• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

e madem o güçtesiniz neden evleneceksiniz ki ? hiçbir şey beklemeyip. çocuğunuzla tek başınıza ilgilendikten sonra geriye kalan tek şey beraber uyumak oluyor farkında mısınız bunun ?
sırf bu sebeple evlenmek istemeyecek kadar mantıklı olmanızı umuyorum.
Aslında çocuğum yalnız büyümesin istiyorum bir aile ortamında büyüsün istiyorum.bir de kardeşi olsun istyiorum.

Ben kendi çocuğuma bakabilecek güçteyim ki.şu saatten sonra hayatıma girecek erkekten maddiyat beklemem inanın.
Tamam da sizin çocuk da sizinle yaşıyorsa
Evin giderine ortak olacak yani
Çocuğun yemeğini, kıyafetini filan komple ayıracak haliniz yok ev arkadaşı gibi
2 de eski çocuklarına nafaka vermesi gerekecek
Bir de sizin ortak çocuğunuz olsa
O anlamda diyorum o kadar çocuğa bakabilecek mi diye
Yok toplamda 2 eski eş iki ayrı eşten çocuk.
E sizin de eski eşinizi ekleyince listeye
Toplam 3 eski eş yapıyor

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.

Mune Mune

Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.

Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?:ıslık:

Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti. :kahve:

İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.
9 yıl istemediği bir adamla evli mi kalmış gerçekten. Hiç inandırıcı değil.

Aslında çocuğum yalnız büyümesin istiyorum bir aile ortamında büyüsün istiyorum.bir de kardeşi olsun istyiorum.

iyi de madem çocuğun herşeyi siz halledeceksiniz o zaman bir aile olamazsınız ki.
bence burada ne yazılırsa yazılsın siz o adamla evlenip ondan da çocuk sahibi olacaksınız.
muhtemelen sizin için de bahane olup siz mutluyuz sanarken ayrılacak diğerlerine yaptığı gibi.
o zaman açtığınız konular daha üzücü olacak ama bir musibet bin nasihatten iyi demek.

Istisnalar elbette vardır ama bu ülkede maalesef bi kadın boşanmamak için son kredisine kadar tüketir genelde -hele de ortada bir çocuk varsa. -
Bi akrabamız için evlenip boşanmış bi adam talip olmuştu. Adam eski karısını normal değil diyerek suçluyordu. Karısı çocuğunu göstermiyormuş vs. Sonradan öğrendik ki adam çocuğu görmek için zorlamıyormuş bile. Şimdi evliler ama kesinlikle olmaması gereken bi evlilik.
Eğer yaşınız çok ilerlemiş değilse eski eş- çocuk handikapına girmeden bekar biri ile evlenmeniz daha iyi olur. Belirli bir yaştan sonra bekar birini bulabilmek zorlaşabiliyor.
Maalesef önyargılı bir insanım. Elbette fikrimi değiştirecek olgunlukta biri çıkarsa boşanmış olsa dahi evlenirim. Başlayan herşey bir gün bitebilir de ama bitme sebebi çok ama çok önemli. Adam aldattım, şiddet uyguladım mı diyecek ? Tabiki karşı tarafı suçlayacak.
Boşanmış çocuklu bir kadınla da bekar bir erkek evlenmiyor bizim toplumumuzda malesef...çok saçma halbuki ama öyle...erkek istese ailesi istemiyor...boşanmış bir erkek desen , boşanmalar da genelde erkek kusurlu oluyor yani boşanmış erkek alınmaz...bi kere evlilik tutmadı mi ikincisi sıkıntılı oluyor sanırım yaa :/ en güzeli alıp evladını yaşayıp gitmek sanırım 🤔

9 yıl istemediği bir adamla evli mi kalmış gerçekten. Hiç inandırıcı değil.

aslında objektif baksa adam kadınları küçümseyen, küçük yalanlarla kadınların akıllarıyla dalga geçmeye çalışan bir adam.
hayata tutunamamış, ergenliğinden çıkamamış, 17 yaşında kızların bile yutmayacağı numaraları yapan bir adam.

aslında objektif baksa adam kadınları küçümseyen, küçük yalanlarla kadınların akıllarıyla dalga geçmeye çalışan bir adam.
hayata tutunamamış, ergenliğinden çıkamamış, 17 yaşında kızların bile yutmayacağı numaraları yapan bir adam.
Bence adam maddi durumuna güveniyor. Elektrik mühendisi dediği zaman adam otomatikman Kıvanç Tatlıtuğ oluyor kadınlara🤷
Bu yüzden de şımarmış ve istediği her kadını elde edebileceğini düşünmüyor

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Uzak dur .

Bence adam maddi durumuna güveniyor. Elektrik mühendisi dediği zaman adam otomatikman Kıvanç Tatlıtuğ oluyor kadınlara🤷
Bu yüzden de şımarmış ve istediği her kadını elde edebileceğini düşünmüyor

her mühendis iyi kazanmıyor ki :)
ne elektrik mühendisleri biliyorum çift haneyi brüt ücrette bile görmeyen.

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.

Mune Mune

Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.

Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?:ıslık:

Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti. :kahve:

Ay kesinlikle. Konu sahibinin şu mesajini okuyunca bir seyler animsadim, hafizami zorluyorum ama fazlasi cikmiyor. Ama kesinlikle boyle bir konu vardi aylarrrr once..

Diğer konunuzda arkadaşınıza çok kızmıştınız size yakıştırdı diye,ne oldu da böyle değişti düşünceleriniz.
Bence olmaz.

İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.
Ben bu senaryoyu hatırlıyorum.Yeni üyeliksiniz ama daha önce böyle bir konu vardı🤔

Peki bu erkeklerin evlenme isteği ne böyle? Arkadaş 2tane başında var kadın zaten hayatin boyu görüşmek zorundasın bir 3.yu neden getiriyorsun başına.. sevgili ol anlarım ama ille de evlenecek... kendine bakılsın istiyor olabilir mi? Yemeğim hazır olsun çamaşırım yikansin utum yapılsın tadında?

Back
X