• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Siz hiç evlenmedinizmi?

aynı konuyu geçen gün de açmıştınız sanki ? bir gelişme de olmamış gibi ama..
içinizden geliyorsa deneyin diyeceğim, çünkü eski konudaki olumsuz yorumlar belli ki sizde bir etki yaratmamış. deneyerek ve yaşayarak görün en iyisi.

İlkinde sorun vardı ok. Peki ya 2. Eşi?

Ben hatayı hep karşı tarafta gören bir erkek gördüm.
Anneniz maalesef haklı

Sizin çocuğunuz sizinle mi yaşıyor?
Bu adamın toplamda 3 çocuğa bakabilecek durumu var mı gerçekten?

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.

ve bir kadın olarak eşinin hamilelik ve lohusalık sürecinde yaşadığı psikolojik sorunlara tahammül edemeyip bunu ayrılmak için kullanan bir adamı hayatınıza alma cesaretiniz var ?

ben olsam boğaz köprüsünden atlamayı daha az riskli bulurdum.

Sizin çocuğunuz sizinle mi yaşıyor?
Bu adamın toplamda 3 çocuğa bakabilecek durumu var mı gerçekten?
Ben kendi çocuğuma bakabilecek güçteyim ki.şu saatten sonra hayatıma girecek erkekten maddiyat beklemem inanın.

Arkadaşımın kuzeni var, adamın 3 evliliğinden 5 çocuğu var. 3.den ayrılmadı ama tabiri caizse uzatmaları oynuyorlar.
Ve niyeyse de sorsan sorun hep kadınlardaymış, adamı tanımasam inanırdım belki (!)
Sorun evlenip ayrılmış olması değil, iki evlilik yapıp kendilerine sütten çıkmış ak kaşık demeleri.

Hani deselerki uyuşamadık, anlaşamadık, benim de hatalarım vardı amenna
ama ayrıldığı eşlerini, problemli, kötü, hatta ruh hastası, psikolojik sorunlu diye lanse eden erkeklerden uzak durun.

Üzülmek istemiyorsanız Annenizi dinleyin.

Ben kendi çocuğuma bakabilecek güçteyim ki.şu saatten sonra hayatıma girecek erkekten maddiyat beklemem inanın.

e madem o güçtesiniz neden evleneceksiniz ki ? hiçbir şey beklemeyip. çocuğunuzla tek başınıza ilgilendikten sonra geriye kalan tek şey beraber uyumak oluyor farkında mısınız bunun ?
sırf bu sebeple evlenmek istemeyecek kadar mantıklı olmanızı umuyorum.

Arkadaşımın kuzeni var, adamın 3 evliliğinden 5 çocuğu var. 3.den ayrılmadı ama tabiri caizse uzatmaları oynuyorlar.
Ve niyeyse de sorsan sorun hep kadınlardaymış, adamı tanımasam inanırdım.
Sorun evlenip ayrılmış olması değil, iki evlilik yapıp kendilerine sütten çıkmış ak kaşık demeleri.

Hani deselerki uyuşamadık, anlaşamadık, benim de hatalarım vardı amenna
ama ayrıldığı eşlerini, problemli, kötü, hatta ruh hastası, psikolojik sorunlu diye lanse eden erkeklerden uzak durun.

Üzülmek istemiyorsanız Annenizi dinleyin.
Anlaşamadık ayrıldık da diyor ama.özellikle 2.karısı hakkında isteseydim evliliği sürdürürdüm diyor ama istemedim diyormuş.2.karısını sevmemiş.karakter uyumu varmış sanmış ama evlenince olmadığını görüp boşanmış.k

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
Su anlattığıniz bile ne kadar zalim bir adam olduğunu gostermiyor mu :/ üzüldüm kadına :KK43: bence uzak durun bu adamdan ...

Back
X