence bir yolunu bulmuştur.bu kadın da giymesin gezmesin ev temizlesin yemek yapsın çamaşır assın ütü yapsın diye alınıyor zaten .büyük aşktan değillHaklı ama nerden baksan 4 bin lira nafaka gelecek
Böyle erkekler üresin benceB bahtsizbedevibenim adama sordun mu evlenirseniz bir çocuk daha istiyormuymuş?
Biliyorduk çiçeğim.Canım yaban elma çekti
benim 12 gayme müdür maaşını da beğendi.heyyy paraa heyy nelere kadirsinnnmesajınızı beğenmiş olması...
Dua etsinde ikiz olsun ozaman , oh cillop gibi iş valla. Yattığı yerden 6 bin lira para .Bu adamdan çocuğu, nafaka ödüyor diye istiyor herhalde başka bir açıklaması olamaz.
Yoksa hamile misinCanım yaban elma çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?