• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Önyargiliyim bu konuda, ben olsam tanimak istemezdim. Hadi karşisina anlasacagi biri cikmamiş diyelim hep cocuk yaptiktan sonra mi anlamiş anlaşamadigini veya kendi deyimiyle karşisindakilerin normal olmadigini cocuktan sonra mi anlamiş hep... Buna inamiyorum o ayri.
Sacma sapan bir sorumsuzluk ornegi, ne kadar evli kalmiş acaba bu kadinlarla?

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
ayrılma gerekcesi ??

Ayrılık sebepleri neymiş peki?
İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.

sonuçta hemen evlenip çocuk yapmak zorunda değilsiniz kimseden. tanıyabilirsiniz, aklınıza soru işareti takılırsa da vazgeçersiniz. evlenseniz bile evliliğiniz oturmadan çocuk yapmazsınız. sonuçta bir sorun olacaksa bu evlenmeden, çocuk yapmadan da belli olacak bir şey.

Önyargiliyim bu konuda, ben olsam tanimak istemezdim. Hadi karşisina anlasacagi biri cikmamiş diyelim hep cocuk yaptiktan sonra mi anlamiş anlaşamadigini veya kendi deyimiyle karşisindakilerin normal olmadigini cocuktan sonra mi anlamiş hep... Buna inamiyorum o ayri.
Sacma sapan bir sorumsuzluk ornegi, ne kadar evli kalmiş acaba bu kadinlarla?
üstte yazdım bakar mısınız?

İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.
Valla 2.sebep yeterli uzaklaşmanız için. 2 gün sonra sizi de istemez o zaman bu adam

İlla düşünüyorsanız sorup soruşturun, ben olsam bir şekilde boşandığı kadınların eşlerinin ailelerine sordururdum

maalesef ben de olumlu düşünmezdim. başından iki boşanma geçmiş bi insan yoğurdu üfleyerek yer uzaktan gördüğü tanımadığı biriyle bi yola girmek için çekinir. bu adamın eti ne sütü ne iki kadından ayrı iki çocuğa para nasıl yetiştirebilir? 3. kadından da 3. çocuğu yapmayı istiycek kadar cesur olucak mı? iş arkadaşım bir sefer boşanmış tek çocuklu bir adam. çocuğuna çok bağlı mutlaka haftada birkaç kez evladını yanına alır. o bile artık evlenmem anca birine aşık olursam beraber yaşarız daha da çocuk düşünmüyorum diyor.

Istisnalar elbette vardır ama bu ülkede maalesef bi kadın boşanmamak için son kredisine kadar tüketir genelde -hele de ortada bir çocuk varsa. -
Bi akrabamız için evlenip boşanmış bi adam talip olmuştu. Adam eski karısını normal değil diyerek suçluyordu. Karısı çocuğunu göstermiyormuş vs. Sonradan öğrendik ki adam çocuğu görmek için zorlamıyormuş bile. Şimdi evliler ama kesinlikle olmaması gereken bi evlilik.
Eğer yaşınız çok ilerlemiş değilse eski eş- çocuk handikapına girmeden bekar biri ile evlenmeniz daha iyi olur. Belirli bir yaştan sonra bekar birini bulabilmek zorlaşabiliyor.
Maalesef önyargılı bir insanım. Elbette fikrimi değiştirecek olgunlukta biri çıkarsa boşanmış olsa dahi evlenirim. Başlayan herşey bir gün bitebilir de ama bitme sebebi çok ama çok önemli. Adam aldattım, şiddet uyguladım mı diyecek ? Tabiki karşı tarafı suçlayacak.

2. eşten ayrılma sebebi
eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.

Back
X