- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Hep de bu adama mi denk gelmis anormaller? Senden de ayrilinca sana da anormaldi diyecek.Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep de bu adama mi denk gelmis anormaller? Senden de ayrilinca sana da anormaldi diyecek.Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Ablacım siz bizimle dalga dalga mı geçiyorsunuz ?Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Anne olmak için bir erkeğin üçüncü karısımı olmak gerekiyor. Öncelikle hayırlı bir evlilik dilemelisin. Evlendin diyelim, ya yürümedi ve ayrıldınız . Yazık degilmi o çocuğa ? 3 farklı anneden kardeş tam bir karmaşa ...Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
bir anneyi çekiştiriyorsunuz farkında mısınız?ne yapmış kadın kocasını mı aldatmış aile gelirini ona buna mı dağıtmış ne yapmış uyumuş yahuu en doğal hakkı.Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
Kadınin zorlandığı zamanlarda kalkıp bebeğe yardım etmiş mi peki?Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
çocuğu tek başına yapmadığına göre o hanım, bi zahmet kocası olacak adam kalkıp baksaymış o zaman. bir de bunu anormal bulup size anlatmış yani bu adam. inanılmaz!Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
Adam cocuk yapmak istiyor mu bakalim?Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Eğer düşündüğüm kişi ise zaten evlenmiş ayrılmışlardı. Şimdi aynı adamla tekrar evlenmek istiyor.Ayrıldığım eşimin maaşı ne kadardı hiç merak etmedim . Masallah şimdikilere çok uyanıklar . Daha evlenmeden maaşını soruyorlar![]()
Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Sende hamileyken kusuyorsun diye boşar seniTamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Siz anne falan değilsiniz bence ya.Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadınAblacım siz bizimle dalga dalga mı geçiyorsunuz ?
Kadın hamileyken çok uyumus diye diye psikojisi bozulan adami es diye mi kabul edeceksiniz?
Çocuğunuz olmasa, birbirinize göresiniz diyeceğin ama olan ve daha sonra istenilen çocuklara yazık.
Ben uyumıcam hiç aşkım, 7/24 farlar hep açık olcak, nolur benle evlen.Sende hamileyken kusuyorsun diye boşar seni![]()
B bahtsizbedevibenim adama neler diyorum yorunlarıma guluyosunKeske öldürseymiş nukleer atık.
Adamın 4 . Evliliği yaniEğer düşündüğüm kişi ise zaten evlenmiş ayrılmışlardı. Şimdi aynı adamla tekrar evlenmek istiyor.
Hayıra basmistim ama 12 bin maaştan sonra fikrim değişti. Nafaka candır, gerisi boş...Bın TL de sana oder oyleyse. Ben evlenmeden yanayım
Haklı mı diyorsun bu adam için peki sen ?Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Adam da o benim misyonum değil senin misyonun diyormuş.
Evlenirim tabiBu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?