Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılma gerekcesi ??Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.Ayrılık sebepleri neymiş peki?
üstte yazdım bakar mısınız?Önyargiliyim bu konuda, ben olsam tanimak istemezdim. Hadi karşisina anlasacagi biri cikmamiş diyelim hep cocuk yaptiktan sonra mi anlamiş anlaşamadigini veya kendi deyimiyle karşisindakilerin normal olmadigini cocuktan sonra mi anlamiş hep... Buna inamiyorum o ayri.
Sacma sapan bir sorumsuzluk ornegi, ne kadar evli kalmiş acaba bu kadinlarla?
Ya da maaş kartını?Resmini görmüş sanırım o arada![]()
Ayıp ediyorsunuz benim parada gözüm yok.lütfen öyle düşünmeyin.Ya da maaş kartını?
Valla 2.sebep yeterli uzaklaşmanız için. 2 gün sonra sizi de istemez o zaman bu adamİlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.
Ek not: Ted Bundy icin de kötü biri görünmüyor veya yakisikli diyorlardi...yaptiklari malum. Görüntü bu konuda sifir bilgi verebiliraslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.
Valla 2.sebep yeterli uzaklaşmanız için. 2 gün sonra sizi de istemez o zaman bu adam
2.sebep derken ne demek istediniz?Valla 2.sebep yeterli uzaklaşmanız için. 2 gün sonra sizi de istemez o zaman bu adam
Aynen anlaşamadık dese daha iyiymiș istememek ne yaYani önce kadinla evlen, cocugu yap, sonra "ben istemiyorum" de, 3. Numaranin pesine düş. Oldu pasam
2. eşten ayrılma sebebi2.sebep derken ne demek istediniz?
eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.2. eşten ayrılma sebebi
Öyle de diyormuş anlaçamadık ayrıldık diyormuş.Aynen anlaşamadık dese daha iyiymiș istememek ne ya