İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?
Ablacım siz bizimle dalga dalga mı geçiyorsunuz ?

Kadın hamileyken çok uyumus diye psikojisi bozulan adami es olarak kabul mu edeceksiniz?

Çocuğunuz olmasa, birbirinize göresiniz diyeceğim ama olan ve daha sonra istenilen çocuklara yazık.

Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Anne olmak için bir erkeğin üçüncü karısımı olmak gerekiyor. Öncelikle hayırlı bir evlilik dilemelisin. Evlendin diyelim, ya yürümedi ve ayrıldınız . Yazık degilmi o çocuğa ? 3 farklı anneden kardeş tam bir karmaşa ...

Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
bir anneyi çekiştiriyorsunuz farkında mısınız?ne yapmış kadın kocasını mı aldatmış aile gelirini ona buna mı dağıtmış ne yapmış uyumuş yahuu en doğal hakkı.

Anormal uyumuş yani.bir de doğumdan sonra geceleri bebek için zor kalkıyormuş bazen kalkamıyprmış
Kadınin zorlandığı zamanlarda kalkıp bebeğe yardım etmiş mi peki?
Biz eşimle birlikte kalkardık çünkü.
O bana bebeğimi verirdi emzirirdim eşim de yatağına koyardı.
Tek başına tabiki zor uykusuz kalmak

çocuğu tek başına yapmadığına göre o hanım, bi zahmet kocası olacak adam kalkıp baksaymış o zaman. bir de bunu anormal bulup size anlatmış yani bu adam. inanılmaz!

sizin çocuğunuza ve size de aynısını yapacak biliyorsunuz değil mi?

Ayrıldığım eşimin maaşı ne kadardı hiç merak etmedim . Masallah şimdikilere çok uyanıklar . Daha evlenmeden maaşını soruyorlar 🙄
Eğer düşündüğüm kişi ise zaten evlenmiş ayrılmışlardı. Şimdi aynı adamla tekrar evlenmek istiyor.

Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum

ya ben cocugumun babasindan tekrar anne olmak istemezken sen 2 ayri kadinin cocuklarinin babasindan istiyorsun valla helal sana 🏆😂

Yalniz 2. cocugu bu adamdan yaparsan senin cocugun disinda 2 ayri cocuk ile de kardes bagi olacak. 12 bin maasi duyunca yapasin gelmis olabilir de bu daginik soy bagi hususunu da biraz dusun 🙃

Siz anne falan değilsiniz bence ya.

Çocuğunuzun olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Eşek değilse kalkıp baksaymis çocuğuna.

Ama tabi kadın yapmalı bunları.

Ablacım siz bizimle dalga dalga mı geçiyorsunuz ?

Kadın hamileyken çok uyumus diye diye psikojisi bozulan adami es diye mi kabul edeceksiniz?

Çocuğunuz olmasa, birbirinize göresiniz diyeceğin ama olan ve daha sonra istenilen çocuklara yazık.
Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Adam da o benim misyonum değil senin misyonun diyormuş.

Bak canım 2.eşi hamilelikte aşırı uyumuş.ev işlerini düzgün yapmamış.adam da çıldırmış.mesela kadın akşamları tüm pencereleri perdeleri kontrol etmeden yapıyormuş.yemek yapıyormuş akşam.yemeği yiyorlarmış kadın erken uyuyormuş tencereler sıcak dışarda kalıyormuş.adam kadından sonra yatıyprmuş tencereleri kaldırır loyar dolaba diyormuş.sabah kalkıyormuş ki tencere aynen dışarda.niye koymadım dolaba diyormuş kadın
Adam da o benim misyonum değil senin misyonun diyormuş.
Haklı mı diyorsun bu adam için peki sen ?

Back
X